dürüm yada lahmacunnnnn of olsada yesek
Ay sanki normal doğum yapınca mutasyona uğruyorsun da estetik yaptıracaksın hayret bir şey:)))yoktur beeee su halımde bıle adam yazık kıcımda dolasyooo ay yerım ben kuzumuuuuu kanım kaynadı yıne HEEEE kızlar bırı bıse yazmıs kanalda alttakı yazıda okudum vajınal estetık normal dogum yapanlara dıo yanlız 4 hafta esle bırlıkte olmak yasakmıs vajınal guzellıge deger dımı dıo bırısıde ordananasını satayım bız kocayla tumden kanka olduk tık yok mıllet 4 hafta dayanamıo ay koptum yaaa mılletın ugrastıgı seye bakın
ay ne güzel herkes bir şey istiyor ben ne yicem yaaaaa bu da ne gıcık bir durumyok ben enginar dolması istiyom
selammmmmselam kıssslar napıyonusss:79:
yok ben enginar dolması istiyom
ay ne güzel herkes bir şey istiyor ben ne yicem yaaaaa bu da ne gıcık bir durum
ay ne güzel herkes bir şey istiyor ben ne yicem yaaaaa bu da ne gıcık bir durum
ay iğrençleşme fmg. insanın canı enginar mı çeker.
lhmacun dürüm kısır pide börek varken..
içine yatak ayrı satılıyormuş ince bi yatakkızlar bu park yatakların ıcının yatagı ayrımı satılıomus yatak odasına bıde park yatak alcazda bana bıra fıkır versenız su park yataklar konusunda
valla ben çok severim. napıyım canım çekio olsa da yesem ekşi ekşi.....
ayy ekşi felan dedin canım çekti şimdi.
yoğurda sarımsak koymazsam olur gibi geldi bak...onu yaparım olmadı daha bir şey bulamazsamsarımsaklı yogurtlu makarna yapabılırsın hem pratık olur zınkerbell yazmıstı benımde canım cektı:))
kabak dolmam vardı yanındada sanırım makarna yaparım bıde salcalı sos yogurdun ustuneee oohhhh agzım sulandı valla
akşamın menüsü belli oldu: LAHMACUN :))
bir kutu pismaniye yedim ya cidden pismanim
yemek yiyebilmek yiyememekten daha güzel inan... mide bulantısı kötü bir şey insanın tadı tuzu olmuyor...seyrek de olsa hala oluyorum ben böyleaa nasıl hamilesin sen yamyam gibi saldırman lazım yemeklere..sevmedim seni olmaz..
biz deli gibi, yiyoruz bizim yanımızda onu bunu beyenmezsen şaşar kalırız aha böyle
hahaha damak tadı var kızım bende:) afiyet olsun bacım
belli neden ikimizin bu kadar çok kilo aldığı zatenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?