2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ay sanki normal doğum yapınca mutasyona uğruyorsun da estetik yaptıracaksın hayret bir şey:)))

kızlar bu park yatakların ıcının yatagı ayrımı satılıomus yatak odasına bıde park yatak alcazda bana bıra fıkır versenız su park yataklar konusunda

ay ne güzel herkes bir şey istiyor ben ne yicem yaaaaa bu da ne gıcık bir durum

sarımsaklı yogurtlu makarna yapabılırsın hem pratık olur zınkerbell yazmıstı benımde canım cektı:))
kabak dolmam vardı yanındada sanırım makarna yaparım bıde salcalı sos yogurdun ustuneee oohhhh agzım sulandı valla

kızlar bu park yatakların ıcının yatagı ayrımı satılıomus yatak odasına bıde park yatak alcazda bana bıra fıkır versenız su park yataklar konusunda
içine yatak ayrı satılıyormuş ince bi yatak

valla ben çok severim. napıyım canım çekio olsa da yesem ekşi ekşi.....

ayy ekşi felan dedin canım çekti şimdi.

yoğurda sarımsak koymazsam olur gibi geldi bak...onu yaparım olmadı daha bir şey bulamazsam

aa nasıl hamilesin sen yamyam gibi saldırman lazım yemeklere.. sevmedim seni olmaz..
biz deli gibi, yiyoruz bizim yanımızda onu bunu beyenmezsen şaşar kalırız aha böyle
yemek yiyebilmek yiyememekten daha güzel inan... mide bulantısı kötü bir şey insanın tadı tuzu olmuyor...seyrek de olsa hala oluyorum ben böyle

heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
27 mayıs sabah 8 de doğum Allahın izniyle..

bebek iriyse erken doğum riski taşır mı dedim.. sığamayıp içeri ben çıkıyım artık der mi dedim.. yoo şu an böle bi durum yok rahim ağzı kapalı , suyu iyi durumda dedi.. 2 hafta sonra yeniden kontrol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…