heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
27 mayıs sabah 8 de doğum Allahın izniyle..
maşallah sana bu hafta o kilo gayet iyi gibi:) benim kızım da 27 mayıs 9:35 de doğdu:)heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
bebek iriyse erken doğum riski taşır mı dedim.. sığamayıp içeri ben çıkıyım artık der mi dedim.. yoo şu an böle bi durum yok rahim ağzı kapalı , suyu iyi durumda dedi.. 2 hafta sonra yeniden kontrol..
demi kız aman boşver elimize fıtrsat geçmiş ben 3,5 lahmacun yiyorum bir oturuşta
heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
catı muayenesı yaptımı sana canım bana daha hıc yapmadı 25 ınde bende gıdıcem yaparmıkı acaba bu sefer
geçenlerde lahmacun sipariş vericektim..eşimi aradım sen ver siparişi die ..ne istiyon dedi ben 3 lahmacum 1,5 pide dedim ...tamam dedi yeter bize ...hooppp noluyo bunlar sadece benim dedim adam ŞOKA girdii!
yok canım ben sezeryan dedim diye yapmıcakmış.. NST ye bağlanıcam mı dedim.. sezeryan hastalarını bağlama gereği yok dedi o normal doğum düşünenler içinmiş..
maşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhh ipekçim.
kocaman olmuş. eğer benimkide böyle büyüdüyse 26 sında alır benimkinide.
yok artık kız ciddimisin. ben hayatımda pideyi hiç saymıyorum 3 lahmacun bile yiyemedim. maşallah iştahına
ohh maşallah kocaman olmuş ben 2000 olsa razıyım valla 3 haftada o kadar almaz benimki:) ben alırım anca..heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
ahahahahahhaa koptum benim gibi lokantaya gidiyoruz önden millet çorba yer ben önden dürüm arkadan 3 lahmacun yiyorum..geçenlerde lahmacun sipariş vericektim..eşimi aradım sen ver siparişi die ..ne istiyon dedi ben 3 lahmacum 1,5 pide dedim ...tamam dedi yeter bize ...hooppp noluyo bunlar sadece benim dedim adam ŞOKA girdii!
senin yarın büyük gün fmg .maşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhh ipekçim.
kocaman olmuş. eğer benimkide böyle büyüdüyse 26 sında alır benimkinide.
ohh maşallah kocaman olmuş ben 2000 olsa razıyım valla 3 haftada o kadar almaz benimki:) ben alırım anca..
maşallah kuzuna
ahahahahahhaa koptum benim gibi lokantaya gidiyoruz önden millet çorba yer ben önden dürüm arkadan 3 lahmacun yiyorum..
senin yarın büyük gün fmg .
11 gibi olursun demi işyerinde. hadi güzellikler getir sende bize. bende salıya alcam randevumu pazartesi işim var.
yok canım ben sezeryan dedim diye yapmıcakmış.. NST ye bağlanıcam mı dedim.. sezeryan hastalarını bağlama gereği yok dedi o normal doğum düşünenler içinmiş..
canım sen kac haftalıksın suanda
aynen tatlım ama benim içimden bi ses bebiş 20 mayıs gibi gelicek dio...
valla gayet ciddiyimm ...napıcam bilmiyorum...daha 11 hafta var doğuma..yidikçe yiyorum...
senin yarın büyük gün fmg .
11 gibi olursun demi işyerinde. hadi güzellikler getir sende bize. bende salıya alcam randevumu pazartesi işim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?