2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

catı muayenesı yaptımı sana canım bana daha hıc yapmadı 25 ınde bende gıdıcem yaparmıkı acaba bu sefer

demi kız aman boşver elimize fıtrsat geçmiş ben 3,5 lahmacun yiyorum bir oturuşta

geçenlerde lahmacun sipariş vericektim..eşimi aradım sen ver siparişi die ..ne istiyon dedi ben 3 lahmacum 1,5 pide dedim ...tamam dedi yeter bize ...hooppp noluyo bunlar sadece benim dedim adam ŞOKA girdii!

heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
27 mayıs sabah 8 de doğum Allahın izniyle..

maşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhh ipekçim.
kocaman olmuş. eğer benimkide böyle büyüdüyse 26 sında alır benimkinide.

catı muayenesı yaptımı sana canım bana daha hıc yapmadı 25 ınde bende gıdıcem yaparmıkı acaba bu sefer

yok canım ben sezeryan dedim diye yapmıcakmış.. NST ye bağlanıcam mı dedim.. sezeryan hastalarını bağlama gereği yok dedi o normal doğum düşünenler içinmiş..

geçenlerde lahmacun sipariş vericektim..eşimi aradım sen ver siparişi die ..ne istiyon dedi ben 3 lahmacum 1,5 pide dedim ...tamam dedi yeter bize ...hooppp noluyo bunlar sadece benim dedim adam ŞOKA girdii!

yok artık kız ciddimisin. ben hayatımda pideyi hiç saymıyorum 3 lahmacun bile yiyemedim. maşallah iştahına

heeeeeeyyyy.. biz geldik doktordan :) 2600 olmuş minnooooşşş..boyunu sölemedi doktor..
27 mayıs sabah 8 de doğum Allahın izniyle..
ohh maşallah kocaman olmuş ben 2000 olsa razıyım valla 3 haftada o kadar almaz benimki:) ben alırım anca..
maşallah kuzuna

ahahahahahhaa koptum benim gibi lokantaya gidiyoruz önden millet çorba yer ben önden dürüm arkadan 3 lahmacun yiyorum..

maşalllllaaaaaaaaaaaaaahhhhh ipekçim.
kocaman olmuş. eğer benimkide böyle büyüdüyse 26 sında alır benimkinide.
senin yarın büyük gün fmg .
11 gibi olursun demi işyerinde. hadi güzellikler getir sende bize. bende salıya alcam randevumu pazartesi işim var.

alır bacım alır annem son haftalarda cok alıyolar dıo

aynen tatlım ama benim içimden bi ses bebiş 20 mayıs gibi gelicek dio...

hayırlısı canım. valla ipek benimde içime öyle doğuyor son günlerde. sanki o tarihleri beklemeyecek gibi. kızım sabırsızlandı.

valla gayet ciddiyimm ...napıcam bilmiyorum...daha 11 hafta var doğuma..yidikçe yiyorum...

ohhh afiyet olsun bacım. bişiycik olmaz.

senin yarın büyük gün fmg .
11 gibi olursun demi işyerinde. hadi güzellikler getir sende bize. bende salıya alcam randevumu pazartesi işim var.

birer tosun haberi de biz getirelim inşalllah :)))))
bir aksilik olmazsa 11 gibi gelirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…