2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya bişy sorcam benim akıntım arttı beyaz kıvamlı bi akıntı, normalde bu kadar olmazdı bu haftada artıyormu yoksa bişeyin belirtisi olabilir mi?

kızlar ya bişy sorcam benim akıntım arttı beyaz kıvamlı bi akıntı, normalde bu kadar olmazdı bu haftada artıyormu yoksa bişeyin belirtisi olabilir mi?

hg cnm bendede olyo o akıntıdan fıtıl verıyor bıde sey sordu bana sıvımı katımı kasıntı varmı yokmu dıe sıvı bıse yapmıo dıye bılıyorum ama yınede bılemıcemmm

biliyorum soframız adlı yemek programı

işte...adını getiremedim, soframıydı yemekmiydi diye:)))
zaten bu aralar iştahım açık kötü denk geldi bugün
yarında antepte nefis yemekler yapıcaklar,

bişeyin belirtisidir bence çünki dr um ilk olarak idrarda yanma ve koyu kıvamlı akıntıyı sormuştu

öyküm çok geçmiş olsun ...ipek maşallah kuzuna hayırlısı olsun doğum tarihinzde belliymiş

ne zamanmış ipeğn doğum tarihi biz kaçırmışız da..

27 mayıs :)))))))
iyi akşamlar bende kaçtım kızlar yarın görüşürüzzzz............

gule gulee zuzummmmmmmmmm

hg cnm bendede olyo o akıntıdan fıtıl verıyor bıde sey sordu bana sıvımı katımı kasıntı varmı yokmu dıe sıvı bıse yapmıo dıye bılıyorum ama yınede bılemıcemmm
saol canımcım

yanma yokda akıntı var kıvamlı hemde püff ( neyin belirtisi acaba doğum yapmıyım bu haftada daha erken ama ya

yok yok korkma bıse olmaz ama nedenını dr una bır ac sor bence neymıs bakalım

teli yokki benim doktorumda yok zaten biliyosunuz, dağ başında henüz doğru dürüst bi doktora denk gelemedim yarın gidemem okul varda cumartesi sabah doktora gideyim o zaman ya inş. bişy yoktur daha önce yoktu çünkü bugün oldu

bacım korkma bısecık olmaz allahın ıznıyle bır netten bakalım bakım ne dıo

canım benim de akıntım oluyor hamileliğin başından beri yanma yok kokulu değil kaşıntılı değil ama pek de tarif edemiyorum günde 3 kez çamaşır değiştiriyorum bazen ama idrar tahlili falan temiz çıktı mantar da kaşıntı yapıyormuş galiba ve kokulu oluyormuş diye duydum ama tabiki doktora görün tatlım için rahat etsin varsa da bir şey bir sürü kullanılabilecek ilaç var üzülme Allah çaresiz dert vermesin

yok yok bacım korkma fızıyolojık akıntı dıo o beyaz akıntıya kasıntı yoksa seffaf yada beyaz olyosa kıvamlıysa korkma dıo ama sıvı seklınde gelıyosa beyaz olarak amnıyo sıvısı da olabılıyormus yınede her ıhtımale karsı sen bır sor bakalım

canım doğum belirtisi filandır diye korktum yoksa kaşıntı koku herhangi bişy yok olsada tedavisi var bunların erken doğum belirtisi olabilirmi diye tereddüte düştüm sadece doğum olmasında ne olursa olsun :26: çok saol canımcım cevabın için

ay çok sağol canım ya içimi rahatlattın şeffaf değil beyaz bi akıntı, yoktur heralde bişey cumartesi gidip sorayım ben en iyisi ödüm kopuyo erken doğacak diye 38 bitsede rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…