2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

benim gümüş renkli canım mor kırmızı değil, kırmızı göğüslerimde çıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne biçim cilt yapımız var yaa

neyse bakalım oğlumdan hatıra kalıcak onlar bana.. varsın olsun bebeğim sağlıkla gelsinde..
bikini giyip podyuma çıkmıcama göre kafayı takıcak bi durum yok..

yaa kızlar valla benimde göğüsler fena çatlıyo

çatlak patlak karılar olduk valla amann kız cilt yapısından kaynaklanıyor ya... benim bi komşu var 25 yaşında 3ye hamile karnında ne çatlak var ne kıl tüy... göğüsleri de aynı şekilde ve beyaz tenli kadın... şuan 20 haftalık hamile daha geçen sene bi tane doğurmuştu gene kaldı hamile bi de normal yapmış doğumlarını hep amann nolcak normal doğumdan diyo 5 tane de fırtlatırım 10 tane de diyo

normal doğum diye tepinsende olmaz dedi doktor bugün bana..bebek iri die..zaten bende istemiodum çok ii oldu dediği doktorun ailedekilerin normal doğru normal tepkilerine cevap oldu..

normal doğum diye tepinsende olmaz dedi doktor bugün bana..bebek iri die..zaten bende istemiodum çok ii oldu dediği doktorun ailedekilerin normal doğru normal tepkilerine cevap oldu..

ben kendimi hiç normal doğuma hazırlamadım valla çok korkuyorum acı çekiyorsun ıkınıyorsun sancılar doktorların gelip gitmesi offf bi de basur oluyomuşsun sonrasında çok ıkındığın için ayyy sezaryen olucam bende bakalım doktorumla konuşayım da... eşim de sezaryen istiyor...

kızlar ya bişy sorcam bi saattir bakıyorum karar veremedim, lohusa pijama takımlarına bakıyorum ama şimdi bi ton para verip lohusa takım alsam eminim sonradan giymiycem hastanede giyer atarım köşeye yazık olacak verilen paraya bana fazla orta yaş işi geliyor en güzelleri bile spor pijama takımları kadar hoş değil onun yerine güzel bi pijama takımı alsam olmazmı tek sorun önden düğmeli olmıycak ( sevmiyorum çünkü öyle modelleri ) emzirirken filan çok sorun olurmu dersiniz napsam ki?

önden düğmeli normal takım al canım ya amannn kaç gece giyceksin ki? dediğin gibi atarsın köşeye... ben normal aldım valla çok da uygun fiyata...

canım bebeğin kaç gr ki iri demiş doktorun 4ün üstünde olursa yapmıyolar diye biliyorum merak ettim

önden düğmeli normal takım al canım ya amannn kaç gece giyceksin ki? dediğin gibi atarsın köşeye... ben normal aldım valla çok da uygun fiyata...

işte sevmiyorum öyle modelleri sorun o :)) düğmesiz normal takım alsam çok sorun yaratımı ki emzirirken :26: kararsız kaldım :44:

Pijama Dnyas
ya sen bilirsinde bence emzirmede sorun olur düğmesiz,üstteki linke bi göz at bakmadınsa eğer güzel modeller var klasik olmayan

Pijama Dnyas
ya sen bilirsinde bence emzirmede sorun olur düğmesiz,üstteki linke bi göz at bakmadınsa eğer güzel modeller var klasik olmayan

baktım canım diğer siteleride karıştırdım pijama dünyasında en üstte en sağdaki olabilir ama 80 tl artı kargo 85 tl verip bi gün giymek mantıksız o yüzden size sorayım dedim ben normal spor pijama takımlarından bi tane alayım diyodum ama emzirme işi kafamı karıştırıyo :44: düğmeli spor pijama alsam oda öyle düğmeli modeller hoşuma gitmiyo hastaneden eve gelince giymem ben onu aman çok kararsızım bende saol canımcım fikir verdiğin için

ufak bebekler çok sık emiyorlar,yani benimde ilk bebeğim ama ablamdan falan biliyorum,hastanede düğmelerini bile kapatmadı nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…