benim gümüş renkli canım mor kırmızı değil, kırmızı göğüslerimde çıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne biçim cilt yapımız var yaa
Bende catlak yok sımdılıkkkkkk
oğlumdan kıymetli mi kurban olsun ona o çizgiler
tabı cnmmmmmm tabıı orası oyle yakısır damadıma catlat burak catlatttt nasıl olsa merve anan bıse demıo dadını cıkara cıkara catlat
Hıcte bıleeeeeeee
seni de görürüzz esra hanımbir gün çıkarsın merveeeeeeeeee bende çatladım diye
çatlatsın benim oğlum kurban olsun anası ona , herşeyim o benim
:82::82::82::82:
yaa kızlar valla benimde göğüsler fena çatlıyo
normal doğum diye tepinsende olmaz dedi doktor bugün bana..bebek iri die..zaten bende istemiodum çok ii oldu dediği doktorun ailedekilerin normal doğru normal tepkilerine cevap oldu..
kızlar ya bişy sorcam bi saattir bakıyorum karar veremedim, lohusa pijama takımlarına bakıyorum ama şimdi bi ton para verip lohusa takım alsam eminim sonradan giymiycem hastanede giyer atarım köşeye yazık olacak verilen paraya bana fazla orta yaş işi geliyor en güzelleri bile spor pijama takımları kadar hoş değil onun yerine güzel bi pijama takımı alsam olmazmı tek sorun önden düğmeli olmıycak ( sevmiyorum çünkü öyle modelleri ) emzirirken filan çok sorun olurmu dersiniz napsam ki?
normal doğum diye tepinsende olmaz dedi doktor bugün bana..bebek iri die..zaten bende istemiodum çok ii oldu dediği doktorun ailedekilerin normal doğru normal tepkilerine cevap oldu..
önden düğmeli normal takım al canım ya amannn kaç gece giyceksin ki? dediğin gibi atarsın köşeye... ben normal aldım valla çok da uygun fiyata...
kızlar ya bişy sorcam bi saattir bakıyorum karar veremedim, lohusa pijama takımlarına bakıyorum ama şimdi bi ton para verip lohusa takım alsam eminim sonradan giymiycem hastanede giyer atarım köşeye yazık olacak verilen paraya bana fazla orta yaş işi geliyor en güzelleri bile spor pijama takımları kadar hoş değil onun yerine güzel bi pijama takımı alsam olmazmı tek sorun önden düğmeli olmıycak ( sevmiyorum çünkü öyle modelleri ) emzirirken filan çok sorun olurmu dersiniz napsam ki?
Pijama Dnyas
ya sen bilirsinde bence emzirmede sorun olur düğmesiz,üstteki linke bi göz at bakmadınsa eğer güzel modeller var klasik olmayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?