2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım şimdi anladım su gelince idrar gibi bir şey geliyor... baya sıvı yani bence doğum belirtisi değildir bir de başladı mı sızıntı şeklinde geliyor sürekli... benim öyle olmuştu

suyum doğum sırasında patlatıldığı için bilemiycem, ama amniyon sıvısı kıvamlı olmaz bildiğim kadarıyla, bide sürekli akıyosa kork, yoksa vücudun normalde yaptığı bi şeydir o canım..

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

hastayım kızlar

geçmiş olsunnn

catlak karı ben geldık kızlar bıle bılemı yazıon uyus
bile bile yazıyorum ondan gülüyorum ya
heeeey ne alemdesiniz kızlar... ya benim karnım feci çatlamaya başladı krem filan fayda etmedi

bende de aynı sorun var ne sürersem süreyim fayda etmedi bacım napalım çatlıycağı varsa kreme yağa bakmıyor... çattttıııırrrr çatırrr çatlıyo

ayyy aynen yaaa .. tamam kabul ediorum çok düzenli kullanmadım , hem sabah hem akşam sürmedim ama günde bi kez bolca sürdüm.. lierac sonrada mustela.. duş esnasında komilinin zeytinyağlı duş jelini kullandım filan arada bi bebe yağ.. yokkkkk valla çat çat çizgiler çıktı hemde mormor..

yaglanıp yaglanıp cıkıyodunuz pehlıvan gıbı meydana kremde ıse yaraamamıs

benim gümüş renkli canım mor kırmızı değil, kırmızı göğüslerimde çıktı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan ne biçim cilt yapımız var yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…