canım doğum belirtisi filandır diye korktum yoksa kaşıntı koku herhangi bişy yok olsada tedavisi var bunların erken doğum belirtisi olabilirmi diye tereddüte düştüm sadece doğum olmasında ne olursa olsun :26: çok saol canımcım cevabın için
ay çok sağol canım ya içimi rahatlattın şeffaf değil beyaz bi akıntı, yoktur heralde bişeycumartesi gidip sorayım ben en iyisi ödüm kopuyo erken doğacak diye 38 bitsede rahatlasam
iyiyim cnm ara ara sancım gelıo ama ıdare edıoz ıste
teli yokki benim doktorumda yok zaten biliyosunuz, dağ başında henüz doğru dürüst bi doktora denk gelemedim yarın gidemem okul varda cumartesi sabah doktora gideyim o zaman yainş. bişy yoktur daha önce yoktu çünkü bugün oldu
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
hastayım kızlar
sağol canım aman öpme sana da geçer
canım öksürük burun tıkanıklığı ateş falan var mı?
burnumdan nefes aldığımda acı acı nefes alıyorum acıyo burnum başlangıç sanırım , kırgınlık da var üstümde gözlerim de kızarık kızarık...
belki o kadarla kalır atlatırsın canım ben daha yeni atlattığım için çok iyi anlıyorum seni geçmiş olsun
heeeey ne alemdesiniz kızlar... ya benim karnım feci çatlamaya başladı krem filan fayda etmedi
bile bile yazıyorum ondan gülüyorum yacatlak karı ben geldık kızlar bıle bılemı yazıon uyus
heeeey ne alemdesiniz kızlar... ya benim karnım feci çatlamaya başladı krem filan fayda etmedi
bende yok cnm ya allahtan neyse sabret bıraz gececek ınsallah az zaman kaldı ne kullanıyordun kı
bile bile yazıyorum ondan gülüyorum ya
bende de aynı sorun var ne sürersem süreyim fayda etmedi bacım napalım çatlıycağı varsa kreme yağa bakmıyor... çattttıııırrrr çatırrr çatlıyo
bile bile yazıyorum ondan gülüyorum ya
bende de aynı sorun var ne sürersem süreyim fayda etmedi bacım napalım çatlıycağı varsa kreme yağa bakmıyor... çattttıııırrrr çatırrr çatlıyo
ayyy aynen yaaa .. tamam kabul ediorum çok düzenli kullanmadım , hem sabah hem akşam sürmedim ama günde bi kez bolca sürdüm.. lierac sonrada mustela.. duş esnasında komilinin zeytinyağlı duş jelini kullandım filan arada bi bebe yağ.. yokkkkk valla çat çat çizgiler çıktı hemde mormor..
yaglanıp yaglanıp cıkıyodunuz pehlıvan gıbı meydana kremde ıse yaraamamıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?