- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
ufak bebekler çok sık emiyorlar,yani benimde ilk bebeğim ama ablamdan falan biliyorum,hastanede düğmelerini bile kapatmadı nerdeyse
Selam kizlar..
Aksam olunca cok fena huzunleniyorum son bir kac gundur. Yalniz hissediyorum. Kocacim yok hala.pazar donecekmis sanirim. Annemi babami falan ozledim. karmakarsik bir haldeyim. kimse yok mu konusacak
ahhh be canım bende aynı sayılırım senin gibi çok canım sıkılıyo
aynen şekerim benimkide gitti maça kaleci olarakya kızlar benim canım çoook sıkılıyo evde yanlız kaldım sevgili kocam beni yanlız bıraktımaça gitti
Selam kizlar..
Aksam olunca cok fena huzunleniyorum son bir kac gundur. Yalniz hissediyorum. Kocacim yok hala.pazar donecekmis sanirim. Annemi babami falan ozledim. karmakarsik bir haldeyim. kimse yok mu konusacak
işte sevmiyorum öyle modelleri sorun o :)) düğmesiz normal takım alsam çok sorun yaratımı ki emzirirken :26: kararsız kaldım :44:
aynen şekerim benimkide gitti maça kaleci olarakbıktım bunların bu maç sevdasından
ya canım az kaldı sabret... kötüsün farkındayım geçenlerde de yazmışsın konuşcak kimse yok mu diye ben cvp yazdım ama sen çıkmıştın...
bu arada tefriciyeler ne alemde kızlar??
Gozlerim dolu dolu. Annemi aradim, konustuk uzun uzun. ama onu da mutsuz ettim. Suclu hissediyorum . Ifade edemedim duygularimi. Iste boyle arkadasim.
kızlar 2 gündür deli gibi öksürüyorum yanlarım kaburgam fena ağrıyor artık ne yapsam da şu öksürüğe bi çare bulsam helak oldummm
aynen şekerim benimkide gitti maça kaleci olarakbıktım bunların bu maç sevdasından
ya canım az kaldı sabret... kötüsün farkındayım geçenlerde de yazmışsın konuşcak kimse yok mu diye ben cvp yazdım ama sen çıkmıştın...
bu arada tefriciyeler ne alemde kızlar??
tamam canım Allah kabul etsin... bende iyi gibi işte hasta olmakla olmamak arasından gidip geliyorumTatlim benimkiler hazir sayilir. Yatsi namazindan sonra tamamlayacagim gerisini. Sonra da kendim icin baslayacagim inshallah. Sen nasilsin?
kızlar 2 gündür deli gibi öksürüyorum yanlarım kaburgam fena ağrıyor artık ne yapsam da şu öksürüğe bi çare bulsam helak oldummm
senin için daha zor be kardeşim gurbetdeydin demi az kaldı bence inş bebeğinle giderirsin hasretini kendinide suçlu hissetme ben olsam hüngür hüngür ağlamıştım anneme karşı zayıfım
şu maçları beni gıcık ediyo doğuma kadar gitmesen olmazmı dedim haftada 2 ye çıkardı ya
tefriciyeyi pazartesiye uzattım demiştinz o yüzden rahatım bitirmedim daha
Gurbetteyim evet. Cok aciklikayinvalidemde kaliyorum 3-4 gunden beri. O da yalniz. gece birlikte uyuyoruz. Anneme soyledim. Annem de beni dusunerek, nasil kayinvalidenle uyuyorsun, belki gece rahatsiz olursun donerken falan, bos odada uyu dedi. Ben de anneme, sen bana demiyor muydun, kayinvalideni benim yerime koy, onu anne say diye.. dedim. sozler bogazimda kaldi aglayarak telefonu kaattim. annemi ozledim cok fena.
Gecmis olsun canim. Iliktan biraz daha sicak sutun icine karabiber ve bal ekleyip ic canim. Karabiber oksuruk icin cok ama cok faydali. Allah'in izni ile ben de kocami oyle iyilestirmistim kisin hastayken. Bazen de 5 tane karabiber tanesi yutun diyorlar. o da etkiliymis. ama once ilk tarifi dene istersen, bogazina nasil isledigini hissedeceksin.
yurtdışındasın demi canım ya gözü kör olsun gurbetin derler ya kendimi yerine koydum ne bileyim içlendim memlekete gelip gitmende kolaymı zormu bari kimi 2 senede bir geliyo kimi senede
Hamdolsun, SIK gidip gelebiliyorum. Aslinda ggidip gelebiliyorDUM demeliyim. hamilelik dolayisi ile esim tek seyahat etmeme izin vermiyor artik. En son gecen ocak sonunda turkiye;deydim, karnim cok asiri buyumemisti. o zaman bile zor gonderdi. Simdi bebek, gidis gelisleirm icin bir engel. yoksa 2-3 ayda bir gider gelirdim sanirim. Saglikli olsunda tabi.. onu hic engel olarak gormek istemezdim ama boyle iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?