2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

manyaqqqqq kızzzz nolcak, en çok ta sana kızdım zaten, bu ız beni nasıl görmez görse de nasıl slm almaz die bi üzüldüm bi üzüldüm sormaaaa, neysem ki gönlüm aldı canım bacım

benim tül 98 tane çıktı, 2 tane eksik... neyse olsun okadar... bitirdim ben şekerleri :).ödeme için siteden mail atın bi de

birmaxtan neler aldınız kızlar
bebek şekeri malzemeleri canım

evet merve ya forumdanda olsa pozitif enerji aldığım insanlardansın bide royalist bi de ezgiiii

ya yazıyorum yazıyorum,kimseden cvp yok nasıl canım sıkıldı. msj larım mı gitmiyo acaba die kaç defa kontrol ettim, hamile hamile psikolojim bozuluyodu valla

Ben de ben de Ben dee!! Bazen oyle sarsarak sariliyorum ki ona, dur bebek sarsilacak diyor. Doyamiyorum sarilmaya opmeye. canim o benim. Cok buyuk bir nimet insanin esini bulmasi su yalan dunyada..

Allah hepimizin başını bozmasın çook şükür ki hayat arkadaşlarımızla anlaşıyoruz seviyor seviliyoruz ya benim kocam şimdi gelip yazdıklarımı okursa utanırım sen netde aşkınımı yazıyosun derse bana:26:

manyaqqqqq kızzzz nolcak, en çok ta sana kızdım zaten, bu ız beni nasıl görmez görse de nasıl slm almaz die bi üzüldüm bi üzüldüm sormaaaa, neysem ki gönlüm aldı canım bacım

anam kurban olurum sana da ezgime de bennn kusura bakma dediğim gibi hatunları teselli ediyordum :92:

valla ben de çok çekiniyorum okur mokur falan diye okursa utanırım kız ben

ya benim tüller tamda figürüm 4 tane eksik tüyleride saymadım

ayy kaça maloldu canım sorması ayıp bide nereye ekledin , bende kendim uğraşmak istiyorum keyf alıyorum kızım için bişiler yapmaktan
ben 100 taneyi 50 tl ye malettim canım, bak bu şekerimiz...

anam kurban olurum sana da ezgime de bennn kusura bakma dediğim gibi hatunları teselli ediyordum :92:

:) sağol canım benim. ben de annemden uzaktayım, beni de teselli edinnnnn:84: kociş mersin e tayin aldırmaya çalışıyo, eğer olursa muhteşem olurum...

Eklentiler

• $04042011063.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $04042011060.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 19
  • $04042011062.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 15
ayy kaça maloldu canım sorması ayıp bide nereye ekledin , bende kendim uğraşmak istiyorum keyf alıyorum kızım için bişiler yapmaktan

ya bugn bendemi sorun var burdamı anlamadım resim ekleyemiyorumki haziran bebeklerinin cicilerinde ekli canım burayada ekleyemedim tanesi 50 kuruşa geldi bana 100 tanesine 50 tl ödeme yapıcaz kargo da 7 tl ama en uygun burayı bulduk

:) sağol canım benim. ben de annemden uzaktayım, beni de teselli edinnnnn:84: kociş mersin e tayin aldırmaya çalışıyo, eğer olursa muhteşem olurum...

yaa hadi hayırlısı inşallah mersine gidersiniz kızz onlar eşinden ayrı sen annenden, en azından eşinle teselli oluyorsundur seni teselli etmeye gerek yok

şaka kız şaka kıyamammm gel gelll inşallah tayini çıkar da gidersiniz

Harika olmus. Maashallah. Bunlari mevlut veya hosgeldin partisinde mi dagitiyorsunuz? yoksa hastanaeye ziyarete gelenlere mi? Bu saydiklarimin hepsinde de dagitanlar var da. ondan sordum

ya benim tüller tamda figürüm 4 tane eksik tüyleride saymadım
benim tüylerde fazla çıktı, çok sorun etmem 1-2 eksik fazlayı olsun... 2 tül bulur, kalan kelebekleri de yapıştırıveririm...

ayy ne güzel olmuş eline sağlık, ya iyide bu birmaxta resimler görünmüyor sitede sorunmu varmışki.ödemesi nasıl bunun

birmax ta süsleme malzemeleri kısmından aldık canım biz herşeyi,ödemesi de kartla değil havaleyle yapılıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…