manyaqqqqq kızzzz nolcak, en çok ta sana kızdım zaten, bu ız beni nasıl görmez görse de nasıl slm almaz die bi üzüldüm bi üzüldüm sormaaaa, neysem ki gönlüm aldı canım bacımesraaa ay pardon ezgimmm :))) kız eklediğin pijamayı beğendim yaa,:))) bizim hatunlar bunalıma girmiş onları teselli ediyorum kızz :))
hoşgeldin şekerimmm ne demek ne demkkkkkkkkkkk:79::80::78::92::92::118::118::119::119::119::119:
benim tül 98 tane çıktı, 2 tane eksik... neyse olsun okadar... bitirdim ben şekerleri :).ödeme için siteden mail atın bi deevet canım geçen hafta geldi bugn onla uğraştım zaten malzemeleri falan anca tamamladım 50 tanesi bitti diğerlerininde yapıştırması kaldı ama ilginç olanı eşim ödeme yapmak için gergün arıyo açmıyolar ödemenin peşine biz düşüyoruz daha ödeyemedik ya
bebek şekeri malzemeleri canımbirmaxtan neler aldınız kızlar
evet merve ya forumdanda olsa pozitif enerji aldığım insanlardansın bide royalist bi de ezgiiii
bebek şekeri için malzeme canım ya şekerimide eklemiştim zaten çok uyguna geldi
amaaaan sen melankolik hal görmemişsin ben daha da beter olurum
Ben de ben de Ben dee!! Bazen oyle sarsarak sariliyorum ki ona, dur bebek sarsilacak diyor. Doyamiyorum sarilmaya opmeye. canim o benim. Cok buyuk bir nimet insanin esini bulmasi su yalan dunyada..
manyaqqqqq kızzzz nolcak, en çok ta sana kızdım zaten, bu ız beni nasıl görmez görse de nasıl slm almaz die bi üzüldüm bi üzüldüm sormaaaa, neysem ki gönlüm aldı canım bacım
Allah hepimizin başını bozmasın çook şükür ki hayat arkadaşlarımızla anlaşıyoruz seviyor seviliyoruz ya benim kocam şimdi gelip yazdıklarımı okursa utanırım sen netde aşkınımı yazıyosun derse bana:26:
manyaqqqqq kızzzz nolcak, en çok ta sana kızdım zaten, bu ız beni nasıl görmez görse de nasıl slm almaz die bi üzüldüm bi üzüldüm sormaaaa, neysem ki gönlüm aldı canım bacım
benim tül 98 tane çıktı, 2 tane eksik... neyse olsun okadar... bitirdim ben şekerleri :).ödeme için siteden mail atın bi de
bebek şekeri malzemeleri canım
ya yazıyorum yazıyorum,kimseden cvp yok nasıl canım sıkıldı. msj larım mı gitmiyo acaba die kaç defa kontrol ettim, hamile hamile psikolojim bozuluyodu valla
Allah hepimizin başını bozmasın çook şükür ki hayat arkadaşlarımızla anlaşıyoruz seviyor seviliyoruz ya benim kocam şimdi gelip yazdıklarımı okursa utanırım sen netde aşkınımı yazıyosun derse bana:26:
anam kurban olurum sana da ezgime de bennnkusura bakma dediğim gibi hatunları teselli ediyordum :92:
Iste sana o kadar asigim dersin :)
Gercekten sansliyiz hamdolsun.
ben 100 taneyi 50 tl ye malettim canım, bak bu şekerimiz...ayy kaça maloldu canım sorması ayıp bide nereye ekledin , bende kendim uğraşmak istiyorum keyf alıyorum kızım için bişiler yapmaktan
anam kurban olurum sana da ezgime de bennnkusura bakma dediğim gibi hatunları teselli ediyordum :92:
ben 100 taneyi 50 tl ye malettim canım, bak bu şekerimiz...
ayy ne güzel olmuş eline sağlık, ya iyide bu birmaxta resimler görünmüyor sitede sorunmu varmışki.ödemesi nasıl bunun
ayy kaça maloldu canım sorması ayıp bide nereye ekledin , bende kendim uğraşmak istiyorum keyf alıyorum kızım için bişiler yapmaktan
bende eşim yönünden çok şanslıyım... dünyaya bir kere daha gelsem gene eşimle evlenirdim... çok seviyorum onu
:) sağol canım benim. ben de annemden uzaktayım, beni de teselli edinnnnn:84: kociş mersin e tayin aldırmaya çalışıyo, eğer olursa muhteşem olurum...
ben 100 taneyi 50 tl ye malettim canım, bak bu şekerimiz...
:) sağol canım benim. ben de annemden uzaktayım, beni de teselli edinnnnn:84: kociş mersin e tayin aldırmaya çalışıyo, eğer olursa muhteşem olurum...
ayyy söylemeden geçemicem bende eşimi çoook seviyorum.Çok şanslıyım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnMaashallah sekerim. Rabbim mutlulugunuzu, hepimizin mutlulugunu daim etsin. Bebislerimizle mutlulugumuz artarak devame tsin inshaallahhhhhhhhhhhh
ayyy söylemeden geçemicem bende eşimi çoook seviyorum.Çok şanslıyım
benim tüylerde fazla çıktı, çok sorun etmem 1-2 eksik fazlayı olsun... 2 tül bulur, kalan kelebekleri de yapıştırıveririm...ya benim tüller tamda figürüm 4 tane eksik tüyleride saymadım
ayy ne güzel olmuş eline sağlık, ya iyide bu birmaxta resimler görünmüyor sitede sorunmu varmışki.ödemesi nasıl bunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?