valla evet kötü ama yine şükür halimize bi arkadaşın eşi 4 aylığına göreve gitti ve kızının doğumuna yanında olamayacak[/QUO
çok üzüldüm arkadaşına biz 1 2 güne dayanamazken hele hamilelikte çok zor
ben eşimi 1 günlüğüne istanbula göndermiştim ağlamaktan harap oldum valla :) Allah sabır versin gerçekten, ama arada özlemekte iyidir
benimde eşim bugün 10 günlüğüne yurtdışına gitti iş içinAllah kimsenin düzenini bozmasın..sevdiğinden ayırmasın..
sağol volveron. nasılsın? geldimi birmax siparişin?
Evet siyah- beyaz. Bu doktora son bir sans daha versem mi diyorum . ona muayene olup ertesi gun de buldugum baska bir hastaneye gitsem? kocacik bir gelsin de.. ona bagimli kaldim yahu..
:)
bana dua et olur mu?
esraaa ay pardon ezgimmm :))) kız eklediğin pijamayı beğendim yaa,:))) bizim hatunlar bunalıma girmiş onları teselli ediyorum kızz :))
hoşgeldin şekerimmm ne demek ne demkkkkkkkkkkk:79::80::78::92::92::118::118::119::119::119::119:
ayy ne heyecanlı kız düğündeyken hamileydin demek siz baya bi birbirinizi severek evlenmişsiniz Allah başınızı bozmasın
Mervecim sen cidden bizim neşemizsin burdaaaaaa...sen online olunca rengi değiişio forumun bi anda.. maşallah sana süper enerji yayıyosun etrafa ..
Mervecim sen cidden bizim neşemizsin burdaaaaaa...sen online olunca rengi değiişio forumun bi anda.. maşallah sana süper enerji yayıyosun etrafa ..
kesinlikle oyle. hamilelikte es yaninda olmali. Ben sirf bu yuzden turkiye'de dogum yapmayi reddettim. Oysa esim bana birakmisti. nerede istersen orada dogum yapabilirsin dedi. elbette dogumuma turkiyeye gelirdi o da ama, sonucta son 1 ayda turkiyede olmam gerekecekti. o da yogun is hayati yuzunden o kadar sure turkiyede kalamazdi tabiki..valla evet kötü ama yine şükür halimize bi arkadaşın eşi 4 aylığına göreve gitti ve kızının doğumuna yanında olamayacak[/QUO
çok üzüldüm arkadaşına biz 1 2 güne dayanamazken hele hamilelikte çok zor
Hayatim romann.. Evet dugunde hamileydim. butun dugun hazirliklarini hamileligimin en zor zamaninda yaptim. kimse bilmiyordu 2 arkadasim ve nisanlimdan baska. cok zordu cok. Aslinda biz tanistigimizda mantik evliligi seklinde ilerledi. Yani once mantiken birbirimizi onayladik. sonra aska donustu hamdolsun..Sen sor ben anlatayim hayatim romani
ben herkese dua ediyorum burda canımm sana da özellikle ederim merak etme :)
evet merve ya forumdanda olsa pozitif enerji aldığım insanlardansın bide royalist bi de ezgiiii
birmaxtan neler aldınız kızlar
evet merve ya forumdanda olsa pozitif enerji aldığım insanlardansın bide royalist bi de ezgiiii
dinlemek isterim ya aşık olmak çook güzel bişey ne kadar şükretsek az heleki evlendiğimiz adama aşıksak kocama aşığııııııııııııııımmmmmmmm
Tatlim cok naziksin.. Son gunlerdeki melankolik halime ragmen boyle yazdigina gore gercekten cok naziksin canim benimmmmmmm
Moral oldu cokca...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?