2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

esraaa ay pardon ezgimmm :))) kız eklediğin pijamayı beğendim yaa,:))) bizim hatunlar bunalıma girmiş onları teselli ediyorum kızz :))

hoşgeldin şekerimmm ne demek ne demkkkkkkkkkkk:79::80::78::92::92::118::118::119::119::119::119:

sağol volveron. nasılsın? geldimi birmax siparişin?

evet canım geçen hafta geldi bugn onla uğraştım zaten malzemeleri falan anca tamamladım 50 tanesi bitti diğerlerininde yapıştırması kaldı ama ilginç olanı eşim ödeme yapmak için gergün arıyo açmıyolar ödemenin peşine biz düşüyoruz daha ödeyemedik ya

Evet siyah- beyaz. Bu doktora son bir sans daha versem mi diyorum . ona muayene olup ertesi gun de buldugum baska bir hastaneye gitsem? kocacik bir gelsin de.. ona bagimli kaldim yahu..
:)
bana dua et olur mu?

ben herkese dua ediyorum burda canımm sana da özellikle ederim merak etme :)

Mervecim sen cidden bizim neşemizsin burdaaaaaa...sen online olunca rengi değiişio forumun bi anda.. maşallah sana süper enerji yayıyosun etrafa ..

ayy ne heyecanlı kız düğündeyken hamileydin demek siz baya bi birbirinizi severek evlenmişsiniz Allah başınızı bozmasın

Hayatim romann.. Evet dugunde hamileydim. butun dugun hazirliklarini hamileligimin en zor zamaninda yaptim. kimse bilmiyordu 2 arkadasim ve nisanlimdan baska. cok zordu cok. Aslinda biz tanistigimizda mantik evliligi seklinde ilerledi. Yani once mantiken birbirimizi onayladik. sonra aska donustu hamdolsun..Sen sor ben anlatayim hayatim romani

dinlemek isterim ya aşık olmak çook güzel bişey ne kadar şükretsek az heleki evlendiğimiz adama aşıksak kocama aşığııııııııııııııımmmmmmmm

dinlemek isterim ya aşık olmak çook güzel bişey ne kadar şükretsek az heleki evlendiğimiz adama aşıksak kocama aşığııııııııııııııımmmmmmmm

Ben de ben de Ben dee!! Bazen oyle sarsarak sariliyorum ki ona, dur bebek sarsilacak diyor. Doyamiyorum sarilmaya opmeye. canim o benim. Cok buyuk bir nimet insanin esini bulmasi su yalan dunyada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…