2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

olsun canım bebeğin olduktan sonra bebişinle gidip gelirsin, sıkma canını anneni de üzme, eminim o da çok üzülmüştür... ne sanslısın ki kaynanan sana yakın... ya ondan da istediğin ilgiyi göremeseydin? tamam tabii ki annenin yerini tutamaz ama az da olsa bastırabilir... sen şuan eşin yok diye böylesin, eşin bi gelsin eskisi gibi olursun canım...

süpermiş valla yurtiçi gibi bişey olmuş annende gelir belki doğumuna ne güzel sevindim senin adına

annem inshaallah nisan 27 veya mayis 3 gibi gelecek. Cok ilginc, bekarken annemle hic gecinemezdim. Evlendigimden beri, onu cok iyi anliyor ve hak veriyorum. hele hamilelik..Cok sey ogretti simdiden..

Haklisin, kayinvalidem de bir anne benim icin. cok anlayisli maashallah. Onun tek bir kizi var, onu da gurbete gelin gondermis. o yuzden beni kizi yerine koymaya calisiyor. ben de onu anne yerine.. uff.. kocack gelse daha ii olacagim gercekten.. ona da kizdim, uzadigi icin donusu..

annem inshaallah nisan 27 veya mayis 3 gibi gelecek. Cok ilginc, bekarken annemle hic gecinemezdim. Evlendigimden beri, onu cok iyi anliyor ve hak veriyorum. hele hamilelik..Cok sey ogretti simdiden..
e tamam az kalmış annenin gelmesine :)) eşin de gelir bi de üstüne annen ohooo

benimde eşim bugün 10 günlüğüne yurtdışına gitti iş için Allah kimsenin düzenini bozmasın..sevdiğinden ayırmasın..

e tamam az kalmış annenin gelmesine :)) eşin de gelir bi de üstüne annen ohooo

Evet ne guzel olur. Esim gelince doktora gitmemiz lazim. Inanmayacaksiniz ama 2 aydan beri doktora gitmedim ihmalkar biri deilim aslinda ama, 1 ay ne cabuk dolmus fark etmedim.randevumdan 13 gun gecince farkettim. sonra da esimin isleri yogundu. kayinvalide ile de gidemezdim (cunku o bebegi 6 aylik saniyor yani dugun tarihimden itibaren hesap yapinca 6 ay oluyor. ben dugunde 2 aylik hamileydim zaten.. ) simdi hala hergun gel ben gotureyim diyor doktora. kocami bekliyorum.

benimde eşim bugün 10 günlüğüne yurtdışına gitti iş için Allah kimsenin düzenini bozmasın..sevdiğinden ayırmasın..

aboo kızlar tamam atın üstünüzden şu ölü deriyi ...

kocacıklarınız da gelirrrr bebişlerimiz de gelir...

kocacığını bekle o zaman, korkma o Allah'ın koruması altında bişicik olmamıştır bebişine...

Bu arada doktorumu/ hastaneyi degistirmeyi dusunuyorum. Gonlume gore bir yer bulamadim. Doktorumun ultrason cihazi 3d degil. detayli goremiyorum her muayenede. detayli ultrasona da gerek yok falan diyor. Ben kilosunu vs de ogrenmek istiyorum hali ile.

ben eşimi 1 günlüğüne istanbula göndermiştim ağlamaktan harap oldum valla :) Allah sabır versin gerçekten, ama arada özlemekte iyidir

siyah beyaz değil mi girdiğin ultrason? benimki de ondan ama herşeyi gözüküyor kilosu boyu... değiştir memnun değilsen ama acele et, iyice öğren hastanenin huyunu suyunu...

canim kardesim, icime su serptin. Zaten surekli tepinip duruyor bebis. ANne korkma ben iyiyim diyor sanki:)

kurmuşsun kurmuşsun kafanda girmişsin de girmişsin bunalıma kızz :)) aaa bak kocan gelicek annen gelicekkk ondan sonraaa bebişin gelicekkk at şu psikolojiyi üstünden... Allah'a şükür hepsine sırasıyla kavuşcaksın

siyah beyaz değil mi girdiğin ultrason? benimki de ondan ama herşeyi gözüküyor kilosu boyu... değiştir memnun değilsen ama acele et, iyice öğren hastanenin huyunu suyunu...

Evet siyah- beyaz. Bu doktora son bir sans daha versem mi diyorum . ona muayene olup ertesi gun de buldugum baska bir hastaneye gitsem? kocacik bir gelsin de.. ona bagimli kaldim yahu..
:)
bana dua et olur mu?

ayy ne heyecanlı kız düğündeyken hamileydin demek siz baya bi birbirinizi severek evlenmişsiniz Allah başınızı bozmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…