olsun canım bebeğin olduktan sonra bebişinle gidip gelirsin, sıkma canını anneni de üzme, eminim o da çok üzülmüştür... ne sanslısın ki kaynanan sana yakın... ya ondan da istediğin ilgiyi göremeseydin? tamam tabii ki annenin yerini tutamaz ama az da olsa bastırabilir... sen şuan eşin yok diye böylesin, eşin bi gelsin eskisi gibi olursun canım...Hamdolsun, SIK gidip gelebiliyorum. Aslinda ggidip gelebiliyorDUM demeliyim. hamilelik dolayisi ile esim tek seyahat etmeme izin vermiyor artik. En son gecen ocak sonunda turkiye;deydim, karnim cok asiri buyumemisti. o zaman bile zor gonderdi. Simdi bebek, gidis gelisleirm icin bir engel. yoksa 2-3 ayda bir gider gelirdim sanirim. Saglikli olsunda tabi.. onu hic engel olarak gormek istemezdim ama boyle iste.
süpermiş valla yurtiçi gibi bişey olmuş annende gelir belki doğumuna ne güzel sevindim senin adına
olsun canım bebeğin olduktan sonra bebişinle gidip gelirsin, sıkma canını anneni de üzme, eminim o da çok üzülmüştür... ne sanslısın ki kaynanan sana yakın... ya ondan da istediğin ilgiyi göremeseydin? tamam tabii ki annenin yerini tutamaz ama az da olsa bastırabilir... sen şuan eşin yok diye böylesin, eşin bi gelsin eskisi gibi olursun canım...
e tamam az kalmış annenin gelmesine :)) eşin de gelir bi de üstüne annen ohoooannem inshaallah nisan 27 veya mayis 3 gibi gelecek. Cok ilginc, bekarken annemle hic gecinemezdim. Evlendigimden beri, onu cok iyi anliyor ve hak veriyorum. hele hamilelik..Cok sey ogretti simdiden..
e tamam az kalmış annenin gelmesine :)) eşin de gelir bi de üstüne annen ohooo
benimde eşim bugün 10 günlüğüne yurtdışına gitti iş içinAllah kimsenin düzenini bozmasın..sevdiğinden ayırmasın..
Evet ne guzel olur. Esim gelince doktora gitmemiz lazim. Inanmayacaksiniz ama 2 aydan beri doktora gitmedimihmalkar biri deilim aslinda ama, 1 ay ne cabuk dolmus fark etmedim.randevumdan 13 gun gecince farkettim. sonra da esimin isleri yogundu. kayinvalide ile de gidemezdim (cunku o bebegi 6 aylik saniyor yani dugun tarihimden itibaren hesap yapinca 6 ay oluyor. ben dugunde 2 aylik hamileydim zaten.. ) simdi hala hergun gel ben gotureyim diyor doktora. kocami bekliyorum.
Bu arada doktorumu/ hastaneyi degistirmeyi dusunuyorum. Gonlume gore bir yer bulamadim. Doktorumun ultrason cihazi 3d degil. detayli goremiyorum her muayenede. detayli ultrasona da gerek yok falan diyor. Ben kilosunu vs de ogrenmek istiyorum hali ile.
kocacığını bekle o zaman, korkma o Allah'ın koruması altında bişicik olmamıştır bebişine...
ben eşimi 1 günlüğüne istanbula göndermiştim ağlamaktan harap oldum valla :) Allah sabır versin gerçekten, ama arada özlemekte iyidir
canim kardesim, icime su serptin. Zaten surekli tepinip duruyor bebis. ANne korkma ben iyiyim diyor sanki:)
aşk olsun kızlar.... neden kimse selam almıyo???
siyah beyaz değil mi girdiğin ultrason? benimki de ondan ama herşeyi gözüküyor kilosu boyu... değiştir memnun değilsen ama acele et, iyice öğren hastanenin huyunu suyunu...
özlemk iyidir ama hamileyken değilzaten hassas duygusalsın daha beter oluyor hormonların
Evet ne guzel olur. Esim gelince doktora gitmemiz lazim. Inanmayacaksiniz ama 2 aydan beri doktora gitmedimihmalkar biri deilim aslinda ama, 1 ay ne cabuk dolmus fark etmedim.randevumdan 13 gun gecince farkettim. sonra da esimin isleri yogundu. kayinvalide ile de gidemezdim (cunku o bebegi 6 aylik saniyor yani dugun tarihimden itibaren hesap yapinca 6 ay oluyor. ben dugunde 2 aylik hamileydim zaten.. ) simdi hala hergun gel ben gotureyim diyor doktora. kocami bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?