2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)inş. canım yaa, Allah kimseyi sevdiklerinden ayırmasın...rabbim dua eden kullarını boş çevirmez...

Harika olmus. Maashallah. Bunlari mevlut veya hosgeldin partisinde mi dagitiyorsunuz? yoksa hastanaeye ziyarete gelenlere mi? Bu saydiklarimin hepsinde de dagitanlar var da. ondan sordum
bunları mevlüd de dağıtıcam, hastaneye gelenlere de bi kutu çikolata alır dağıtırım, yoksa yetmez şeker :)

neyse kızlar ben çıkıyorum namaz kılıcam sonra da dinleneyim biraz gene halsizleştim hadi iyi geceler... Allah'a emanetsiniz....

günaydın dünürcümmmmmmmm
hava nasıl orda?

süpeeeeeeeeeeeeeerr güneşliii.bir hava var..herkesin cuması mübarek olsun...kutlu dogum haftası herkesin kutlu olsunn...

dün sohbet çok güzeldi. .bilmediğim bi sürü şey öğrendim

günaydınnnnnnnnn canlarımmmm
hayırlı cumalar olsun bu haftada bittiiiiiiiiiiiiiii
bu gececi kadınlar saat kaçlara kadar konuşuyor ya evde sabagta fosur fosur uyurlar

bu gececi kadınlar saat kaçlara kadar konuşuyor ya evde sabagta fosur fosur uyurlar

aynen egecimmm katılıyorum ege bişi sorucam face den bei biri eklemişde adı türkan burdan biri ama kim kız o

Günaydınn ağammmmm
bende gece uykusu kalmadı, bölük pörçük.. tam dalıyorum 5:45de alarm çalıyor kalkıyorumm
evde olsam uyurdum ben de sabahları fosuuur fosuuur
sabah Öyküm girdi çıktı, yakalayamadım

gunaydınn kızlarrr ayyy su gun bıranonce bıtsın pardon mesaıııı:)

bence deeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…