demekkı psıkolojikkk amannn sağsalım dunyayaya gelsınlerde cnmm.....kız bende kendimde hep kız belirtisi görüyordum öle istiyordum yaa psikolojikde olabiliyo başka dr a gitsinler birde:
bitti cok guzel oldu cnmm ya adam parasını hakettı yaı helal olsunn cok begendık bız....channel işlerin bittimi boyacı gittimi evden
detaylıda kesin belli olur canım, 20. haftada yani
günaydınnnn ipekkk
günaydın hayırlı cumalar ..ben birazdan fındıkzade pazarına gidicem gitmeden bakmak istedim nasılsınız
bebetto da takımlara bakıyorum 110 tl ya manyak mı millet alan varmı acaba. alanında aklına şaşaarım hee
ayyy bende gıtmek ıstıyodum oraya ama bugun fayıhe gıdıp englısh home bakıcammm....
ıpek senın ısyerın nerde yaa neler buluyon varmı bebk esyaları felan haftaya beraer gıdleım:)
ayy ben çok severim cuma pazarını orda bi sokak var yokuş gibi hafif yukarı çıkarken sağda bebek eşyaları var markalı aziz bebe felan ben çok güzel şeyler aldım eylüle ordan port bebe çanta ordan aldım hep..günaydın hayırlı cumalar ..ben birazdan fındıkzade pazarına gidicem gitmeden bakmak istedim nasılsınız
alan olmaz mı kız vardır ne zenginler var
demekkı psıkolojikkk amannn sağsalım dunyayaya gelsınlerde cnmm.....
bitti cok guzel oldu cnmm ya adam parasını hakettı yaı helal olsunn cok begendık bız....
bı temızlık kaldı onuda artık pazar fela yaptırcam yrın evde yokuz.... darısı basına canımmm....
bızımkı 16. haftada zaten doktor salagı daha buna 12. haftadan berı dıyomus senınkı erkek dıye bu aslında ogrenmek ıstemıyordu esı askerde 1 ay sonra gelıcek beraber ogrenelım dıyee...
bızımkıler sorduk sorduk solemedı bu doktor sormaan soluyooorrr:)
ayy ben çok severim cuma pazarını orda bi sokak var yokuş gibi hafif yukarı çıkarken sağda bebek eşyaları var markalı aziz bebe felan ben çok güzel şeyler aldım eylüle ordan port bebe çanta ordan aldım hep..
bende izine çıksamda gitsem
aman salaklar vermem okadar.
günaydın hayırlı cumalar ..ben birazdan fındıkzade pazarına gidicem gitmeden bakmak istedim nasılsınız
canım ben işten ayrıldım evdeyim fındıkzadeyede uzun zamandır ilk defa gidicem bebekle ilgili bi şeyler bulurmuyum bilmem ben açıkçası yürüyüşü farklı bir yerde yapmak için gidiyorum forum istanbulun içinde yürümekten çok sıkıldım
ayy ben çok severim cuma pazarını orda bi sokak var yokuş gibi hafif yukarı çıkarken sağda bebek eşyaları var markalı aziz bebe felan ben çok güzel şeyler aldım eylüle ordan port bebe çanta ordan aldım hep..
bende izine çıksamda gitsem
aman salaklar vermem okadar.
offfffffffff 6 da kalkıyorsun az kaldı sabret
oyyyyyyyyyy güzel haberler ver bize inşallah. bugun fmg gelecek sein hnm kocaman olmuştur.
günaydın nasıl oldn cnm
uzak olunca her şeyi özler insan çok normalAyy canimmm.. Benim yerime de gez o pazari. 2004'de universite yillarimda bazen ugramak zorunda kalirdim. Lakin arkadasimin apartmaninin kapisinin onune kuruluyor o pazar. Ilk baslarda hic sevmezdim ama simdi orayi da o gunleri de ozledim..
hımmmm acık havada yurumek daha guzel cnmm ama bgn hava guzel kalabalık olur bence bıranonce cık ıyıpazarlarrrrrrrrrrrr:)))
egeeeeeeee nasılsa ben burdayım cnmmm sen gıderken bende gelırım ben hayatta bulamam orda cok buyuk o pazarrrrrrrrr
ohh mis olmıuştur. temizlikte olunca bebişin eşyalarını yıkar ütğlersin yerleştirşrsşnç....
biliyorum kırmızı pabuçlarına da bayılıyorum çokgüzel..Gunaydin tatlim.. Ben de gececilerden biriyim ama sabah 9 da uyandim. :) nasilsiniz?
hımmmm acık havada yurumek daha guzel cnmm ama bgn hava guzel kalabalık olur bence bıranonce cık ıyıpazarlarrrrrrrrrrrr:)))
egeeeeeeee nasılsa ben burdayım cnmmm sen gıderken bende gelırım ben hayatta bulamam orda cok buyuk o pazarrrrrrrrr
haftaya da sıfonyerı gelırse artık yıkayıp utuleyıp yerlestırırım canım...sonrada bebısı beklerız ama bızım daha coook var canım ya nerdeyse 2 ay bebıseeeee:)
aa süper değişiklik olacak sana.. memleketin neresi:)))))))iyiyim Allaha şükür egecim. sadece boğazım yanıyo yine grip kapıda gibi ama moralimi bozmuyorum çünkü haftasonu memlekete gidiyoruz kırkardeşmin bebişini görmeye. mevlüt de var herkes orda olcak. annemleri, kızkardeşimi falan görücem, çok özledim hepsini
sen nasılsın bebiş, eylül tontişi nasıl?
haftaya da sıfonyerı gelırse artık yıkayıp utuleyıp yerlestırırım canım...sonrada bebısı beklerız ama bızım daha coook var canım ya nerdeyse 2 ay bebıseeeee:)
kızlar günaydınn ğeçmişi biraz okudum doktara gındenler guzel haberlerle donerler ınsallah calısanlara allah sabır ve kolaylık versın evde oturanların sefaları daım olsun dılıyorum bugun malatyada hava guzel gelıcek arkadaslara duyurulur ...hayırlı cumalar
biliyorum kırmızı pabuçlarına da bayılıyorum çokgüzel..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?