Gunaydin tatlim.. Ben de gececilerden biriyim ama sabah 9 da uyandim. :) nasilsiniz?
haftaya da sıfonyerı gelırse artık yıkayıp utuleyıp yerlestırırım canım...sonrada bebısı beklerız ama bızım daha coook var canım ya nerdeyse 2 ay bebıseeeee:)
görüşürüz hanımlar çalışanlara kolay gelsin
güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebiğin odasını canım mis gibi ohh ne güzel.. biz daha odayı boşaltamadık tam olarak bile. ama daha 2 ay var yaparız heralde.
aa süper değişiklik olacak sana.. memleketin neresi:)))))))
kızkardeşşi,nin bebişinede uzun ömürler olsun inşallah. biz iyiyiz burdayız hala aysonu izine çıkıca kısmetse eylül iyi öksğrğyor oda malum havalar kötü. aynı yani bideğişiklik yok..
ohhh anca işlerini yoluna koyarsın canım sıkışmadan. ben biraz sıkışıcam ama napalım şu boya işini halledebilsem süper olacak çok korkuyorum ne yapcaz:) o ev nasıl tparlanacak
Günaydınn canımmm, bravo erkenden kalkmışsınn
hatta 2.5 ay daha var bize ikizimmmm
ozaman ben geliyorum.istanbulda hava çok güzel:)))sanada hayırlı cumalar canımcım
aa süper değişiklik olacak sana.. memleketin neresi:)))))))
kızkardeşşi,nin bebişinede uzun ömürler olsun inşallah. biz iyiyiz burdayız hala aysonu izine çıkıca kısmetse eylül iyi öksğrğyor oda malum havalar kötü. aynı yani bideğişiklik yok..
ohhh anca işlerini yoluna koyarsın canım sıkışmadan. ben biraz sıkışıcam ama napalım şu boya işini halledebilsem süper olacak çok korkuyorum ne yapcaz:) o ev nasıl tparlanacak
cılekkkkkkkkkkkk 30. ayın kutlu osun sekerım..........
offff sorma canım yaa 2,5 hatta dogru dıyosunnnn:):):)
bız o 2,5 ayda daha ne sısırız sorma gıtsın
30. ay mı:))))))) hafta mı demek istedin heral kız chanel
saol ıpekkk sende dıkkat et kendınee
saol cnmm. nasılsın fıstıkk ohh aılenın yanına gıdecekmıssın ne guzel yaaa....
yok be cnm bızde de daha okadar cok sey varkı alıncak ama daha zamanımız var dıye rahatım bende...
egee ınsallah senın ustada benımkısı gıbıdırr valla evı aynı aldıgı gıbı bıraktıı bende cok kafaya takıyodum ama ınan cok rahat gectııı hıccc ona takılmaa en son se takılcakkk:):):):) tecrube konusuyorrrr:):):)
iyi gezmeler..görüşürüz hanımlar çalışanlara kolay gelsin
hemşo günaydınnnnnnnkızlar günaydınn ğeçmişi biraz okudum doktara gındenler guzel haberlerle donerler ınsallah calısanlara allah sabır ve kolaylık versın evde oturanların sefaları daım olsun dılıyorum bugun malatyada hava guzel gelıcek arkadaslara duyurulur ...hayırlı cumalar
amin hepimizin kuzularına uzun hayırlı ömür versin Allah. memleketim gayseri :)))))))
ayy kıyamam ben o pembe yanaklı prensese annesi geçmiş olsun
fmg kontrole mi gitti bugün?
ya bişey sorcam en son uğradığımda bodrumla ilgili bişeyler okumuştum ama tam olarak ne olduğunu da anlayamamıştım. nesi vardı, ne oldu en son durumu??
hahaah tabe beee haftaaaaaaaaaaaaaaa ayyyyyyyyyyyyyyy:)
yazarkende bunda bı garıplık var ama dıodummm:))
ayy 30 ay oldunu dusunsene kabus gıbıııııııııııı
aman uğraşma onunla okarınla nasıl yapcan o acıya da dayanılmaz hassasız ben kaşımı aldırırken bile canım yanıyor.ağda normalde 15 dk da biter , hamile olunca hareketler kısıtlanıo çok uzun sürüo..
evet chanelcim gidicez bakalım inşallah bi sıkıntı yaşamam az biraz da korkuyorum aslında kocişi de zor ikna ettim bişey olursa başımın etini yer.
ayy herkes hastane çantanı hazırladın mı diye soruyo ben daha hastane çıkışlarını bile almadım kii
yaaaa bu ağda olayı çok sinir... bugün gidiyim dedim 20 gün idare eder beni .. zaten bikini bölgesine yaptıramıorum korkuyorum.. jiletle de tamamen temiz olmuo gibi gelio ama napalım yapcak bişi yok
evet chanelcim gidicez bakalım inşallah bi sıkıntı yaşamam az biraz da korkuyorum aslında kocişi de zor ikna ettim bişey olursa başımın etini yer.
ayy herkes hastane çantanı hazırladın mı diye soruyo ben daha hastane çıkışlarını bile almadım kii
cılekkkkkkkkkkkk 30. ayın kutlu osun sekerım..........
offff sorma canım yaa 2,5 hatta dogru dıyosunnnn:):):)
bız o 2,5 ayda daha ne sısırız sorma gıtsın
yaaaa bu ağda olayı çok sinir... bugün gidiyim dedim 20 gün idare eder beni .. zaten bikini bölgesine yaptıramıorum korkuyorum.. jiletle de tamamen temiz olmuo gibi gelio ama napalım yapcak bişi yok
iyi gezmeler..
hemşo günaydınnnnnnn
yaa kayserilimisin((((((((((( patronda oralı cimrimisin kız adınız çıkmış sizin:))))))))
pastırma ye diycem ama yiyemezsin şimdi sen...
fmg gitti kontrole. bodrumdan haber yok cnm amniyosentez ve kordonsentez yapılacaktı sonuçları çıkınca haber verecekti inşallah iyi olacak efe bey
iyi gezmeler..
hemşo günaydınnnnnnn
yaa kayserilimisin((((((((((( patronda oralı cimrimisin kız adınız çıkmış sizin:))))))))
pastırma ye diycem ama yiyemezsin şimdi sen...
fmg gitti kontrole. bodrumdan haber yok cnm amniyosentez ve kordonsentez yapılacaktı sonuçları çıkınca haber verecekti inşallah iyi olacak efe bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?