2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin tatlim.. Ben de gececilerden biriyim ama sabah 9 da uyandim. :) nasilsiniz?

Günaydınn canımmm, bravo erkenden kalkmışsınn

haftaya da sıfonyerı gelırse artık yıkayıp utuleyıp yerlestırırım canım...sonrada bebısı beklerız ama bızım daha coook var canım ya nerdeyse 2 ay bebıseeeee:)

hatta 2.5 ay daha var bize ikizimmmm

görüşürüz hanımlar çalışanlara kolay gelsin

saol ıpekkk sende dıkkat et kendınee

güle güle sağlıklı günlerde kullansın bebiğin odasını canım mis gibi ohh ne güzel.. biz daha odayı boşaltamadık tam olarak bile. ama daha 2 ay var yaparız heralde.

saol cnmm. nasılsın fıstıkk ohh aılenın yanına gıdecekmıssın ne guzel yaaa....
yok be cnm bızde de daha okadar cok sey varkı alıncak ama daha zamanımız var dıye rahatım bende...

egee ınsallah senın ustada benımkısı gıbıdırr valla evı aynı aldıgı gıbı bıraktıı bende cok kafaya takıyodum ama ınan cok rahat gectııı hıccc ona takılmaa en son se takılcakkk:):):):) tecrube konusuyorrrr:):):)

ozaman ben geliyorum.istanbulda hava çok güzel:)))sanada hayırlı cumalar canımcım

balım napıyosun gel gel bende dışarı çıkıcam bbirazdan dün sonunda yün yorganı yastıgı döşegine başladık nevresım alıcam kankı bu arada pısamalarıma bak bakalım ekledım begenecekmısın :)

amin hepimizin kuzularına uzun hayırlı ömür versin Allah. memleketim gayseri :)))))))
ayy kıyamam ben o pembe yanaklı prensese annesi geçmiş olsun

fmg kontrole mi gitti bugün?
ya bişey sorcam en son uğradığımda bodrumla ilgili bişeyler okumuştum ama tam olarak ne olduğunu da anlayamamıştım. nesi vardı, ne oldu en son durumu??

yaaaa bu ağda olayı çok sinir... bugün gidiyim dedim 20 gün idare eder beni .. zaten bikini bölgesine yaptıramıorum korkuyorum.. jiletle de tamamen temiz olmuo gibi gelio ama napalım yapcak bişi yok

evet chanelcim gidicez bakalım inşallah bi sıkıntı yaşamam az biraz da korkuyorum aslında kocişi de zor ikna ettim bişey olursa başımın etini yer.

ayy herkes hastane çantanı hazırladın mı diye soruyo ben daha hastane çıkışlarını bile almadım kii

görüşürüz hanımlar çalışanlara kolay gelsin
iyi gezmeler..

hemşo günaydınnnnnnn

yaa kayserilimisin((((((((((( patronda oralı cimrimisin kız adınız çıkmış sizin:))))))))
pastırma ye diycem ama yiyemezsin şimdi sen...
fmg gitti kontrole. bodrumdan haber yok cnm amniyosentez ve kordonsentez yapılacaktı sonuçları çıkınca haber verecekti inşallah iyi olacak efe bey

kızlar ben çıkıyorum eşim aradı yemek istiyo onun yemeklerini yapiyim de gelen arkadaşına iade ediyim birazdan girerim yine görüşürüüzz

ağda normalde 15 dk da biter , hamile olunca hareketler kısıtlanıo çok uzun sürüo..
aman uğraşma onunla okarınla nasıl yapcan o acıya da dayanılmaz hassasız ben kaşımı aldırırken bile canım yanıyor.

aman diyim dikkat.
bende hazırlamadım eşyalarını bile yıkamadım( korkuyorum valla geciktim

yaaaa bu ağda olayı çok sinir... bugün gidiyim dedim 20 gün idare eder beni .. zaten bikini bölgesine yaptıramıorum korkuyorum.. jiletle de tamamen temiz olmuo gibi gelio ama napalım yapcak bişi yok

Ayy, ben gecen hafta yaptirdim. Resmen agladimm. Cok canim yandi bu kez. Bikiniyi yaptirmadim. Benim canim yandikca, bebiste saga sola zipladi, yazik yavrucak da ne oldugunu anlamadi. Allah kolaylik versin.

ya hastane cantası allah korusun sımdı dogum yapsak bıle bana gereksız gelıyor cunku zaten bebısler kuvezde olurlarr oyuzden son zamanlarında hazırlaman normal bende oyle yapıcamm....

kız bısı olmaz allahın ıznıyle dıkkatlıcen gıdın gelın sadece..ben 3 hafta sonra bandırmaya gıtmeyı dusunuyorumm sole sısko sıskooo:):):):):)

cılekkkkkkkkkkkk 30. ayın kutlu osun sekerım..........
offff sorma canım yaa 2,5 hatta dogru dıyosunnnn:):):)
bız o 2,5 ayda daha ne sısırız sorma gıtsın

Amannnnn filler gibi 2 küsur sene hamilelik düşünemiyorummmmmm
sağol zuzummmm, walla ne şişeriz duba duba dolanırız
bu hatunların çoğunun kucaklarında bebeleri :)

20 günden de fazla idare eder canım

iviiit kayseriliyim baba tarafından anne tarafım ankara. yok kız adımız çıkmış ben ne cimriler gördüm en azından biz cimri değilizz. hele ben hiç değilim kocam sen nasıl kayserilisin senin kadar müsrüf biri kayserili olamaz diyo. ama tutumlular valla ona bişey diyemem. pastırmayı sucuğu da pek sevmem işte bende var bi tuhaflık. ama isterseniz size getirebilirim :86:

Allah yardımcısı olsun yaa şifa versin. inşallah iyi haberlerle gelir

hoşbulduk canımcım

guunaydiiiinnnn hayirli cumalarrrrr

umarim herkes iyidir
biz iyiyiz
sabahlari karnim agriyarak uyaniyorum ama sirtustu uyaniorum ondan galiba
herkesin gunu guzel gecsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…