2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ağda normalde 15 dk da biter , hamile olunca hareketler kısıtlanıo çok uzun sürüo..

bu agda mevzusu benı felaket gerıyo agda yapamıyorum ne yapıcam bımıyorum doguma kadar karında ıyce buyuyunce altı nasıl gorecem hıc bılmıyorumm komedı yaa

Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu

guunaydiiiinnnn hayirli cumalarrrrr

umarim herkes iyidir
biz iyiyiz
sabahlari karnim agriyarak uyaniyorum ama sirtustu uyaniorum ondan galiba
herkesin gunu guzel gecsinnnn

günaydınnnn
aynı ben , feci karnımın acısıyla uyanıyorum
bi türlü vazgeçemedim şu sırtüstü uyumaktannn

cılekkk zaten bu hatunlar burda dogurmaya baslayıncaa bız daha da heyecanlanıcazzzz :)):):))

kurbanlık koyunlar gibi sıramızı bekliycez burda :)))

hadi bizim daha 2 ay var da senin ne kaldı şurda sen hazırla artıkın bacımm

ayy çok sevimli olursun sen yaa son aylarda. bandırmada mı sizinkiler? ora yakın ama galiba kaç saat

Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu

bana dun oldu sanirim tam anlamadim
icimi bicak kesiyo gibiydi
korktum hatta sonra gecto

En son 1 dk once oldu

bendede var canım normalmıs vucudun doguma hazırlanıymus her kasılma veya tırmalanmak dedıgın sey rahım kaslarının acılması ıcınmıs sorun yok yanı korkma çatır çatır doguracaz ınsallah hepımızde :)))

biz geldik hatunlar.
öncelikle hepinize hayırlı cumalar.
kızımı gördüm çok mutluyum. şükürler olsun.
2160 gr. boyu 45 cm. olmuş. gelişimi gayet iyi dedi.
30 mayısta doğacak meleğim bir aksilik olmazsa.
kasılmalara ağrılara normal dedi doktorum.
siz napıyosunuz?

INshaallah canim. Korkmadim da, o his cok tuhaf. Onu yasayinca, dogum kasilmalarini hayal etmeye calisiyorum. nasil olabilir diye. Cok acitan degil ama dedigim gibi garip bir his..

masallahhhhhhhhhhh
fmgg uzun boylu olucak kizin galibaaaa 30mAyisa bisi kalmadikiiiiii
normal dogummu sezeyanmi

günaydınnnn
aynı ben , feci karnımın acısıyla uyanıyorum
bi türlü vazgeçemedim şu sırtüstü uyumaktannn

kurbanlık koyunlar gibi sıramızı bekliycez burda :)))

hahahahha dogru valla cılekcımmmm

yaaaa 2,5 ay var demeyinnn ben 31. haftadayim 7 haftam var diyorum 38. hafta sezeryan haftasi ya geriye kalan iki haftayi saymiyorum
yine kendimi kandiriyorum iste

cnm gunaydınnn senınkıde guzel mantıkkk:)

off bende hep normal doguma gore 40 hafta dıom ama sezeryan olursakk bayagı farkeder zaman:)

hadi bizim daha 2 ay var da senin ne kaldı şurda sen hazırla artıkın bacımm

ayy çok sevimli olursun sen yaa son aylarda. bandırmada mı sizinkiler? ora yakın ama galiba kaç saat

evet cnm ben bandırmalıyım. bandırma ıdo ile 2 saat ama bız esımle yoldan gıtmeyıde sevıyoruzz oda 3,5 saat felan suruyorr...cok agırlasırsam ıdoyla gıderız...

En son 1 dk once oldu

bu sabah ben de acaip bişey hissettim bebek ayaklarıyla tam çıkış yoluna vurdu sanki böyle gerildi orası işe gelirken o ara bi de su gibi bişey geldi ay dedim noluyo bebek mi geliyo ama çok sürmedi.

bu agda mevzusu benı felaket gerıyo agda yapamıyorum ne yapıcam bımıyorum doguma kadar karında ıyce buyuyunce altı nasıl gorecem hıc bılmıyorumm komedı yaa

kuaförde hallediyorum ben artık son 2 aydır o işi ilk başta çok tuhafıma gitti ama artık alıştım ağrısı dışında

canım maşallahhh bebişineee..

Hayirli cumalar tatlim. Hosgeldiniz bebisin ve sen. Aferin hanimkizimiza, tipis tipis buyumus annesi, maashallah onaa.. Dogum tarihi de hayirli olsun.. Sezeryan olacak anlasilan. Bunu sen mi istedin, doktor mu tavsiye etti?

En son 1 dk once oldu
evet oluyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…