Amannnnn filler gibi 2 küsur sene hamilelik düşünemiyorummmmmm
sağol zuzummmm, walla ne şişeriz duba duba dolanırız
bu hatunların çoğunun kucaklarında bebeleri :)
20 günden de fazla idare eder canım
ağda normalde 15 dk da biter , hamile olunca hareketler kısıtlanıo çok uzun sürüo..
guunaydiiiinnnn hayirli cumalarrrrr
umarim herkes iyidir
biz iyiyiz
sabahlari karnim agriyarak uyaniyorum ama sirtustu uyaniorum ondan galiba
herkesin gunu guzel gecsinnnn
cılekkk zaten bu hatunlar burda dogurmaya baslayıncaa bız daha da heyecanlanıcazzzz :)):):))
cılekkk zaten bu hatunlar burda dogurmaya baslayıncaa bız daha da heyecanlanıcazzzz :)):):))
aman uğraşma onunla okarınla nasıl yapcan o acıya da dayanılmaz hassasız ben kaşımı aldırırken bile canım yanıyor.
aman diyim dikkat.
bende hazırlamadım eşyalarını bile yıkamadım( korkuyorum valla geciktim
ya hastane cantası allah korusun sımdı dogum yapsak bıle bana gereksız gelıyor cunku zaten bebısler kuvezde olurlarr oyuzden son zamanlarında hazırlaman normal bende oyle yapıcamm....
kız bısı olmaz allahın ıznıyle dıkkatlıcen gıdın gelın sadece..ben 3 hafta sonra bandırmaya gıtmeyı dusunuyorumm sole sısko sıskooo:):):):):)
Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu
Kizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu
kurbanlık koyunlar gibi sıramızı bekliycez burda :)))
bendede var canım normalmıs vucudun doguma hazırlanıymus her kasılma veya tırmalanmak dedıgın sey rahım kaslarının acılması ıcınmıs sorun yok yanı korkma çatır çatır doguracaz ınsallah hepımızde :)))
bendede var canım normalmıs vucudun doguma hazırlanıymus her kasılma veya tırmalanmak dedıgın sey rahım kaslarının acılması ıcınmıs sorun yok yanı korkma çatır çatır doguracaz ınsallah hepımızde :)))
bana dun oldu sanirim tam anlamadim
icimi bicak kesiyo gibiydi
korktum hatta sonra gecto
masallahhhhhhhhhhhbiz geldik hatunlar.
öncelikle hepinize hayırlı cumalar.
kızımı gördüm çok mutluyum. şükürler olsun.
2160 gr. boyu 45 cm. olmuş. gelişimi gayet iyi dedi.
30 mayısta doğacak meleğim bir aksilik olmazsa.
kasılmalara ağrılara normal dedi doktorum.
siz napıyosunuz?
günaydınnnn
aynı ben , feci karnımın acısıyla uyanıyorum
bi türlü vazgeçemedim şu sırtüstü uyumaktannn
kurbanlık koyunlar gibi sıramızı bekliycez burda :)))
yaaaa 2,5 ay var demeyinnn ben 31. haftadayim 7 haftam var diyorum 38. hafta sezeryan haftasi ya geriye kalan iki haftayi saymiyorum
yine kendimi kandiriyorum iste
hadi bizim daha 2 ay var da senin ne kaldı şurda sen hazırla artıkın bacımm
ayy çok sevimli olursun sen yaa son aylarda. bandırmada mı sizinkiler? ora yakın ama galiba kaç saat
cok merak ediyorum nasil dogurscagimi ya
En son 1 dk once oldu
bu agda mevzusu benı felaket gerıyo agda yapamıyorum ne yapıcam bımıyorum doguma kadar karında ıyce buyuyunce altı nasıl gorecem hıc bılmıyorumm komedı yaa
biz geldik hatunlar.
siz napıyosunuz?
biz geldik hatunlar.
siz napıyosunuz?
evet oluyooooooKizlar, kasilma yasayaniniz var mi rahim tarafinda? Gerci rahim artik yukari cikti ama Yani alt tarafta? Ben bazen isimlendiremedigim hisler yasiyorum. kasilma gibi, tirmalanmak gibi.. adini bulamiyorum..
En son 1 dk once oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?