ben de gece çok kötü oluyorum canım kaç kere uyanıyorumama işte kesin bi çözümü yok sadece anlık rahatlatıcılar, artık büyüdü çok şükür bebeklerimiz iyice baskı yapar oldular... bu arada bi de gaviscon şurup dene belki o daha iyi gelir. ayrıca adanalı biri olarak belki baharatlıdan vazgeçemiyosundur, baharatlılardan biraz uzak durmaya çalış geçmiş olsun
Escool, linke tıklamdım ama göremedim ne aldığını, hangi kapmanyadan aldın?
ben de gece çok kötü oluyorum canım kaç kere uyanıyorumama işte kesin bi çözümü yok sadece anlık rahatlatıcılar, artık büyüdü çok şükür bebeklerimiz iyice baskı yapar oldular... bu arada bi de gaviscon şurup dene belki o daha iyi gelir. ayrıca adanalı biri olarak belki baharatlıdan vazgeçemiyosundur, baharatlılardan biraz uzak durmaya çalış geçmiş olsun
Escool, linke tıklamdım ama göremedim ne aldığını, hangi kapmanyadan aldın?
slm kızlaaaarrr biz geldik yemek arası vermiştik kızımla nasılsınız
ayy az önce bi dilenci kadın geldi hep geliyo bu kadında ya yanımda hiç yoktu ki anam akdın beni görünce bi dua etti bi dua etti aglıcam şimdi yaaa ben seni çarşıdada görüyom hep gördükçe dua ed,yom sana dedi...
göbüş resimlerim geliyooooooooooooooo
slm kızlar geldim ben eşimin yemeklerini yaptım + bide tatlısını yaptım yatsın kalksın şükretsin böyle bi karısı var daha ne ister dimi ama
hoş geldınn :)) bende burda laf yetıstıreyım derken soganı yaktım bırdaha kavurayım dedım bır daha yaktımen son leptapı kaptım soganın yanındayım ac kaldık yanı :)):95:
bıze her gun gelıyolar galıba anlasmıslar su ucuncu kattta hamıle var dıye ee her gelen allah bebegını sanan bagıslasın dedıkce verıyorum su yolu oldu ev :))
anacıklar hangısı guzel sıparıs verıcem bakın bakalım onerılerınızı beklıyorum
Eki Görüntüle 177804 Eki Görüntüle 177805
30+3 Ezgi bebeğim ve bennnnn
gel kız uykumuzu açalım bende koltuga neredeyse yatar pozisyonda oturdum hee bi dogruldum şöleay bir uyku bastırdı fenayımm
30+3 Ezgi bebeğim ve bennnnn
selam arkadaşlar hayırlı cumalar hepnizeee.
dün akşam bizde yine ekşın vardı...akşam 6 gibi bi baktım 3-5 dk da bir karnım kasılıyo böyle tek taraftan...biraz işkillendim..sonra gittim k.valideme akşam yemeğine...karnım o kadar sertleşti ki zor oturdum, yemekleri zor yutuyom böyle...saat 8 gibi doktorcumu aradım...dedim böyle kasılmalarım fela var ama hiç ağrım yok...hastaneye git nst ye bağlasınlar didi...eşimin de işten geç geleceği tuttu, saat 9.30 falandı hastaneye gittik...çok şükür ciddi bi durum çıkmadı ama hafif hareketlenmeler kasılmalar gördü nöbetçi dr, kendi doktorcumu aradı. bol sıvı tüketip yatmaya devam edecekmişim...baya heyecalandık kız gelmeye kalkıyo diye...
bende durumlar böyle bacılar dua edin de şu İnci cadısı 9. ayını bi sağ salim doldursun
ay bir uyku bastırdı fenayımm
yemek yedim geldiiiiiimmmm.....
Günaydın kızlar kızımla doktordan geldik dün doluymuş bugüne kaldı randevumuz kızım 1750 gr küçük gibi biraz dedidoppler istedi normal çıktı doppler sonucumuz neresi küçük allahaşkına yaw anasının kalıbını görünce küçük geldi gözüne herhal üç hafta sonra yine gidicem eşime dedim meyve sebze ne bulursan getir inat ettim üçten aşağı doğurmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?