hemen kahve molası
gel ısmarlıyım kız
ahhhh keşke yakın olsak
ne kaynatırdık.
ayyyyyyy sorma ne güzel olurdu . bende kahve iiyorum ama nescafe.hemen kahve molası
gel ısmarlıyım kız
ahhhh keşke yakın olsak
ne kaynatırdık.
ya ben ya ben ya ben ya ben
30+3 Ezgi bebeğim ve bennnnn
kız müdürlüğe geliyo bu her ayın 15inde gelir ama ben daha maaşı çekmedim ki
ay bir uyku bastırdı fenayımm
Ikisi de hos tabi ama Bence arabali cok cici
ayyyyyyy sorma ne güzel olurdu . bende kahve iiyorum ama nescafe.
hadi içelim karşılıklı
sen bi dur huzur ver.
yırtık dondan fırlar gibi.
ohhhhh yarasın ...............
ya ben ya ben ya ben ya ben
bende yedim
sanada afiyet olsunnasıl moralin bugun tavan yapmıştır. benim başım ağtıyor kahve yaptım ama yok aynı..
Aynen öyle gerçekten ben normal yiyorum yine çok iri bi bebek olmiycak muhtemelen dedi ama ben inanmıyorum bizde üç kilodan aşağı doğan yok eşimin ailesi de öyle bakalım kısmet sağlıklı olsun da ben takılıyorum öyle:86:
kız ben bı sey almadımm allah ıylıgını versın:))) karacam olmasın ooo :))
şaşkın ben ikinizi niye karıştırdıysam:):)
Fatmacım, bi tane kuzenim 3-4 yıl önce çeyiz malzemeleri satan bir dükkanda çalışıyordu memlekette, bi dilenci günde 3-4 kere gelip 10 lira falan tümletiyordu, bi de bi tek onların dükkanına gelmiyormuş başka yerlere de gidiyormuş adamdilencilere hiç parar vermiyorum ya bi de bazıları var yanından geçene kadar dua ediyorlar, para vermeyince arkandan beddua etmeye başlıyorlar sanki para verme yükümlülüğümüz varmış gibi. bu arada bugün öğle arası markette bi tane kekeme çocuk yanıma geldi elinde 20 TL değerinde bir DVD vardı. diyo ki bu 20 lira ya bende 10 lira var sizde bi 10 lira daha var mı abla:) dedim yok (cidden yoktu). ayrıca kendim DVD almıyorum ona niye alayım gerçekten ihtiyaç olan bişi olsa alırdım da:)
kız herkes hamıle ne guzel tıpkı burdakı gıbı
ınsanın ıcı acılıyo bunları gorunce ızleyın
YouTube - En eğlenceli hamilelik videosu
keske bızde toplana bılsek :))
ayyy bide göbüş üstüne patileri koymuş
çok tatlı maşallah.
gel kız uykumuzu açalım bende koltuga neredeyse yatar pozisyonda oturdum hee bi dogruldum şöle
amanda aman ayakkabısınıda göbüşede koymuşşşş maşşallah
çok teşekkür ederiz teyzeleriiiiiezgimeee çok tatlı çıkmışsın maşallah göbüşde sende harikasın
inşallah fmg salı güzel olur yaa.eyvalllah bacım.
ah canım inşallah gelirsin bu taraflara.
sağol. moralim iyi yaaa şükür. seninde salı günü çok iyi olacak.
bebiş sinirsel başağrısıysa geçmez. sakinleş iyice.
papatya çayını dene.
oy yerim seni alıngan deliipis gıcık şey senifırlarım tabi.. bensiz olur mu
mayıs ayına girsekkk gerisi çok çabukkkk geçicek bence..
mayıs ayına girsekkk gerisi çok çabukkkk geçicek bence..
oy yerim seni alıngan delii
ay evet kesinlikle mayıs gelsinnnnnnnnnnn
fmg sezin dönmüşmü kız. hala aynımı
merhabalar, herkes yemeğe kaçmış herhalde... Naber haberler var mı geçmişe bakamıycam çok uzun ... Bende yatıyorum yattığım yerden size bakayım dedim. Evde de temizlik var.. kızı da babaannesi aldı... Dün oturduk bebek şekerlerini hazırladık, bugün bavulu hazırlıycam bakalım.. Kanama olunca korktum, her an gelebilir bebek gibi geldi, son hazırlıkları da yapayım da dedim.. Herşey hazır olsun.. Sizden naber, Ege nin de kızı rahatsızmış, geçmiş olsun canım..
kız ben 10 lira 5 lira falan vermem ki 50 kuruş 10 kuruş falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?