2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

30+3 Ezgi bebeğim ve bennnnn

amann allah bağaşlasın çok tatlısınız kızz maşallah

kız müdürlüğe geliyo bu her ayın 15inde gelir ama ben daha maaşı çekmedim ki

oda iyiymişş bacımm allah versin allh versin de gönder boş ver:))

ay bir uyku bastırdı fenayımm

az masaya başını koy tatlım yorulmuşsundur

Ikisi de hos tabi ama Bence arabali cok cici

yevet bede onu sectım arabasına bınsın gelsın oglum :)))

ohhhhh yarasın ...............

eyvalllah bacım.

ya ben ya ben ya ben ya ben

ah canım inşallah gelirsin bu taraflara.

bende yedim
sanada afiyet olsunnasıl moralin bugun tavan yapmıştır. benim başım ağtıyor kahve yaptım ama yok aynı..

sağol. moralim iyi yaaa şükür. seninde salı günü çok iyi olacak.

bebiş sinirsel başağrısıysa geçmez. sakinleş iyice.
papatya çayını dene.

kız ben bı sey almadımm allah ıylıgını versın:))) karacam olmasın ooo :))

şaşkın ben ikinizi niye karıştırdıysam:):)
Fatmacım, bi tane kuzenim 3-4 yıl önce çeyiz malzemeleri satan bir dükkanda çalışıyordu memlekette, bi dilenci günde 3-4 kere gelip 10 lira falan tümletiyordu, bi de bi tek onların dükkanına gelmiyormuş başka yerlere de gidiyormuş adam dilencilere hiç parar vermiyorum ya bi de bazıları var yanından geçene kadar dua ediyorlar, para vermeyince arkandan beddua etmeye başlıyorlar sanki para verme yükümlülüğümüz varmış gibi. bu arada bugün öğle arası markette bi tane kekeme çocuk yanıma geldi elinde 20 TL değerinde bir DVD vardı. diyo ki bu 20 lira ya bende 10 lira var sizde bi 10 lira daha var mı abla:) dedim yok (cidden yoktu). ayrıca kendim DVD almıyorum ona niye alayım gerçekten ihtiyaç olan bişi olsa alırdım da:)

kız ben 10 lira 5 lira falan vermem ki 50 kuruş 10 kuruş falan

ayyy bide göbüş üstüne patileri koymuş
çok tatlı maşallah.

gel kız uykumuzu açalım bende koltuga neredeyse yatar pozisyonda oturdum hee bi dogruldum şöle

amanda aman ayakkabısınıda göbüşede koymuşşşş maşşallah

ezgimeee çok tatlı çıkmışsın maşallah göbüşde sende harikasın
çok teşekkür ederiz teyzeleriiiii bu patikleri sürekli karnıma koyup bakıyodum, acaba ne zaman düşmeyecek diye....
rabbim korusun meleklerimizi....

Son düzenleme:
inşallah fmg salı güzel olur yaa.
bi sorun çıkmasın
valla acayip oldum konuşmak bile istemiyorum kimseyle annem aradı işim var dedim kapadım telefonu..
sinirsel mi artık sıkıntımı anlamadım..
neyse geçer birazdan

Eminim hersey harika olur. Ellerine saglik simdiden. Hazirliklarin Darisi bana.. ortada birsey yok henuz..

kız ben 10 lira 5 lira falan vermem ki 50 kuruş 10 kuruş falan

onlar da vermiyolardı zaten canım, dilenci başkalarından dilendiği bozuk paraları bütünletmeye geliyordu, kazancını hesaplamaya çalışınca müthiş bir rakam çıkıyordu ortaya:):) güvenemediğim yerlere bir kuruş bile vermemeye çalışıyorum ben:)
Egecim sana da geçmiş olsun bu arada, hepimizin bi yerleri ağrıyor, nine gibi olduk benim de bacaklarımda su toplamaya başlamış, annem fark etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…