maşalahhhhhhhhhhhhhhh dün ben giydim bugun sen giydn tshırt ü...
14 kilo mu ne güzel((
kızlar tefriciye duasını pazartesi yapıcam... daha önceden de demiştik gerçi ama bilmeyenler vardır... mevsim1 arkadaşımız bazı geçerli sebepler dolayı yetiştiremediği için... bilginiz olsun...
gerçi pazartesi kontrolüm var ama ya sbah namazıyla ya da yatsı sonrası yaparım duasını...
sağol cnm tansiyonum düşmüş ölçtük başım döndü ağrı var 9-5 düşmüş((((((
maşalahhhhhhhhhhhhhhh dün ben giydim bugun sen giydn tshırt ü...
14 kilo mu ne güzel((
he heeee evet bugün ben giydim.
valla öyle ama son iki haftada 1 kilo almışım.
bebek alıyor sen almıyosun dedi sevindim ben de.
baştan çok almasaydım şimdi çok daha iyi olurdum.
amaaaan boşver vericez zaten kiloları.
suratsız mııı hehehehehee...
amaaaaan burda ortalık karıştı telefon arayıp bagırnalr çağıran iğğğğğğğğğ
valla banada gecmıyo her dakıka gezmek ısıtoyurm :)) sonrada ayaklarım agrıyo
bende 12.5 kilodayım.. 15 le tamamlarım inşallaaaah..
size de maashallah .. 14 kilocuk almissin sadece bravo. ben 20 kilo..
Ayni ayni! Inan ben de alisverise gitmek icin can atiyorum. Sonra saga sola sallanarak besik gibi yurumekten dolayi moralim bozuluyor, ellerim ayaklarim hemen sisiyor. yoruluyorum. Baktigimdan da birsye anlamiyorum. Hey gidi gunlerrrr, Nerde o bir magazadan otekine ucarak giden Royalist?? diyorum kendime sonraaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar tefriciye duasını pazartesi yapıcam... daha önceden de demiştik gerçi ama bilmeyenler vardır... mevsim1 arkadaşımız bazı geçerli sebepler dolayı yetiştiremediği için... bilginiz olsun...
gerçi pazartesi kontrolüm var ama ya sbah namazıyla ya da yatsı sonrası yaparım duasını...
Ege hemen bir maden suyu iç. tansiyonunu yükseltir.
hem de ne suratsız. hiç yüzvermedi. çekeceğimiz var bu kızdan.
sağol canım benimAyyy maashallahhh ikinize deeeeeeeeeee
çektirmez annesi deme öleeDbizim oğlan da el ense yatıyordu apış arasını bile açmadı yan yatıyordu kızz
kızzzzzzzzz nbrrr sidikli ben bugun kötüyüm.. merve 22 kilo almışım bacım duba görevi yapıyorumfmg sana da maşallah şekerim az kılo almışsın ayrıca
fatma çok fenayım daralıyorum sev beni şevkate ihtiyacım var..kız ege kendine gel bi derin derin nefes al yakışmıypo sna böle olmak yaaaa
kesin vericezz heeeeeeeeeeee:))))))) 14 kilo ne ki 10 kilon gidicek zatenhe heeee evet bugün ben giydim.
valla öyle ama son iki haftada 1 kilo almışım.
bebek alıyor sen almıyosun dedi sevindim ben de.
baştan çok almasaydım şimdi çok daha iyi olurdum.
amaaaan boşver vericez zaten kiloları.
içtim yaptılar bi uyusam uzansam ne güzel olur.egecım sen cok yoruluyosun anladıgım kadarıyla dıkkat kendıne tuzlu ayran ıc bı hava al scık dısarı aman dıyeyım
sağol canım benim
ben de 9 kilodayım, 15 e kadar yolu var... geceleri uyanıyorum canım deli gibi portakal istiyo, 1 tane yiyorum kesmiyo 1 tane daha yiyorum, yemezsem uyuyamıyorummm
mide yanmam zaten vardı, şimdi de sıvı gıdalarla başım belada... 1 bardak su içiyorum midemi mahvediyo...resmen taştığını hissediyorum midemin, sürekli içtiğim şeylerin boğazımdan ağzıma doğru geldiğini hissediyorum, 5. aydan beri mide sorunlarım bitmedi, GAVİSCON iyi geliyo şimdilik...
pipiliye bak sen saklıyo demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?