kızlar ben çıkıyorum zaten yazmıyorumda canım sıkılıyo yaaa bunalıma giricem şimdi biraz dışarı çıkıyim belki komşum gelmiştir işten onunla konuşurum biraz yoksa yine yalnızlığa talim neyse görüşürüz kızlar
selam kızlarr
mervee dünde sabah yazdım burdan sen yoktun günaydın dedim kızlara
öğleden sonra giremeyebilirim merveye tefriciyeleri bitirdiğimi birisi söleyebilirmi dedim
kimse sallamadı valla
biz sonradan katıldık buraya bide sıklıklada giremiyorum ondan mı böle bilmiyorum bozuldum ama sesimi çıkarmadım kimseye
haberin olsun cnm çarşamba okudum ben bitti
kızlar ben çıkıyorum zaten yazmıyorumda canım sıkılıyo yaaa bunalıma giricem şimdi biraz dışarı çıkıyim belki komşum gelmiştir işten onunla konuşurum biraz yoksa yine yalnızlığa talim neyse görüşürüz kızlar
fmgggg masallah kızcenle sana ay yerım onu ben yuzu cıkmıs kız ne guzel poz vermıo demısınde
ayrıca MERVE hanımlarada
maşallah fısıtığımaaaa, --ya neden beni rahatsız ediyosunuz offff yaaaa der gibi cidden yüz ifadesi :)
inanamıyorummm bu melekler 2 ay içinde kucaklarımızda olacakkkkkkk
bak etme eyleme dogustan pıyanıst gelıyo duygusal yakısıklı bebek arabası bıle var :)))) daha ne olsun :)))
anam neler etti neler neyse aldık gönlünü hatununmalesef yüksek yastıkla falan uyuyamıyorum, bi de benim problemler sadece gece değil 24 saat oluyo, yemeğe oturduğum zaman bile öyle çok yiyemiyorum hemen doluyo midem( bebek yukarı çıktı da mideyimi daralttı acaba diyorum)ne yapacağımı şaşırdım valla
aşk olsun canım, bbiz de sonradan geldik(19. hafta) ama öyle şeyler olmadı,ve burdaki hiçbir arkadaşımızın kasıtlı olarak öyle davranışlar içinde olabileceğini dşünemiyorum bile... dün akşam verdiğim selamı almadı kızlar diye neler ettim bizimkileregörmemişler ama mesajımı... bura kimsenin değil, hepimizin, diye düşünüyorummmm
al bi de burdan yak noldu bee :)) bi trip daha :)))fmgggg masallah kızcenle sana ay yerım onu ben yuzu cıkmıs kız ne guzel poz vermıo demısınde
ayrıca MERVE hanımlarada
canım öle düşünme sallamadı falan diye
hehe ben söliyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikilomu
malesef yüksek yastıkla falan uyuyamıyorum, bi de benim problemler sadece gece değil 24 saat oluyo, yemeğe oturduğum zaman bile öyle çok yiyemiyorum hemen doluyo midem( bebek yukarı çıktı da mideyimi daralttı acaba diyorum)ne yapacağımı şaşırdım valla
aşk olsun canım, bbiz de sonradan geldik(19. hafta) ama öyle şeyler olmadı,ve burdaki hiçbir arkadaşımızın kasıtlı olarak öyle davranışlar içinde olabileceğini dşünemiyorum bile... dün akşam verdiğim selamı almadı kızlar diye neler ettim bizimkileregörmemişler ama mesajımı... bura kimsenin değil, hepimizin, diye düşünüyorummmm
ama bana hep böle oluyo( bi günaydına bile cevap gelmeyince bozuluo insan
ben vatandaşlı çalışıyorum bide her zaman giremiyorum girincede aşağı çekiyorum sonra bi bakıyorum kimseden çıt yok üzülüorum
belkide çok duygusallaştım bu ara
o zman beni mazur görün
Sen hamilelikten fazla alıngansın herhalde.. ben kimsenin ne zaman topice katıldığını falan aklında tuttuğunu sanmıyorum. hiç kimsenin kasti birşey yaptığını da düşünmüyorum, aramızda hiiç öyle birileri yok :)) bizler de yazıyoruz kimse görmüyor bazen ama gereksiz alınganlıklar yapmıyoruz. kendini üzersin sadece başka birşey değil.. hamileyken böyle küçük şeylere takılıp üzülme bence, bebişine yazık canım..
ben vatandaşlı çalışıyorum bide her zaman giremiyorum girincede aşağı çekiyorum sonra bi bakıyorum kimseden çıt yok üzülüorum
o zman beni mazur görün
o zman beni mazur görün
yerim ben bu suratsızı. rahatsız ederseniz kızı o da böyle yapar:))
İnşallah be dünürüm ama zor biraz :) baba tarafında hiç yok açık renk gözlü çünkü :)
aman sağlıklı olsun da :)
Eki Görüntüle 177999
anam neler etti neler neyse aldık gönlünü hatunun
takma kafanı, moral, psikoloji bozmak gereksiz... ben iki de bir annemi özledim deyip ağlıyorumama bana hep böle oluyo( bi günaydına bile cevap gelmeyince bozuluo insan
o zman beni mazur görün
belli olmaz anası sen değilmisin
Sen hamilelikten fazla alıngansın herhalde.. ben kimsenin ne zaman topice katıldığını falan aklında tuttuğunu sanmıyorum. hiç kimsenin kasti birşey yaptığını da düşünmüyorum, aramızda hiiç öyle birileri yok :)) bizler de yazıyoruz kimse görmüyor bazen ama gereksiz alınganlıklar yapmıyoruz. kendini üzersin sadece başka birşey değil.. hamileyken böyle küçük şeylere takılıp üzülme bence, bebişine yazık canım..
canım kimsenin art niyeti yoktur o konuda rahat ol, gözden kaçmış olabilir özelden msj atsaydın bana :) duygusallaşma aaa hepimiz kardeşiz burda şekerim
canım az önceki yazına cevap vermedim
duygusal olduğunu ve yanlış anladığını farkettim.
söylediklerimi de yanlış anlarsın daha çok kırılırsın diye çekindim.
ama şunu söylemek isterim ki burda ayrımcılık yapılmaz gelen herkes kabulümüzdür.
salllamamak diye birşey söz konusu olamaz.
lütfen bizi böyle bir dille yargılama. herkes iş arasında buraya yazmaya çalışıyor. elbet dalgınlıklarımız gözden kaçırdıklarımız olacak.
bunda kasıt aramamak lazım.
biz buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. stres atmaya.
lütfen sen de öyle yap.
o zman beni mazur görün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?