2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben çıkıyorum zaten yazmıyorumda canım sıkılıyo yaaa bunalıma giricem şimdi biraz dışarı çıkıyim belki komşum gelmiştir işten onunla konuşurum biraz yoksa yine yalnızlığa talim neyse görüşürüz kızlar

canım dikkat et sıkma canını

tamam canım Allah razı olsuın ağzına sağlıkk :)))

çık az temız hava al canım

fmgggg masallah kızcenle sana ay yerım onu ben yuzu cıkmıs kız ne guzel poz vermıo demısınde
ayrıca MERVE hanımlarada

sağol bebek

maşallah fısıtığımaaaa, --ya neden beni rahatsız ediyosunuz offff yaaaa der gibi cidden yüz ifadesi :)
inanamıyorummm bu melekler 2 ay içinde kucaklarımızda olacakkkkkkk

inanılmaz bişeyyyy. çok az kaldı :)

bak etme eyleme dogustan pıyanıst gelıyo duygusal yakısıklı bebek arabası bıle var :)))) daha ne olsun :)))

yok almıyım canım sağol. turşusunu kurucam ben

anam neler etti neler neyse aldık gönlünü hatunun
fmgggg masallah kızcenle sana ay yerım onu ben yuzu cıkmıs kız ne guzel poz vermıo demısınde
ayrıca MERVE hanımlarada
al bi de burdan yak noldu bee :)) bi trip daha :)))

canım öle düşünme sallamadı falan diye

hehe ben söliyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kilomu

ama bana hep böle oluyo ( bi günaydına bile cevap gelmeyince bozuluo insan
ben vatandaşlı çalışıyorum bide her zaman giremiyorum girincede aşağı çekiyorum sonra bi bakıyorum kimseden çıt yok üzülüorum
belkide çok duygusallaştım bu ara
o zman beni mazur görün

Sen hamilelikten fazla alıngansın herhalde.. ben kimsenin ne zaman topice katıldığını falan aklında tuttuğunu sanmıyorum. hiç kimsenin kasti birşey yaptığını da düşünmüyorum, aramızda hiiç öyle birileri yok :)) bizler de yazıyoruz kimse görmüyor bazen ama gereksiz alınganlıklar yapmıyoruz. kendini üzersin sadece başka birşey değil.. hamileyken böyle küçük şeylere takılıp üzülme bence, bebişine yazık canım..

Esraacımm ezgicim artık nasıl kabul edersen şekerim 10 dk. dolmadı msj atamıyorum... genel olarak niyet ediliyor... bu tefriciye hepimiz için ama bodrum içinde ayrca dua edicem...

heyttt beeeeee dünürüme bak heleeee....
kız bu arada gelinin gözleri inş. san çeker:d renkliymiş yaaa

canım kimsenin art niyeti yoktur o konuda rahat ol, gözden kaçmış olabilir özelden msj atsaydın bana :) duygusallaşma aaa hepimiz kardeşiz burda şekerim

canım az önceki yazına cevap vermedim
duygusal olduğunu ve yanlış anladığını farkettim.
söylediklerimi de yanlış anlarsın daha çok kırılırsın diye çekindim.
ama şunu söylemek isterim ki burda ayrımcılık yapılmaz gelen herkes kabulümüzdür.
salllamamak diye birşey söz konusu olamaz.
lütfen bizi böyle bir dille yargılama. herkes iş arasında buraya yazmaya çalışıyor. elbet dalgınlıklarımız gözden kaçırdıklarımız olacak.
bunda kasıt aramamak lazım.
biz buraya kafa dağıtmaya geliyoruz. stres atmaya.
lütfen sen de öyle yap.

anam neler etti neler neyse aldık gönlünü hatunun

takma kafanı, moral, psikoloji bozmak gereksiz... ben iki de bir annemi özledim deyip ağlıyorum hormonlarımızın tavan yaptığı şu dönemde kendine biraz zaman tanı bence... bebeğini de germe

canım kimsenin art niyeti yoktur o konuda rahat ol, gözden kaçmış olabilir özelden msj atsaydın bana :) duygusallaşma aaa hepimiz kardeşiz burda şekerim

dediğim gibi biraz fazlaa alııngan oldum hamilelikte, kötü bişey yapmayım diorum ama engel olamıorum
cileğinde dediği gibi kendimi üzüyorum anca
bi ara işler azdı geçmişi baya bi okumuştum hepinizi tanıyorum ve öle seviorumki burayı katılamayınca üzülüorum işte
sizide üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar

canım ben de bu aralar her bi şeye alınır oldum fark ediyorum, hamilelik regl öncesi dönem gibi oluyo bazen stres ve duygusallık açısından:) ben de sabahları günaydın yazıyorum bazen kimse cevap vermiyor, ama zaten cevap gelsin diye yazmıyorum ondan dolayı kimsenin bana karşı özel bir tavır içerisinde olduğunu düşünmüyorum. sana karşı da kimse öyle değildir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…