2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarr

mervee dünde sabah yazdım burdan sen yoktun günaydın dedim kızlara
öğleden sonra giremeyebilirim merveye tefriciyeleri bitirdiğimi birisi söleyebilirmi dedim
kimse sallamadı valla
biz sonradan katıldık buraya bide sıklıklada giremiyorum ondan mı böle bilmiyorum bozuldum ama sesimi çıkarmadım kimseye
haberin olsun cnm çarşamba okudum ben bitti

gel egem benim gel gögsüme bi sarılayım sanada keyfişn yerine gelsin artıkınnnn

canım öle düşünme sallamadı falan diye
anam yerim ben onu ne tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol canım Allah razı olsun ağzına sağlık...

dipnot: az kilo alanlara gıcığım

hehe ben söliyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kilomu

kızzzzzzzzz nbrrr sidikli ben bugun kötüyüm.. merve 22 kilo almışım bacım duba görevi yapıyorum

off sorma senin yolunda ilerliyorum bende bakalım ptesi kaç kilo olmuşum geçmiş olsun kızz neyin var tansiyon galiba? düşmüşse zeytin, çıkmışsa limon ye şekerim...

onun haricinde sidikli olmaktan gına geldi kızz sorma gece gece yatakta uykumdaa sen aniden hapşur hapşurmayla uyan koşa koşa tuta tuta tuvalete gittim yatağa geçecekti az kalmıştı isyan ettim artık yaa

ayrıca ve ayrıcaaa az kilo alanlara gıcığım tekrar ediyorum

fmg nin kızı ve herkezin bebeği forumdakilere benziyo evden daha çok burda görüyoruz birbirimiziiiiii

fmg nin kızı ve hepimizin bebeği bize benzicek evden daha çok burda birbirimizi göryoruz

evt aynen öle sabah sabah ne ugraşıyonuz işiniz gücünüz yok mu sizin der gibi.... bende dicektim resmi falan yok mu diye

evet sabah mahmurluğu vardı kızımın. rahatsız ettik.

10 kilo gider mi kız doğumla. aaa iyiymiş ozaman.
doktor da bana benzetiyor. sabah suratsızlığıda benzio

he yaa pipili rahata düşkünnn...

ohhhh dünya onlara güzel vallla.

anam yerim ben onu ne tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sağol teyzesi.

Tatlim bir de, yuksek yastikta uyumaliyiz artik.2 yada 3 yastik ile.hafif oturur gibi. Geceolusan Mide sorunlarina cok ii geliyor..
malesef yüksek yastıkla falan uyuyamıyorum, bi de benim problemler sadece gece değil 24 saat oluyo, yemeğe oturduğum zaman bile öyle çok yiyemiyorum hemen doluyo midem( bebek yukarı çıktı da mideyimi daralttı acaba diyorum) ne yapacağımı şaşırdım valla
aşk olsun canım, bbiz de sonradan geldik(19. hafta) ama öyle şeyler olmadı,ve burdaki hiçbir arkadaşımızın kasıtlı olarak öyle davranışlar içinde olabileceğini dşünemiyorum bile... dün akşam verdiğim selamı almadı kızlar diye neler ettim bizimkilere görmemişler ama mesajımı... bura kimsenin değil, hepimizin, diye düşünüyorummmm

bende 50ydım 34 beden gıyerdım sımdı gogsumu gere gere 42yım dıyorum 18 kıloda bende var zayıf olup bebıkı tasrıken one dogru dusecegıme dombık olurum o gerıye dogru gelsın :)))))))))))))))

fmgggg masallah kızcenle sana ay yerım onu ben yuzu cıkmıs kız ne guzel poz vermıo demısınde
ayrıca MERVE hanımlarada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…