Canim, ben bu cuma saati itibari ile 100 tane yi tamamladim, size hediye ettim. Bagislanmaya hazir inshallah.
kızlar tefriciye duasını pazartesi yapıcam... daha önceden de demiştik gerçi ama bilmeyenler vardır... mevsim1 arkadaşımız bazı geçerli sebepler dolayı yetiştiremediği için... bilginiz olsun...
gerçi pazartesi kontrolüm var ama ya sbah namazıyla ya da yatsı sonrası yaparım duasını...
ana bu kımm bu tatlılık ne boyle annesı masallah 41 kere daha nasıl poz versın kızmı erkekmıydı senınkı
kızzzzzzzzz nbrrr sidikli ben bugun kötüyüm.. merve 22 kilo almışım bacım duba görevi yapıyorum
fatma çok fenayım daralıyorum sev beni şevkate ihtiyacım var..
kesin vericezz heeeeeeeeeeee:))))))) 14 kilo ne ki 10 kilon gidicek zaten
delüüüüüüüüü
içtim yaptılar bi uyusam uzansam ne güzel olur.
ay ben bunun gıdısını yerim yaa.. nasılda kızmış. kurban olduğum. aynı sana benziyor fmg. yuvarlak suratlı tosunum şişirmiş dudakları. ayy maşalahhhhhhh
canım öle düşünme sallamadı falan diyeselam kızlarr
mervee dünde sabah yazdım burdan sen yoktun günaydın dedim kızlara
öğleden sonra giremeyebilirim merveye tefriciyeleri bitirdiğimi birisi söleyebilirmi dedim
kimse sallamadı valla
biz sonradan katıldık buraya bide sıklıklada giremiyorum ondan mı böle bilmiyorum bozuldum ama sesimi çıkarmadım kimseye
haberin olsun cnm çarşamba okudum ben bitti
anam yerim ben onu ne tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sağol canım Allah razı olsun ağzına sağlık...
dipnot: az kilo alanlara gıcığım
kızzzzzzzzz nbrrr sidikli ben bugun kötüyüm.. merve 22 kilo almışım bacım duba görevi yapıyorum
kızzz geliyo. zilli benimki
evt aynen öle sabah sabah ne ugraşıyonuz işiniz gücünüz yok mu sizin der gibi.... bende dicektim resmi falan yok mu diye
kesin vericezz heeeeeeeeeeee:))))))) 14 kilo ne ki 10 kilon gidicek zaten
delüüüüüüüüü
ay ben bunun gıdısını yerim yaa.. nasılda kızmış. kurban olduğum. aynı sana benziyor fmg. yuvarlak suratlı tosunum şişirmiş dudakları. ayy maşalahhhhhhh
he yaa pipili rahata düşkünnn...
anam yerim ben onu ne tatlı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
malesef yüksek yastıkla falan uyuyamıyorum, bi de benim problemler sadece gece değil 24 saat oluyo, yemeğe oturduğum zaman bile öyle çok yiyemiyorum hemen doluyo midem( bebek yukarı çıktı da mideyimi daralttı acaba diyorum)
Tatlim bir de, yuksek yastikta uyumaliyiz artik.2 yada 3 yastik ile.hafif oturur gibi. Geceolusan Mide sorunlarina cok ii geliyor..
aşk olsun canım, bbiz de sonradan geldik(19. hafta) ama öyle şeyler olmadı,ve burdaki hiçbir arkadaşımızın kasıtlı olarak öyle davranışlar içinde olabileceğini dşünemiyorum bile... dün akşam verdiğim selamı almadı kızlar diye neler ettim bizimkilereselam kızl arr
mervee dünde sabah yazdım burdan sen yoktun günaydın dedim kızlara
öğleden sonra giremeyebilirim merveye tefriciyeleri bitirdiğimi birisi söleyebilirmi dedim
kimse sallamadı valla
biz sonradan katıldık buraya bide sıklıklada giremiyorum ondan mı böle bilmiyorum bozuldum ama sesimi çıkarmadım kimseye
haberin olsun cnm çarşamba okudum ben bitti
Fmg, kızın sana benziyor sanki:):) maşallah
fmg nin kızı ve herkezin bebeği forumdakilere benziyo evden daha çok burda görüyoruz birbirimiziiiiii
sen onun mınıgını ye bıde suratsız dıyo kızımıza valla baya sexı bı kız gorunuyo alırım bunu ogluma :)))
off sorma senin yolunda ilerliyorum bende bakalım ptesi kaç kilo olmuşumgeçmiş olsun kızz neyin var tansiyon galiba? düşmüşse zeytin, çıkmışsa limon ye şekerim...
onun haricinde sidikli olmaktan gına geldi kızz sorma gece gece yatakta uykumdaa sen aniden hapşur hapşurmayla uyankoşa koşa tuta tuta tuvalete gittim yatağa geçecekti az kalmıştı isyan ettim artık yaa
ayrıca ve ayrıcaaa az kilo alanlara gıcığım tekrar ediyorum
canım öle düşünme sallamadı falan diye
hehe ben söliyimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikilomu
maşallah fısıtığımaaaa, --ya neden beni rahatsız ediyosunuz offff yaaaa der gibi cidden yüz ifadesi :)
sağol canım evet bana benzeyecek sanırım.
vermem kızımı.
söylemeeeeeeeeeeeeeee
beni öyle çokta araştırmadılar yat da demedi dr izmirdekini aradım kesinlikle yat dinlen dedi görmeden ben burdaki dr a bidaha nasıl güveneceğim bilmiyorumGeçmiş olsun canım benim benden de çarşamba günü kan geldi aynı duygular içindeyim ev berbat badanacının çok işi varmış uff stres içindeyim senin kanaman için sebep söyledi mi dr?
Beninkini de bulamadılar, radyoloğa gönderdi beni çok ciddi araştırıldı ama nedeni bulunamadı... vasa previa diye birşeyden şüphelendi eğer o olsaydı bebeği hemen alırımdedi ama Allah a şükür çıkmadı bişey.. Belki daha önceki sezeryan dikişinden olabilirmiş. Benim bbek sürekli ayaklar aşağıda olduğundan aşağı vuruyor .. Yatçaksın dedi.. sana da öyle demiştir herhalde..
sağlıkla sıhhatle çıkar inşallahkızlar annem sımdı varıs amelıyatına gırdı bırer dua edermısınız onun ıcın :26:
Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?