benimmmmmmmmm oyyyyyy bi içim hoş oldu şimdi anası diyinceeeeeee
dediğim gibi biraz fazlaa alııngan oldum hamilelikte, kötü bişey yapmayım diorum ama engel olamıorum
cileğinde dediği gibi kendimi üzüyorum anca
bi ara işler azdı geçmişi baya bi okumuştum hepinizi tanıyorum ve öle seviorumki burayı katılamayınca üzülüorum işte
sizide üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar
canım ben de bu aralar her bi şeye alınır oldum fark ediyorum, hamilelik regl öncesi dönem gibi oluyo bazen stres ve duygusallık açısından:) ben de sabahları günaydın yazıyorum bazen kimse cevap vermiyor, ama zaten cevap gelsin diye yazmıyorum ondan dolayı kimsenin bana karşı özel bir tavır içerisinde olduğunu düşünmüyorum. sana karşı da kimse öyle değildir bence
dediğim gibi biraz fazlaa alııngan oldum hamilelikte, kötü bişey yapmayım diorum ama engel olamıorum
cileğinde dediği gibi kendimi üzüyorum anca
bi ara işler azdı geçmişi baya bi okumuştum hepinizi tanıyorum ve öle seviorumki burayı katılamayınca üzülüorum işte
sizide üzdüysem kusuruma bakmayın kızlar
amaaaaaan bırakın şu slm sabah işini yaaaa hadi eller havaya dum çıkı çıkı dum çıkı çıkı
şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında
şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında
dogru soze ne denır buyrun ızleyıp oynayalım eskıden gobegımı one arkaya oynatabılırdım sımdı cekınce gelmıyooo :))))))
YouTube - anjelika akbar
lutfen bebeklerımıze pıyano dınletın lutfen
takma kafanı, moral, psikoloji bozmak gereksiz... ben iki de bir annemi özledim deyip ağlıyorumhormonlarımızın tavan yaptığı şu dönemde kendine biraz zaman tanı bence... bebeğini de germe
canım ben de bu aralar her bi şeye alınır oldum fark ediyorum, hamilelik regl öncesi dönem gibi oluyo bazen stres ve duygusallık açısından:) ben de sabahları günaydın yazıyorum bazen kimse cevap vermiyor, ama zaten cevap gelsin diye yazmıyorum ondan dolayı kimsenin bana karşı özel bir tavır içerisinde olduğunu düşünmüyorum. sana karşı da kimse öyle değildir bence
biz kusura bakmayız. sen rahat ol.
ne güzel işte bak tadını çıkar buranın.
ne piyanosu ben davul zurna oyun havaları dinletecem dinletiyomda bide oynuyom evde
anası danası.. kenarına bak bezini al anasına bak kızını al heyt laf nasılda oturdu D
açtım açtım kızzz.. am iş yerinde ii olmadı bu duramıyoruzhahahahahahaaasen ac bı vıdeoyu ne demek ıstedıgımı anlarsın gor darbukayı :))))
dünürüm benimmmmmmmmmahahaha çatlakkkkk dünürrrrrrrr
kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür
kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür
oyyyy maşşallah çok sevindim yaaa hadi inşallah o sorun da çözülürrrrrrrrrrrkıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür
kızlaaaar kayınvaldem bebek için parmağını kıpırdatmadı, annem helak oldu
geçen gün kadın bana yarım ağız yatakörtüsü diktiriyim bebeğe dedi.. ben şimdi mobilyaları aldığım yere götürüp orda bebeğendiğim takımdan diktirtsem çok mu ayıp olur???
onun istediği yere kalırsa saçma sapan bişey yaptırır, hiç yaptırmasın daha iyi
ama hayatımda hiç böyle bişey yapmadım, hediyenin yeri mi gösterilir diye çekiniyorum
ni dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?