2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

biz kusura bakmayız. sen rahat ol.
ne güzel işte bak tadını çıkar buranın.

oyyy alıngan kuzularım benim. yerim sizin hormonlarınızı beeeeen

amaaaaaan bırakın şu slm sabah işini yaaaa hadi eller havaya dum çıkı çıkı dum çıkı çıkı

şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında

estf. canım üzme kendini...

şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında

hehehe bende adama bi patlasım geliyo gözünün ortasına bakmıyom hamleyim ben çocugum benzer Allah korusun diyom

oyyyyyyyyy aynen agzına saglık bıde esım kızın taklıdını yapıyo bak boyle yapıyo dıye onunda agzını yırtasım gelıyo :)))))))))))))9

takma kafanı, moral, psikoloji bozmak gereksiz... ben iki de bir annemi özledim deyip ağlıyorum hormonlarımızın tavan yaptığı şu dönemde kendine biraz zaman tanı bence... bebeğini de germe

biz kusura bakmayız. sen rahat ol.
ne güzel işte bak tadını çıkar buranın.

hakkaten çok seviorum burayı yaa
gönül umduğu yere küsüo işte
çok saolun kızlar çok rahatlattınız beni

fmg bebiş çok şeker yaa
yanaklara bak maaşallah

kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür

sen ac bı vıdeoyu ne demek ıstedıgımı anlarsın gor darbukayı :))))
açtım açtım kızzz.. am iş yerinde ii olmadı bu duramıyoruzhahahahahahaaa
ahahaha çatlakkkkk dünürrrrrrrr
dünürüm benimmmmmmmmm
kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür

ayyy nasıl sevindim bide onun için oynıyım dur

kızlaaaar kayınvaldem bebek için parmağını kıpırdatmadı, annem helak oldu
geçen gün kadın bana yarım ağız yatakörtüsü diktiriyim bebeğe dedi.. ben şimdi mobilyaları aldığım yere götürüp orda bebeğendiğim takımdan diktirtsem çok mu ayıp olur???
onun istediği yere kalırsa saçma sapan bişey yaptırır, hiç yaptırmasın daha iyi
ama hayatımda hiç böyle bişey yapmadım, hediyenin yeri mi gösterilir diye çekiniyorum
ni dersiniz?

çok şükür yaa bende onu soracaktım akşam aklıma geldi
inş, bağırsak problemide çözülür allahım yardım etsin

oyyyy maşşallah çok sevindim yaaa hadi inşallah o sorun da çözülürrrrrrrrrrr

aman götür yaa olur olur bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…