2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy alıngan kuzularım benim. yerim sizin hormonlarınızı beeeeen

kız ben duygusuzumdur ya, alınıyorum dediğim evdekilere karşı daha çok, onda da kendimi kasıyorum tepki vermiyorum, biliyorum kendimi çünkü normal bi günümde olsam umursamam:) ama bazen çok sinirlenebiliyorum, o zaman da hemen başka odaya gidip saçma sapan şeylerle ilgileniyorum, sinirim yatışınca dönüyorum

aynennnnnnnnnnnnn

kız ezgi biz şikayet ettikçe reklamlar çoğalıyor kız
takmıyo rtük milleti demekki :)))

oyyyyyyyyy aynen agzına saglık bıde esım kızın taklıdını yapıyo bak boyle yapıyo dıye onunda agzını yırtasım gelıyo :)))))))))))))9
akşam reklamı izlerken(nasıl daldıysam) ağzımın yamulduğunu ve kocişin dikkatle bana bakışını farkettim, kahkahayı patlattık

istediğini diktir kız ne çekiniyorsun, ya istemediğin bişi diktirirse hiç bişi yapmamış zaten, onu yapsın istediğini diktir içinde kalmasın

açtım açtım kızzz.. am iş yerinde ii olmadı bu duramıyoruzhahahahahahaaa

dünürüm benimmmmmmmmm

ayyy nasıl sevindim bide onun için oynıyım dur

ben kapı gıcırtısına oynarım esımde tam tersı oldugu yerden kalkmaz dun bır gobek show yaptım bu parcada artık gulmekten catladık tavsıye ederım cok komık oluyo :)))))))))))999

takmıyo rtük milleti demekki :)))

akşam reklamı izlerken(nasıl daldıysam) ağzımın yamulduğunu ve kocişin dikkatle bana bakışını farkettim, kahkahayı patlattık

hamıleykende hıc cekılmıyo yamuk agızlı çemçik yzlü uyuz karııııııııııııı

ben kapı gıcırtısına oynarım esımde tam tersı oldugu yerden kalkmaz dun bır gobek show yaptım bu parcada artık gulmekten catladık tavsıye ederım cok komık oluyo :)))))))))))999

benim herifde bi oynamasını bilse mangalda kül bırakmayacakda bilmiyo bende orta halli çocuğum inş. bilir.. amcası var her oyuınu bilir ondan öğrensin hehehehehehe

kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür

Oyyyyyyyyy çok güzellll haber buuuuuuuuuuu süperrrrrrrrr

istediğini diktir kız ne çekiniyorsun, ya istemediğin bişi diktirirse hiç bişi yapmamış zaten, onu yapsın istediğini diktir içinde kalmasın

di mi ama
ohh içim rahatladııı

şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında

ikisini kafa kafaya tokuşturmak istiyorum. aşırı gıcık bir reklam.
ama amacına ulaştı doğrusu.

hakkaten çok seviorum burayı yaa
gönül umduğu yere küsüo işte
çok saolun kızlar çok rahatlattınız beni

fmg bebiş çok şeker yaa
yanaklara bak maaşallah

çok sağol teyzesi. sizin kuzuları da böyle görelim yakın zamanda inşallah.

kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür

ohhhh şükürler olsun rabbime. inşallah çözülür. sorun tamamen ortadan kalkar.

inadına götür kız istediğin gibi yapsın. madem bişey yapmadı
çok fenayım

ay ne güzel bacım,
ben öyle olamadım işte.

kız ben böle diildim bende bazen kendimi tanıyamıyorum
biyerlerden bişeyler çıkarıyorum kendimce anlamlar yüklüorum paranoyak oldum iice
yarumda etkilenip huysuz bişey olacak die korkuyorum
inş. hamilelikten sonra geçer

hiç de ayıp olmaz çilekcim..
ayıp olsada bi daha burnunu sokmaz bişeye daha ne istiyosun bi taşla iki kuş
ben olsam gider gösterirdim kesin.bundan iyi fırsat olamaz yani
benim kaynanam da herşeye karışır yapmaya gelince geri çekilir eskiden iyiydi aramız ama anladım ki ben taviz verirsem iyi oluyo.

şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında
benim de... ayrıca o reklamdaki adam geçen bi programa çıktı ya normal bi insanmış

inşallah diğer tetkikleri de iyi çıkar hep... aklıma gelip duruyodu mutlu oldum

çilekçiğim ben tam da bu anlattığım taktiği uygulamaya çalışırım bu tür durumlarda. çünkü aldığını beğenmezsen bi işe yaramıyo. o nedenle bence ayıp olmaz, aranızdaki ikili ilişkiye de bağlı biraz da ama sen söyleyemiyosan da eşin söyler, çilek beğenmişti yatak örtüsünü onu almak istiyor diye

hiççç ayıp olmaz götür bence içime sinen olsun de..

Egeeeee akşam kaçta çıktın kız?

8 de çıktım yaaaaaaaaaaa

bodruma çok sevindim rabbim bir daha yaşatmasın şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…