kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür
oyyy alıngan kuzularım benim. yerim sizin hormonlarınızı beeeeen
takmıyo rtük milleti demekki :)))aynennnnnnnnnnnnn
kız ezgi biz şikayet ettikçe reklamlar çoğalıyor kız
akşam reklamı izlerken(nasıl daldıysam) ağzımın yamulduğunu ve kocişin dikkatle bana bakışını farkettim, kahkahayı patlattıkoyyyyyyyyy aynen agzına saglık bıde esım kızın taklıdını yapıyo bak boyle yapıyo dıye onunda agzını yırtasım gelıyo :)))))))))))))9
kızlaaaar kayınvaldem bebek için parmağını kıpırdatmadı, annem helak oldu
geçen gün kadın bana yarım ağız yatakörtüsü diktiriyim bebeğe dedi.. ben şimdi mobilyaları aldığım yere götürüp orda bebeğendiğim takımdan diktirtsem çok mu ayıp olur???
onun istediği yere kalırsa saçma sapan bişey yaptırır, hiç yaptırmasın daha iyi
ama hayatımda hiç böyle bişey yapmadım, hediyenin yeri mi gösterilir diye çekiniyorum
ni dersiniz?
açtım açtım kızzz.. am iş yerinde ii olmadı bu duramıyoruzhahahahahahaaa
dünürüm benimmmmmmmmm
ayyy nasıl sevindim bide onun için oynıyım dur
takmıyo rtük milleti demekki :)))
akşam reklamı izlerken(nasıl daldıysam) ağzımın yamulduğunu ve kocişin dikkatle bana bakışını farkettim, kahkahayı patlattık
ben kapı gıcırtısına oynarım esımde tam tersı oldugu yerden kalkmaz dun bır gobek show yaptım bu parcada artık gulmekten catladık tavsıye ederım cok komık oluyo :)))))))))))999
kıslarrrr bodrum mesaj atmış kordonsentez normal çıkmış sonucu çok şükürler olsun şimdiki randevuları ayın 22sinde inşallah ozamana kadar bi mucize olur da bağırsak problemi çözülür
istediğini diktir kız ne çekiniyorsun, ya istemediğin bişi diktirirsehiç bişi yapmamış zaten, onu yapsın istediğini diktir içinde kalmasın
şu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında
hakkaten çok seviorum burayı yaa
gönül umduğu yere küsüo işte
çok saolun kızlar çok rahatlattınız beni
fmg bebiş çok şeker yaa
yanaklara bak maaşallah
geçen gün kadın bana yarım ağız yatakörtüsü diktiriyim bebeğe dedi.. ben şimdi mobilyaları aldığım yere götürüp orda bebeğendiğim takımdan diktirtsem çok mu ayıp olur???
ama hayatımda hiç böyle bişey yapmadım, hediyenin yeri mi gösterilir diye çekiniyorum
ni dersiniz?
kız ben duygusuzumdur ya, alınıyorum dediğim evdekilere karşı daha çok, onda da kendimi kasıyorum tepki vermiyorum, biliyorum kendimi çünkü normal bi günümde olsam umursamam:) ama bazen çok sinirlenebiliyorum, o zaman da hemen başka odaya gidip saçma sapan şeylerle ilgileniyorum, sinirim yatışınca dönüyorum
kız ben duygusuzumdur ya, alınıyorum dediğim evdekilere karşı daha çok, onda da kendimi kasıyorum tepki vermiyorum, biliyorum kendimi çünkü normal bi günümde olsam umursamam:) ama bazen çok sinirlenebiliyorum, o zaman da hemen başka odaya gidip saçma sapan şeylerle ilgileniyorum, sinirim yatışınca dönüyorum
aman götür yaa olur olur bişi olmaz
ni dersiniz?
benim de... ayrıca o reklamdaki adam geçen bi programa çıktı ya normal bi insanmışşu 118 reklamındaki (33) öotuüüzz uüüuççç diyen kızın ağzını ikiye ayırasım geliyo reklam her çıktığında
ni dersiniz?
hiççç ayıp olmaz götür bence içime sinen olsun de..kızlaaaar kayınvaldem bebek için parmağını kıpırdatmadı, annem helak oldu
ni dersiniz?
Egeeeee akşam kaçta çıktın kız?
YouTube - anne karnında öpücük, İNANILMAZ
ya kızlar şu video ya baksanız nya bebek sözde öpücük atmış böle bi öpücük atamaz ya bebek anne karnında
unuttum sımdı bır daha ıctım 2 ettı bısey olmaz dımı ıyce hapcı oldum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?