Sizede afiyet olsun o zaman erkencisiniz baya ben daha uyurdum aslında ama eşim giderken uykum kaçtı kalktım bende
aaa peker açıkalın yoğunbakımdaymış şaşırdım
evet kalp krizi mi ne geçirmiş öyle bişeydi
hee evet ama ayılmış galiba iyileşiyomuş :26:
bende kahvaltımı yaptım kostum buraya sabah herıfe evı supurttum kahvaltıyı hayrıma hazırladım :))
geldım nasılsınız bugun
Hoşgeldin iyiyiz canım afiyet olsun ooo sen kocayı baya çalıştırıyosun
bende kahvaltımı yaptım kostum buraya sabah herıfe evı supurttum kahvaltıyı hayrıma hazırladım :))
geldım nasılsınız bugun
tabii canım yastıkta çoçuk tutma alıstırmaları alt acma vıdeoları herseyı ızletıyorum bı meme veremez oda bende olsun :)))
tabii canım yastıkta çoçuk tutma alıstırmaları alt acma vıdeoları herseyı ızletıyorum bı meme veremez oda bende olsun :)))
herkese günaydınlaaaar
günaydın herkesee
hoşgeldin şekerim nasılsın
hoş bulduk canımcım iyiym bugun felaket pozotıfım avazım cıktıgı kadar bagırıp ben gobeklı anneyım cekılın eytttttt dıyesım var:)))
alışsın alışsın benimkini yontmak o kadar kolay değil anca hoplatır zıplatır ama deniycem belki içinde gizli bir cevher vardır o kadar istiyolar baksınlar tabi bakarsın tıp ilerler meme işini de onlara bırakırız
hoş bulduk canımcım iyiym bugun felaket pozotıfım avazım cıktıgı kadar bagırıp ben gobeklı anneyım cekılın eytttttt dıyesım var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?