2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınlaaaar

günaydın tatlımm

benim herif e izletmeme gerek yok zaten 1 tane yeğeni var anasından çok benim herif ilgilenmiş

oo yaşadın bırak yapsın bacımm 9 ay bız tasıdık bı dokuz ay tasısınlar yeter

günaydın herkesee

gunaydın seker

eyvaahh daha sabahtan delirdik

kudurr ac guzel oynak parcaları dınle cos canım :))

Son düzenleme:
günaydııınnn hoşgeldiniiizzz

günaydın herkesee

ne güzel bir gün değil mi?

cumartesileri hiç çalışmak istemiyorumm ya.öğlen olsada çıksam.pzt doktor kontrolü var inş.büyümüştürkızımm:18:

aynen öğlen olsa da çıksam. yaaa hiç cumartesi tatil olan bir işim olmadı. ne güzel bişeydir kimbilir.
güzel haberlerle gel inşallah canım.

cumartesileri hiç çalışmak istemiyorumm ya.öğlen olsada çıksam.pzt doktor kontrolü var inş.büyümüştürkızımm:18:

İnşallah canım ya dün doktor sinirlendirdi beni 1750 gr a küçük diyo sen git gel de bakalım ne kadar olmuş kime sorsam normal diyo benim karnım ayıma göre küçük ondan mı şüphelendi acaba ama benim yapım öyle karın olmuyo bizim kadınlarda pek iç karnımız geniş herhal

25-26.haftada 685 gr du benim.babası uzunda ben kısayım çokta zayıfım.annesi gibi minyon bi kız dedi.kesinlikle gelişme gerliği yok tamamen genetik yapısı dedi..işte 1 ay oldu gitmeyeli 1 kilo almışmıdır ki..

evt ya cmt tatil olsa 1 gün işler 1 gün dinlenme iyi oluyor.bi pzar günü şaşırıyorum.gezsemmi temizlikmi dinlensemmi diye.

günaydıınnnn kızlarrrr.bugün sabah 5 te çişe kalktım.baktım oğluş hiç oynamıyo.sağa döndüm sol DÖNDÜM SIRT ÜSTÜ YATTIM YOK.KALKTIM 1 BARDAK SÜT İÇTİM.YİNE YOK.Bİ BAŞLADIM AĞLAMAYA YATAKTA.SONRA BİRAZ NARİN NARİN HAREKET EDER GİBİ OLDU.HALBUKİ AKŞAM GAYET FIRILDAK OYNUYODU.SİZE DE BÖYLE OLUYO MU ARADA??

34 E GİRİCEM ARTIK.ACABA HAFTALARLA MI ALAKALI???

büyür bizim bıdıklar canım hiç merak etme inşallah:))

1750 az degıl canım bence normal bızımkılerde oyle abartmıs doktor 5 kılo doguracak halımız yok :)))

sen benim kanrımı görsen küçük bi top gibi.bide zayıf olunca..doktor karınla alakası yok dedi ama bide şey okumştum.zayıf kişlerd ekarına göre tahmin yapabiliyorlmış.karın bölgesinde yağ filan olmadığı için

yeri daralmaya başladı artık annesi.bide 30.haftadan itibaran huy değiştirirlermiş.artık beyinle hareket ettikleri için.hareketleri azalabilir yada tam tersi artabilir diyo.oturuş şeklinden memnun olmayınca tepki verebilir gibi şeyler yazıyordu.bide artık yeni doğmuş gibi zamanlarının çoğunun uyuyarak geçiriyolarmış

bendede aynısı oluyo müziği acıyorum oda oynamaya baslıyo hemen oynak parcalar ac son ses dınlert tepkı verır :)))

büyür bizim bıdıklar canım hiç merak etme inşallah:))

1750 az degıl canım bence normal bızımkılerde oyle abartmıs doktor 5 kılo doguracak halımız yok :)))

yani kimi doktor çok takıyor kiloya..benim doktorum dedi hatta sen şimdi araştırmaya filan kalkarsın kesinlikle dedi canınıız sıkacak bi durum yok.gelişme gerliği olsa bebeğin suyundan eşinden anlıyorlarmış.tamame n genetik olarak küçük dedi

almıştır annesi 1500 gr. civarı olması lazım.
tek gün hiçbirşeye yetmiyor. çok üzücü. ((

evet güneşli güzel deli gibi gezesim var çok heyecanlıyım zaten kızımın odasını bu hafta alıcaz büyük ihtimal heryeri kurcalayasım var

aaa ne güzel gelsin bakalım mobilyalar.
güle güle kullanın.

oluyo tabi canım hareketleri tutarsız. uyuyorlar artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…