herkese günaydınlaaaar
benim herif e izletmeme gerek yok zaten 1 tane yeğeni var anasından çok benim herif ilgilenmiş
günaydın herkesee
eyvaahh daha sabahtan delirdik
günaydııınnn hoşgeldiniiizzz
günaydın herkesee
günaydınnnn
cumartesileri hiç çalışmak istemiyorumm ya.öğlen olsada çıksam.pzt doktor kontrolü var inş.büyümüştürkızımm:18:
cumartesileri hiç çalışmak istemiyorumm ya.öğlen olsada çıksam.pzt doktor kontrolü var inş.büyümüştürkızımm:18:
aynen aynen bi oynayasım var bi oynayasım var anlatamam
ne güzel bir gün değil mi?
aynen öğlen olsa da çıksam. yaaa hiç cumartesi tatil olan bir işim olmadı. ne güzel bişeydir kimbilir.
güzel haberlerle gel inşallah canım.
ne güzel bir gün değil mi?
evet güneşli güzel deli gibi gezesim var çok heyecanlıyım zaten kızımın odasını bu hafta alıcaz büyük ihtimal heryeri kurcalayasım var
İnşallah canım ya dün doktor sinirlendirdi beni 1750 gr a küçük diyo sen git gel de bakalım ne kadar olmuş kime sorsam normal diyo benim karnım ayıma göre küçük ondan mı şüphelendi acaba ama benim yapım öyle karın olmuyo bizim kadınlarda pek iç karnımız geniş herhal
İnşallah canım ya dün doktor sinirlendirdi beni 1750 gr a küçük diyo sen git gel de bakalım ne kadar olmuş kime sorsam normal diyo benim karnım ayıma göre küçük ondan mı şüphelendi acaba ama benim yapım öyle karın olmuyo bizim kadınlarda pek iç karnımız geniş herhal
buyur bacım oynayalım cosalım
tıkla ben costum sende cosss
http://www.youtube.com/watch?v=9sGZYnUNvpE:64::64::64::64:
ayyy evet yaaa bugün nedense çok güzel bir gün
günaydıınnnn kızlarrrr.bugün sabah 5 te çişe kalktım.baktım oğluş hiç oynamıyo.sağa döndüm sol DÖNDÜM SIRT ÜSTÜ YATTIM YOK.KALKTIM 1 BARDAK SÜT İÇTİM.YİNE YOK.Bİ BAŞLADIM AĞLAMAYA YATAKTA.SONRA BİRAZ NARİN NARİN HAREKET EDER GİBİ OLDU.HALBUKİ AKŞAM GAYET FIRILDAK OYNUYODU.SİZE DE BÖYLE OLUYO MU ARADA??
34 E GİRİCEM ARTIK.ACABA HAFTALARLA MI ALAKALI???
kız horon tepmesini biliyon mu
Dailymotion - Recebim - Hey Gidi Hey - Müzik Kanalı
yeri daralmaya başladı artık annesi.bide 30.haftadan itibaran huy değiştirirlermiş.artık beyinle hareket ettikleri için.hareketleri azalabilir yada tam tersi artabilir diyo.oturuş şeklinden memnun olmayınca tepki verebilir gibi şeyler yazıyordu.bide artık yeni doğmuş gibi zamanlarının çoğunun uyuyarak geçiriyolarmış
büyür bizim bıdıklar canım hiç merak etme inşallah:))
1750 az degıl canım bence normal bızımkılerde oyle abartmıs doktor 5 kılo doguracak halımız yok :)))
sen ne dıyosun hemde alasını en yakın arkadaslarım trobzon ve ordulu sen dusun artık :))))
25-26.haftada 685 gr du benim.babası uzunda ben kısayım çokta zayıfım.annesi gibi minyon bi kız dedi.kesinlikle gelişme gerliği yok tamamen genetik yapısı dedi..işte 1 ay oldu gitmeyeli 1 kilo almışmıdır ki..
evt ya cmt tatil olsa 1 gün işler 1 gün dinlenme iyi oluyor.bi pzar günü şaşırıyorum.gezsemmi temizlikmi dinlensemmi diye.
evet güneşli güzel deli gibi gezesim var çok heyecanlıyım zaten kızımın odasını bu hafta alıcaz büyük ihtimal heryeri kurcalayasım var
günaydıınnnn kızlarrrr.bugün sabah 5 te çişe kalktım.baktım oğluş hiç oynamıyo.sağa döndüm sol DÖNDÜM SIRT ÜSTÜ YATTIM YOK.KALKTIM 1 BARDAK SÜT İÇTİM.YİNE YOK.Bİ BAŞLADIM AĞLAMAYA YATAKTA.SONRA BİRAZ NARİN NARİN HAREKET EDER GİBİ OLDU.HALBUKİ AKŞAM GAYET FIRILDAK OYNUYODU.SİZE DE BÖYLE OLUYO MU ARADA??
34 E GİRİCEM ARTIK.ACABA HAFTALARLA MI ALAKALI???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?