sen benim kanrımı görsen küçük bi top gibi.bide zayıf olunca..doktor karınla alakası yok dedi ama bide şey okumştum.zayıf kişlerd ekarına göre tahmin yapabiliyorlmış.karın bölgesinde yağ filan olmadığı için
sen benim kanrımı görsen küçük bi top gibi.bide zayıf olunca..doktor karınla alakası yok dedi ama bide şey okumştum.zayıf kişlerd ekarına göre tahmin yapabiliyorlmış.karın bölgesinde yağ filan olmadığı için
kızlar çıkana kadar ancak toparlarım işlerimi.
kendinize iyi bakın.
güzel haftasonları.
pazartesi görüşürüz
ayyy kızlar dün bi nişana gittik hiçkimse oynamasını beceremiyo şeytan dediki kalk şunlara nasıl oynanır göster diye ama oynayamadım
canımcım carsamba arkadsım doguruyo 2500 demıs doktor vede kucuk degıl pasamız demıs korkma senınkı ozaman kadar 3200 bulur bak gorursun :))ay boylede yuvalanır onunde:))))
ayyy kendını atıcaktın pıste bı gobek show gorsunlerdı hemde bız ıkı kısı oynuyoruz derdın :))
sağ salim bi kucağımıza alsaydık Allahın izniyle rahatlardık o zaman.doktora gitmeynen daha rahat geçiriyor sanırım.biz yok kese görüldümü kalp atışına gel ikili üçlü test şeker kilosu boyu şu 9 ay hep stres
ay inş.cnm ya.sağlıklı olsunlarda.bide yaz günü azcık kiloları iyi olsunli ele kola gelsinler
kız ablam uc tane buyuttu dıyokı karındayken dogsun dıye cırpınıyosun dogunca anacım ıcmde kalsaydı bune dıye aglıyomussun yanı artık onlar bır parcamız 60nada gelseler onlar bızım kucuk bebeklerımız olarak kalacaklar
seker bak kıme sorduysam dogunca kundak yapın dıyolar sakın dogar dogmaz sere serpe bebıklerı yatırmayın en az 40 cıkana kadar kundaklayın zaten tutmayı bılmıyoruz dogru duzgun yazık cocuklara
Dailymotion - Oyun Havaları - Çubuklu Yaşar - Ali Dayı - une vidéo Müzik
benim herif de buna bayılıyo
ana kız coşun bakalımmm
Dailymotion - Oyun Havaları - Çubuklu Yaşar - Ali Dayı - une vidéo Müzik
benim herif de buna bayılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?