2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel evet daha net gözükür benim kontrolleri üç haftada bire düşürdü 6 mayısta tekrar gidicem bakalım ama internetten araştırdım benden daha küçük gramlar bile normal sınırlar içinde boyu geçen ay 33 cm di bu ay heyecandan sormadım dopplere falan girince doktr da unuttu merak içindeyim

ayyy kızlar dün bi nişana gittik hiçkimse oynamasını beceremiyo şeytan dediki kalk şunlara nasıl oynanır göster diye ama oynayamadım

kızlar çıkana kadar ancak toparlarım işlerimi.
kendinize iyi bakın.
güzel haftasonları.
pazartesi görüşürüz

canımcım carsamba arkadsım doguruyo 2500 demıs doktor vede kucuk degıl pasamız demıs korkma senınkı ozaman kadar 3200 bulur bak gorursun :)) ay boylede yuvalanır onunde:))))

sağ salim bi kucağımıza alsaydık Allahın izniyle rahatlardık o zaman.doktora gitmeynen daha rahat geçiriyor sanırım.biz yok kese görüldümü kalp atışına gel ikili üçlü test şeker kilosu boyu şu 9 ay hep stres

canımcım carsamba arkadsım doguruyo 2500 demıs doktor vede kucuk degıl pasamız demıs korkma senınkı ozaman kadar 3200 bulur bak gorursun :)) ay boylede yuvalanır onunde:))))

ay inş.cnm ya.sağlıklı olsunlarda.bide yaz günü azcık kiloları iyi olsunli ele kola gelsinler

ayyy kendını atıcaktın pıste bı gobek show gorsunlerdı hemde bız ıkı kısı oynuyoruz derdın :))

demi herif beni napardı bilmiyorum artık kız kolbastıyı bile oynayamıyolar ki ardından horon çaldı bende dedimki hadi sıkıyosa bunu da oynayında görelim dedim hepsi güldü delüler

kız ablam uc tane buyuttu dıyokı karındayken dogsun dıye cırpınıyosun dogunca anacım ıcmde kalsaydı bune dıye aglıyomussun yanı artık onlar bır parcamız 60nada gelseler onlar bızım kucuk bebeklerımız olarak kalacaklar

ay inş.cnm ya.sağlıklı olsunlarda.bide yaz günü azcık kiloları iyi olsunli ele kola gelsinler

seker bak kıme sorduysam dogunca kundak yapın dıyolar sakın dogar dogmaz sere serpe bebıklerı yatırmayın en az 40 cıkana kadar kundaklayın zaten tutmayı bılmıyoruz dogru duzgun yazık cocuklara

haklısın hamile olunca anne baba daha iyi nalaşılıyor kaygıları biiz koruma çabaları.bide kızım oalcak ya inan varya şimdi bile diyorum bu kadar gözüm gibi bakayım büyüteiym evlenecek .ya mutlu olmazsa eşi ona iyi davranamzsa.
bide kendi evliliğme bakıyorum severek evlendim ben çokkkk mutluyum benim gibi mutlu olursa gözüm arkada kalmaz diyorum bu seferde.

seker bak kıme sorduysam dogunca kundak yapın dıyolar sakın dogar dogmaz sere serpe bebıklerı yatırmayın en az 40 cıkana kadar kundaklayın zaten tutmayı bılmıyoruz dogru duzgun yazık cocuklara

evt cnm bizdede kundak yapılırda ben adanadayım sıcağını bilirsin çocuk pişerr.bende kundaklı bebeği severi ne güzel oyuncak gibi kucağına alması kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…