günaydın herkese..
seker bak kıme sorduysam dogunca kundak yapın dıyolar sakın dogar dogmaz sere serpe bebıklerı yatırmayın en az 40 cıkana kadar kundaklayın zaten tutmayı bılmıyoruz dogru duzgun yazık cocuklara
yok be canım pişik öyle sık rastlanır bi durum değil dikkat ettikten sonra.. eğer poposu çok hasasa ilk 1,2 ay pamuk we suyla temizlersin.. pişik kremini sürersin her bezden sonra bizim hiç pişik sorunumz olmadı şükürevt hayırlısı bakalımn.üşüme derid olamdan rahat rahat banyosu u yapacak bebek üstünü değiştireceğizde işte pişik olması problem olacakk.bencede karnımzıda daha iyi heraldee
yok be canım pişik öyle sık rastlanır bi durum değil dikkat ettikten sonra.. eğer poposu çok hasasa ilk 1,2 ay pamuk we suyla temizlersin.. pişik kremini sürersin her bezden sonra bizim hiç pişik sorunumz olmadı şükür
ben pamuk we suyla 20gün falan temizledim sonra hep ıslak mendil:)
en az 3 doğsunlarda toplanmaları daha kolay olurr.. zaten ilk aylar anne sütüyle 600grın altında kilo alırlarsa mama takwiyesi gerekir..ay inş.cnm ya.sağlıklı olsunlarda.bide yaz günü azcık kiloları iyi olsunli ele kola gelsinler
en az 3 doğsunlarda toplanmaları daha kolay olurr.. zaten ilk aylar anne sütüyle 600grın altında kilo alırlarsa mama takwiyesi gerekir..
bazı dr.lar aman mama werme annesütü içsin diye diretselerde kesinlkle bebeğin kilo alımı az ise mama werilmeli sadece süt wereyim diye bebeği küçük bırakmanın anlamı yok sonra çok uğraşırsınız aman ki,lo almadı aman boyu uzamadı diye..
ewt aynen canım önemli olan kakalı bırakmamak gün içinde popoyu yıkamak hawalandırmak:) awantajlıyız yaza geliohaklısın cnm.bide düzenli yıkayıp bezini değiştiirp dikat edince olmaz heralde
sıkı sıkı sarmadıktan sonra bi zararı yok.. ama motor becerilerinin gelişmesi için tabiiki ellerin ayakların serbest olması önemli hatta eldiwenleri bile olabildiğince erken çıkarıp atınyılardan beri kundan varr.hatta peygamberimiz kızı fatmaya bezini beyaz al diyo kundak demek yani..eskiler çok daha sağlıkla valla bemnce şu andan..kaç yaşına kadare yaşamışlar biz daha 20li yaşlarda başlıyor
yok canım daha 13,5 aylık:) ben henüz öyle bi uğraşta bulunmadım ama kakasını yaptıysa.. kaka yaptınmı die sorunca söylüyo.. yada kendisi yaptıktan sonra e e die haber werio:)Hasrett ceren çişini söylüyomu merak ettim
nereye canım gezmeyemibende işlerimi toparlayım yavaş yavaş hazırlanayım kızlar artık.herkese iyi hafta sonlarıı
ewt aynen canım önemli olan kakalı bırakmamak gün içinde popoyu yıkamak hawalandırmak:) awantajlıyız yaza gelio
sıkı sıkı sarmadıktan sonra bi zararı yok.. ama motor becerilerinin gelişmesi için tabiiki ellerin ayakların serbest olması önemli hatta eldiwenleri bile olabildiğince erken çıkarıp atıntutma kabiliyetleri oluşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?