2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman yapma gerginlikle kızına de gergin davranırsın sonra, boşver sen.. Valla zor yani tecrübelerime istinaden söylüyorum..

Neyse kızlar bende kaçar .. Yemek yemem lazım bebeği semirtmem gerekiyor, şeker var diye yemedim yemedim şimdide erken doğum olursa bebek minnacık olcak.. yemem lazım valla artık takmıycam..

işte dawranıyorum zaten sonra sarılıp özürdiliyorum elimde değil günde kaç yüzkez ya sabır çekiyorum napiim
sana afiyet olsun canım bnde yiorum şimdi..
Ya Allah kolaylık versin.. Yapma boşver iş güç, yapsın hatun.. Aman onlar bişi beceremezler zaten.. doğuma gelir inşallah yoksa çok zorlanırsın.. ikinciler sakin oluyor derler inşallah öyle olur..
yok ya bi şey becerdiği yok yada o da bana inat yapıyo bi taşınayım rüyasında görecek gelip ewimde misafir misafir takılmayı ondan sonra paylicam hepsini.. köprüyü geçene kadar onlara dayı diyorum

slm kızlarrr iyi hafta sonları bırazdan odamız gelıyoooooooo
hadi hayırlı olsun:)
benim kızımın odası yoktu ew 1+1di şimdi kendi ewimize taşınıyoruz halası odasını sipariş etti 1 hafta sonra gidip kuaracaklar..
oğlum yatak odasında benle kalacak ilk sene.. zor oluyo odalar arası gidip gelmek gece, hem kendimi daha rahat hissediorum aynı odada..
sonra oda kızımla aynı odayı paylaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…