kız ben zaten gün içinde bilimum 3,4 kez sinir krizi geçirip ya ağlıyorum ya bağırıyorum:)))
dileğim doğumdan sonra normale dönmem:44:
yoook asla katı değil öylesine yapacaktım hani gitsin otursun kendi yapsın die düşündüm ama sen haklısın hiçte öyle düşündüğümgibi kolay olmaz
işte dawranıyorum zaten sonra sarılıp özürdiliyorumaman yapma gerginlikle kızına de gergin davranırsın sonra, boşver sen.. Valla zor yani tecrübelerime istinaden söylüyorum..
Neyse kızlar bende kaçar .. Yemek yemem lazım bebeği semirtmem gerekiyor, şeker var diye yemedim yemedim şimdide erken doğum olursa bebek minnacık olcak.. yemem lazım valla artık takmıycam..
yok ya bi şey becerdiği yok yada o da bana inat yapıyoYa Allah kolaylık versin.. Yapma boşver iş güç, yapsın hatun.. Aman onlar bişi beceremezler zaten.. doğuma gelir inşallah yoksa çok zorlanırsın.. ikinciler sakin oluyor derler inşallah öyle olur..
günaydınn kıslar herkes iyidir inşallah
günaydınn kıslar herkes iyidir inşallah
ağda manikür pediküre gittimmm temizlendimmmm rahat ettttimmm.. darısı doğum öncesi temizliğe..
hos geldın cnmmm bızde odamızı beklıoz kızımla
ağda manikür pediküre gittimmm temizlendimmmm rahat ettttimmm.. darısı doğum öncesi temizliğe..
hadi hayırlı olsun:)slm kızlarrr iyi hafta sonları bırazdan odamız gelıyoooooooo
bız 1 hafta olmadı manıkur pedıkur yaptıralı ama agda yaptıramıyorum utanıyorum ben yaaa
bn yaptryodum ama en son kanattı kadın, yırttı kenardan bnde bıraktım o bölge hariç heryeri yapıyo..bende yaptıramıorum bikini bölgesine hemde bebişe zararı olcak gbi gelio..
Maşallah canım iyiyim çok şükür sen nasılsın?Gunaydinn.. ben ve bebis iyiyiz. Balkonda biraz gunes banyosu yaptik.Daha da Hareketlendi maashallah.
Sen nasilsin canimm?
hos geldın cnmmm bızde odamızı beklıoz kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?