2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaa eşim burda diil iş için yurtdışında.. ailem bende kalıo.. kızlar Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın... evliliğe alışıp sonrada aileyle zaman geçirmek zor gelio insana.. bende mi bi anormallik var yaaa böle düşündüm için bile kendimi kötü hissediorum

merhaba arkadaşlar ben eylül annesi olacağım inşallah...sizden bilgi alıyım dedim:)))
ya internette okudum uyurken sola doğru yatın diyo bu akşam denedim ama her tarafım uyuştu:)))sağa yada yüz üstü yatsam bişey olurmuuuu....:86::86::86:

yok cnm bişi olmaz ama soluna yatarsan bebişe daha çok oksijen gider.. daha güzel büyür..vücudumuzun ana damarları hep sağımızda bi de sağ tarafa yatarsak akışı yavaşlatırız yüzüstü yatma 4. aydan sonra cnm..

Son düzenleme:

zaten kendimi bildim bileli yüz üstü yatarım alışmak zor oldu ama her şey bebişler için çok sağol...
bole konuşunca ii oluyo herşeye kafamı takıyorum....:86::86:

ben de zorlanıyorum eşim olmadığı zaman. ailemi ne kadar özlesem de eşimi de istiyorum yanımda.

aynen cnm evliliğe alışıp aile ile zaman geçirmek zorr oluyor, olduğu zaman hep beraber olmak daha iyi ailenle kalıcaksan bile eşinle kalmalsın... anormallik sende değil gayet normal şuan buruk olman... inşallah tez zamanda kavuşursun eşine

iyiyiz çok şükür canım.sen nasılsın bebeğin nasıl ?

bende iyiim bebişim de iyi canım yarın kontrol var bakalım nasılız asıl o zaman anlaşılcak :))

zorlanıyor musun nasıl geçiyor günlerin??

kızlar sizde susun aman konuşmayın geçen hafta ne güzeldi kalabalıktı bu hafta nazar değdi

merve canım ben 50 adet tefriyecimi okudum. allah kabul etsin inşallah... seninde ağzına sağlık bunun duasını yapta yine yapalım böyle bişeyler... insana güç veriyo..

CANIM BEN BU HAFTA ÖZELLİKLE DOĞRU DÜRÜST hareket etmekte zorlanıyorum.artık tekmeden çok hareketleri dönme şeklinde oluyor sanırım karnım çok geriliyor o anda 2 tanede olunca çok kasılıyorum
geçen hafta dr daydık şeker çıktı.50lik yapılmıştı.bu hafta 100 lük yapılacak bakalım onda ne çıkacak.
doğum içinde dr 35-36 .hafta diyor.haziranın ilk yada 2.haftası normal koşullarda
inşallah haziranın 15ini geçiririz bütün dileğim o .

merve canım ben 50 adet tefriyecimi okudum. allah kabul etsin inşallah... seninde ağzına sağlık bunun duasını yapta yine yapalım böyle bişeyler... insana güç veriyo..
sağol canım Allah razı olsun yarın akşama yapıcam duasını her ihtimale karşı okumayanlar vardır diye bi de kontrolm var ondan geç gelebilirim eve...

ayy geçmiş olsun canım inşallah 100lükte bişey çıkmaz... ee biz tek bebekte nasıl kasılıyoruz vallahi Allah sana sabır güç kuvvet versin ( inşallah sğ salim doğurursun... sezaryen olucak dimi?

ayyyy haftaiçi aynen daha keyifli oluo en azından forumda vakit geçio.. survivor dan başka da bişi yok tv de bu akşam çok sinir..

canım meraba bende 2010 haziran annesiyim bende ikiz hamileydim...evet ikiz hamilelik tek bebeğe göre çok zor çok ağır geçiyor allahım sana kolaylık versin sağ salim kucağına almanı nasip etsin yavrularını benim doğum tarihim 29 hazirandı ama bizimkiler 19 mayısta gelmeyi tercih ettiler yani 6 hafta önce doğdular 32+3 olarak dünyaya geldiler her an hazırlıklı ol derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…