2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne bicim yer ya orassii alla allaa anlayissiz insanlar

dun bir tanidigin bebegi oldu ayyy pembe beyaz 42. haftada sezeryanle dogdu nazli hatun

doktoru aradim da pazartesi cagirdi rapor icin
bebegin makata baski yapmasini soyledim yuruyuslerini ve evde ayakta kalmalarini azalt dedi
gunde 6 kereden fazla olursa ara beni nst ye baglariz dedi
ama dun hic olmamisti
uff canim sikildi birazcik
bende p.tesi günü gideceğim rapor için

bebegin makata baski yapmasini soyledim yuruyuslerini ve evde ayakta kalmalarini azalt dedi
ama dun hic olmamisti

sıkma canını dinlenmeye çalış hiç bi şey olmaz merak etme

ama dun hic olmamisti

aaa o ağrı kasılmamı ki niye nts ye bağlıyor anlamadım.
canını sıkma önlem alıyor işte her ihtimale karşı.

su gibi geçsin 3 hafta inşallah

inşallah canım ağzın bal yesin.

ama dun hic olmamisti

Sıkma canını canım ya..
Artık nst zamanımın geldi zaten, kontrollerde büyük ihtimal nst ye bağlanacağız hepimiz..Bişey olmaz merak etme...Kasılmalar olması normalmiş...Benim de çok oluyor..

arkadaşlar canım çok sıtkın ya evde oturmaktan sıkıldım
ben beni bildim bileli çalışıyodum şimdi evde otur otur patlayacam 6 aydır evdeyım artık daralıyorum

amin eğer sezeran olursa benimde o kadar kalmıştır

senlede ayniyiizz ))

dun esimle hastane talimi yaptik sabah
sancim tutsa ne yapacak diye
megerse annemleriarayip evde onlari bekleyecekmis bizimkisi
ayol dedim annemlerin bizde isi ne
doktorunnumarasini yazdim cebine dedim ilk cikip hastaneye gidicez vs.. siralamarini yaptik cok komikti )

günaydın kızlarrr iyi haftalar..
çok hastayım gözlerimden yaş geliyor grip olmuşum yarın kontrolum var evdeki kızım hasta iğne yiyor.. Benden sabah sabah bomba haberler:))))))))))) szler nasılsınız

herkese günaydın kızlar geçmiş olsun ege.ya bende 2-3 gündür çok ağırlaştm ya(((ağrılarım arttı.özellikle kasıklarım belim sırtım çok fena.sürekli uzanmaya çalışıyorum ama çok ağrıyo kasıklarım.bıçaklar saplanıyo bazen:-(((hayırlısıyla şu mayıs 15 i bi bulsamm diyorum....

komikmiş gerçekten annenmi doğurtucak niye bekleyesin anneni arar o da hastaneye gelir
erkekler çok komik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…