2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Dimi ama, tekmeleye tekmeleye delecek keseyi, çıkacak görecek gününü...Kız benim aşı hiç acımıyo, ilkinde de hissetmemiştim, bunda da yok bişey...

ben ilkinde çok sancı çektim de kolumdan ikincisinde dediğin gibi hiçbişey hissetmemiştim tekmelemesin kuzucuk uslu dursun bakimmmm mmmmmmmmmmmmmmm

fatma pazartesi akşamı rüyamda seni gördüm tatlım. daha doğrusu rüyamda topiği açıyorum sen doğum yapmışsın bebeğin kilosuda 3600 müş. ayyy maşallah filan diyorum. allah hayıra çıkarsın...

senın kızında senın gıbı neselı ıse oynar tabıı aman ınsallah zamanında gelır tatlım

Şimdilik sorun yok, doktor kesenin patlaması en azından 1 ayı bulur, kolay kolay patlamaz o dedi...
Bol bol yatıyorum ben de dinleniyorum..Ofiste de oturduğum yerden çalışıyorum zaten..36. haftayı bari atlatabilsek iyicee rahatlayacağım.

ay yeter su dını konuları ataturkculuk konularını kapatalım yaaaaaa herkes dınını ve atasına baglıdır bırakın herkes kendı ıcınde yasasın dımı arkadaslar ay cok yedım kusacam sımdııııııııııııı :84::84::84::84::84::84::84::84:

merve beni listeye yazmamışsın kız.. ben okudum bile yasini hatta. allah kabul etsin...

aaaaaaaa yazmamış mıyım kızz gözümden kaçmış demek kusura bakma tamam hemen yazıcam...

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool
15- Royalist
16- nurmeh
17- ezgimEE

Son düzenleme:

inshaallah canim. merak etme. Guzel dogumlar bekliyor hepimizi inshallah. Birazcik sabir..

ama hala yıyesım varrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84: yıyeceklerımı yıyımde sonra kusarsam kusım ne yapım yaaa

zaten sen bi ye ye ye sonra git kus manyak yaaaaaaaaaaa

hahahaa süpermiş bende rüyamda dün hastaneden hilmiyi arıyorlar diyorlar fatmayı hemen getir yarın dogum yapıcak hesaplamasını yanlış yapmışız o 8 aylık değil 9 aylık hamile diye bizde apar topar hastaneye giiyorduk

atlatırsın ınsallah canım ne kaldı surda 36 ya 3 haftamız topu topu

Çıkıyorum kızlar ben...
Malum elektrkler kesildikçe iş yapamıyoruz,biraz çalışayım, iyiyiz biz gelemezsek merak etmeyin bizi...
görüşürz canım dikkat et kendine...kendinizeee... :))
tevekkeli sidikli merve demedik sana okadr içersen sonunda işersin işte...
öptüm cnm gelrim sonra
işiyorum valla iç sende şekerim hadi grşrz

ama hala yıyesım varrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84: yıyeceklerımı yıyımde sonra kusarsam kusım ne yapım yaaa

ayy bır an kendımı gordums sankım ya gece kalkıp yıyorum sabah ogle aksam sureklı yıyorum karnım agrıyo yıne yıyorumm ne olacak halımız bılmıyorum

canım yanına okundu diyede yaz istersen yarın ve cuma giremezsem haberini olmaz.

Biraz önce açıkladım tatlım okursan görürsün.. Farklı yerlere çekmeye çalışmayalım konuyu gereksiz uzamasın...
Kızlar beni tanıyorlar biliyorlar az çok, anladılar ne demek istediğimi... biz iyiyiz, sen de iyi ol..

ayy bır an kendımı gordums sankım ya gece kalkıp yıyorum sabah ogle aksam sureklı yıyorum karnım agrıyo yıne yıyorumm ne olacak halımız bılmıyorum

krepten vaz gectımmmm sımdı baska bıse yıyorumm tatlı tuzlu eksı acı hepsı bır araya karıstı mıdem sofulu çöplugune döndüü ama kusacam az kaldı kendımı bılıom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…