tevekkeli sidikli merve demedik sana okadr içersen sonunda işersin işte...kız valla bende anlamadım halbuki saçma sapan şeyler de yedim aralarda yani... Gece süt içtim sabah aç karna içtim bi de yatmadan içtim hep içtim anlıycağın
Dimi ama, tekmeleye tekmeleye delecek keseyi, çıkacak görecek gününü...Kız benim aşı hiç acımıyo, ilkinde de hissetmemiştim, bunda da yok bişey...
senın kızında senın gıbı neselı ıse oynar tabıı aman ınsallah zamanında gelır tatlım
merve beni listeye yazmamışsın kız.. ben okudum bile yasini hatta. allah kabul etsin...
Şimdilik sorun yok, doktor kesenin patlaması en azından 1 ayı bulur, kolay kolay patlamaz o dedi...
Bol bol yatıyorum ben de dinleniyorum..Ofiste de oturduğum yerden çalışıyorum zaten..36. haftayı bari atlatabilsek iyicee rahatlayacağım.
ay yeter su dını konuları ataturkculuk konularını kapatalım yaaaaaa herkes dınını ve atasına baglıdır bırakın herkes kendı ıcınde yasasın dımı arkadaslar ay cok yedım kusacam sımdııııııııııııı :84::84::84::84::84::84::84::84:
fatma pazartesi akşamı rüyamda seni gördüm tatlım. daha doğrusu rüyamda topiği açıyorum sen doğum yapmışsın bebeğin kilosuda 3600 müş. ayyy maşallah filan diyorum. allah hayıra çıkarsın...
Şimdilik sorun yok, doktor kesenin patlaması en azından 1 ayı bulur, kolay kolay patlamaz o dedi...
Bol bol yatıyorum ben de dinleniyorum..Ofiste de oturduğum yerden çalışıyorum zaten..36. haftayı bari atlatabilsek iyicee rahatlayacağım.
görüşürz canım dikkat et kendine...kendinizeee... :))Çıkıyorum kızlar ben...
Malum elektrkler kesildikçe iş yapamıyoruz,biraz çalışayım, iyiyiz biz gelemezsek merak etmeyin bizi...
işiyorum vallatevekkeli sidikli merve demedik sana okadr içersen sonunda işersin işte...
öptüm cnm gelrim sonra
ama hala yıyesım varrrrrrrrrrrrrr :84::84::84::84::84::84: yıyeceklerımı yıyımde sonra kusarsam kusım ne yapım yaaa
aaaaaaaa yazmamış mıyım kızz gözümden kaçmış demek kusura bakma tamam hemen yazıcam...
YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...
1- Fatma
2- Bodrum81
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool
15- Royalist
16- nurmeh
CILEK CILEK sanirim, Ataturkcu ulkemizde boyle hurafelere yer yok demis. Cok yalnis soylemis. Ataturkculuk ile inanci ayri kefelere koymak cok yalnis. Biz dua etmekten konusuyoruz. Bu hurafe mi? Inanarak,seni yaratan varliktan iyi dileklerde bulunmak? Gercekten cok mu hurafe??????!!!:44::44::44:
biri bana yardim etsin lutfennn. FOTOGRAF EKLEYEMIYORUM. Nasil olacak bu????
ayy bır an kendımı gordums sankım ya gece kalkıp yıyorum sabah ogle aksam sureklı yıyorum karnım agrıyo yıne yıyorumm ne olacak halımız bılmıyorum
biri bana yardim etsin lutfennn. FOTOGRAF EKLEYEMIYORUM. Nasil olacak bu????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?