2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
Minnoşum da eskisi gibi tekmelemiyor, anasını dinledi, tekmelersen kese patlayacak dedim korktu yavrum...
Elektrik kesiliyor sürekli burda, giremedim sabahtan beri...

hakkaten ya konu nerelere geldi... doğru söylüyrsun canım...

canım geçmişi tam okuyamadım ama benim bildiğim kadarıyla ezberinden dua niyetine okuaybilirsin nas, felak, ayetelkürsi ve fatihayı...kanaman olması engel değil...

Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
Minnoşum da eskisi gibi tekmelemiyor, anasını dinledi, tekmelersen kese patlayacak dedim korktu yavrum...

egeyle anlaştınız mı kız

çilek sağlık ocagında yapılıyo canım aşı takvimi var ve aşılar güvenli

Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...

hoşgeldin canımm hadi bununla geçmiş olsun :))) tekmelemesin tabi zilli kızın uslu dursun biraz

valla canım saglık ocaklarında ası kartı verıyolar gıtmesen de ensene yapısıyolar

kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...

hoşgeldin kuzum bizde bugun hep çalıştık valla arada bi girdim kanala ama birazdan yine çıkarım. Aşını oldun 3. Kaldı demi 6 ay sonraya. Ben yarın kontrole gidicem kız heyecanlı ve gerginim..

Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...

Kız senin Öykü söz dinlemeye de başladı ne güzel maşşallah :))

hakkaten ya konu nerelere geldi... doğru söylüyrsun canım...

Sen tabii yaptın kocaman Burak Bey'i rahatsın, gir başka mevzulara :)
Biz bebek büyütme derdindeyiz daha :)
Allah nazardan saklasın kuzuyu bu arada

Ben de tatlim ben de.. Canim birseyler yemek istiyor ama ne? bulamadim birturlu. Bulana kadar da mutfagin yarisini yedim. Dun doktor cok kilo almissin dedi. psikolojik olarak daha cok yemek istiyorum simdi..

kız yeme yeme psikolojik olarak daha çok yiyormuş

Hayrola bayanlar ben 2011 haziran annelerine geldim sandım ama galiba dini sohbetler kanalına girmişim. Ne olmuş burası yaa imamhatipe çevirmişsiniz.

ege : yok canım bılgı alıyoruz
cılek cılek : lutfenn arkadaslar hurafe dıye nıtelendırmenız hos degıl ataturkcu olmak dın hakkında konusmamak anlamına gelmesın ataturkculukse unıverstenın atatturkcu dusunme dernegı baskanıydım
ama allah kelamı edılırsede en dogru sekılde yapmak ısterım burda dualardan baksedıyoruz hurafe dıye nıtelendırmeyelıımm uzulurum

oyy valla süper inş. benimde kolay olur yada ben öle umut ediyorum kolay derken uzun sürmesin yani fazla aman işd eöle bişey ayyy süper bişi yaaa valla bi tuhaf oldum anlatamıyoum..azına sağlık

Allah gönlüne göre versin canım sana da hepimizede. şimdi çıkmam lazım ama başka merak ettiğin birşey olursa ceveplandırmaktan zevk duyarım .

egeyle anlaştınız mı kız

çilek sağlık ocagında yapılıyo canım aşı takvimi var ve aşılar güvenli

Heee bacım, demin mesajlaştık bi girelim bakalım kızlar ne yapıyo diyeee...
Yok kız elektrik kesik burda sabahtan beri, yağmur yağıyor hiç durmadan..Şimdi geldi biraz çalışıp çıkacağız, elektriksiz bilgisayarsız büroda durmanın anlamı yok...Mahallede trafo patladı, onunla uğraşıyorlar 3-4 gün sürebilirmiş...Ara ara açıyorlar elektriği, sonra yine kesiyorlar...

hiç sorma çilek maşallah diyelim de 1kg almışım onu da burak almış dur bakalım nerey kadar büyücek daha, o büyürken benim karnımda devam ediyor yırtılmaya baktım alt kısım gitmiş valla o sağlıklı olsun önemli değil de daha fazla da yırtılmasın ya ne biçim cilt yapım varmış benimde

eskiden hareketsizler diye sızlanıyorduk şimdi ise az tekmelesin diye. bizede yaranılmaz ama
benimki zaten hiç çok hareketli olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…