Arkadaşlar böyle konuları burda konuşmasak... Herkesin ibadeti kendisine, yapma şekli de kendisine, kimlere nasıl inansığı da kendisine..
Biz minnaklarımızdan, hazırlıklarımızdan bahsedelim.. Hem Atatürkçü ülkemizde pek böyle hurafelere yer olduğunu düşünmüyorum.. Gerçekten herkesin inancı, dua ediş şekli kendisine..
Haydii konuyu değiştirelimmm :92::92::92::92:
Bebeğin aşıları sadece sağlık ocaklarında yapılyor mu yoksa özelde de yapılabiliyor mu biliyor musunuz?
hoşbuldukkkkk..
Başım çatladı yaa işten ama baya bi temizledim masamı. Gerçi yine birikirde bu sefer baya sallamışım
kızlar bebek arabalarının isimlerının oldugu topik hangısıydı
ayyy canım allah senı bı sesde kurtarsın ınternette arastırdımlohusa ıken kanama oluya caız degıldır okunmamalıdır yazıyo bende acıkcası cok uzulmusutum bebegıme dualar okumak ısterım onu her turlu serden korumak ısterım o yuzdenbıde besıgıne kuran konuyo dogrumu sence
Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
Minnoşum da eskisi gibi tekmelemiyor, anasını dinledi, tekmelersen kese patlayacak dedim korktu yavrum...
Elektrik kesiliyor sürekli burda, giremedim sabahtan beri...
Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
Minnoşum da eskisi gibi tekmelemiyor, anasını dinledi, tekmelersen kese patlayacak dedim korktu yavrum...
Arkadaşlar böyle konuları burda konuşmasak... Herkesin ibadeti kendisine, yapma şekli de kendisine, kimlere nasıl inansığı da kendisine..
Biz minnaklarımızdan, hazırlıklarımızdan bahsedelim.. Hem Atatürkçü ülkemizde pek böyle hurafelere yer olduğunu düşünmüyorum.. Gerçekten herkesin inancı, dua ediş şekli kendisine..
Bebeğin aşıları sadece sağlık ocaklarında yapılyor mu yoksa özelde de yapılabiliyor mu biliyor musunuz?
kız ıvır zıvır yersen doyarmısın ekmek yemıom ıvır zıvırla da doymuyom
ben doymuyorummmmmmm
kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
Kızlar, ben geldim...
Bugün aşımı vuruldum...
hakkaten ya konu nerelere geldi... doğru söylüyrsun canım...
Ben de tatlim ben de.. Canim birseyler yemek istiyor ama ne? bulamadim birturlu. Bulana kadar da mutfagin yarisini yedim. Dun doktor cok kilo almissin dedi. psikolojik olarak daha cok yemek istiyorum simdi..
Hayrola bayanlar ben 2011 haziran annelerine geldim sandım ama galiba dini sohbetler kanalına girmişim. Ne olmuş burası yaa imamhatipe çevirmişsiniz.
oyy valla süper inş. benimde kolay olur yada ben öle umut ediyorum kolay derken uzun sürmesin yani fazla aman işd eöle bişey ayyy süper bişi yaaa valla bi tuhaf oldum anlatamıyoum..azına sağlık
egeyle anlaştınız mı kız
çilek sağlık ocagında yapılıyo canım aşı takvimi var ve aşılar güvenli
Kız senin Öykü söz dinlemeye de başladı ne güzel maşşallah :))
Sen tabii yaptın kocaman Burak Bey'i rahatsın, gir başka mevzulara :)
Biz bebek büyütme derdindeyiz daha :)
Allah nazardan saklasın kuzuyu bu arada
ıvırı zıvırı ye de sana yarasın çocuğa yaramasın manyak
Heee bacım, demin mesajlaştık bi girelim bakalım kızlar ne yapıyo diyeee...
Yok kız elektrik kesik burda sabahtan beri, yağmur yağıyor hiç durmadan..Şimdi geldi biraz çalışıp çıkacağız, elektriksiz bilgisayarsız büroda durmanın anlamı yok...Mahallede trafo patladı, onunla uğraşıyorlar 3-4 gün sürebilirmiş...Ara ara açıyorlar elektriği, sonra yine kesiyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?