ege : Yok canım bılgı alıyoruz
cılek cılek : Lutfenn arkadaslar hurafe dıye nıtelendırmenız hos degıl ataturkcu olmak dın hakkında konusmamak anlamına gelmesın ataturkculukse unıverstenın atatturkcu dusunme dernegı baskanıydım
ama allah kelamı edılırsede en dogru sekılde yapmak ısterım burda dualardan baksedıyoruz hurafe dıye nıtelendırmeyelıımm uzulurum
sütüü yumurtamı hep yedım de cnm cok acayıp krep cekıooo(((
işte bu yzden bu konuların herkese açık olduğu yerde değil de özelden konuşulmasını istiyoruz canım. çileğe de bu konuda katılıyorum ve konunun kapanmasını istiyoruz. Din konuşmak için başka yerde toplanın
işte bu yzden bu konuların herkese açık olduğu yerde değil de özelden konuşulmasını istiyoruz canım. çileğe de bu konuda katılıyorum ve konunun kapanmasını istiyoruz. Din konuşmak için başka yerde toplanın
tamam canım aklıma takjılan olursa sorarım yine..agzına sağlıkAllah gönlüne göre versin canım sana da hepimizede. şimdi çıkmam lazım ama başka merak ettiğin birşey olursa ceveplandırmaktan zevk duyarım .
Heee bacım, demin mesajlaştık bi girelim bakalım kızlar ne yapıyo diyeee...
Yok kız elektrik kesik burda sabahtan beri, yağmur yağıyor hiç durmadan..Şimdi geldi biraz çalışıp çıkacağız, elektriksiz bilgisayarsız büroda durmanın anlamı yok...Mahallede trafo patladı, onunla uğraşıyorlar 3-4 gün sürebilirmiş...Ara ara açıyorlar elektriği, sonra yine kesiyorlar...
kuzu ortalığı karıştırcan yine.. Fatmada çatttttttttt diye çatlıycakheee bacım, demin mesajlaştık bi girelim bakalım kızlar ne yapıyo diyeee...
Yok kız elektrik kesik burda sabahtan beri, yağmur yağıyor hiç durmadan..şimdi geldi biraz çalışıp çıkacağız, elektriksiz bilgisayarsız büroda durmanın anlamı yok...mahallede trafo patladı, onunla uğraşıyorlar 3-4 gün sürebilirmiş...ara ara açıyorlar elektriği, sonra yine kesiyorlar...
merve kız nasıl besledin ben hergün süt içiyorum yaaaaaaahiç sorma çilek maşallah diyelim de1kg almışım onu da burak almış Dur bakalım nerey kadar büyücek daha, o büyürken benim karnımda devam ediyor yırtılmaya Baktım alt kısım gitmiş valla O sağlıklı olsun önemli değil de daha fazla da yırtılmasın ya ne biçim cilt yapım varmış benimde
hoşgeldin canımm hadi bununla geçmiş olsun :))) tekmelemesin tabi zilli kızın uslu dursun biraz
hoşgeldin kuzum bizde bugun hep çalıştık valla arada bi girdim kanala ama birazdan yine çıkarım. Aşını oldun 3. Kaldı demi 6 ay sonraya. Ben yarın kontrole gidicem kız heyecanlı ve gerginim..
Kız senin Öykü söz dinlemeye de başladı ne güzel maşşallah :))
ege : yok canım bılgı alıyoruz
cılek cılek : lutfenn arkadaslar hurafe dıye nıtelendırmenız hos degıl ataturkcu olmak dın hakkında konusmamak anlamına gelmesın ataturkculukse unıverstenın atatturkcu dusunme dernegı baskanıydım
ama allah kelamı edılırsede en dogru sekılde yapmak ısterım burda dualardan baksedıyoruz hurafe dıye nıtelendırmeyelıımm uzulurum
eskiden hareketsizler diye sızlanıyorduk şimdi ise az tekmelesin diye. bizede yaranılmaz ama
benimki zaten hiç çok hareketli olmadı.
dimi ama, tekmeleye tekmeleye delecek keseyi, çıkacak görecek gününü...kız benim aşı hiç acımıyo, ilkinde de hissetmemiştim, bunda da yok bişey...
Evet, 6 ay sonrasına gün verdiler..hiç ilgilenmiyorlar burda ege..zorla tansiyonumu kilomu ölçtürdüm..kalbini de dinleyeceğim dedim, o alet bozuk dedi.. Tansiyonum da her zamanki gibi düşük çıktı zaten...ayyy, inşallah güzel haberler getirirsin duru hanımdan...kocaman olmuştur minnoş...en önemlisi de sağlığı sıhhati yerindedir inşallah...ama belki ben göremem ya, gelince okurum artık, burda trafo patladı...bi kaç gün sürecekmiş tamiri..sürekli elektrikleri kesiyorlar..
Teyzesi kızım hep dinliyo sözümü de, daha ayarını tutturamadı...
Ilk doktor düşecek dedi, dayan kızım dedim, dayandı...
Yaramaz ol kızım diyordum, orda başladı yaramazlığa...
Tekmele yavrum dedim durdum, çocuk sürekli tekmeleye tekmeleye keseyi aşındırdı...
şimdi de dur kızım diyorum duruyoo..
Kız anlıyo da, anası yanlış dualar ediyo sanırım, o da dozunu ayarlayamıyor...
Ben dualara hurafe demedim farkındaysan, sen de dediklerimi farklı yerlere çekmeye çalışırsan üzülürüm.. Dinden bahsetmek tabii ki Atatürkçü olmakla çok farklı şeyler ama bahsettiğiniz farklı şeylerdi biraz dikkat edersen.. Hepimiz ibadetimizi en doğru ve içimizden gelen şekilde yapmak isteriz ama burda bilgi vermeye başlarsak yanlış yönlendiririz birbirimizi, çok hassas konular bunlar.. herkesin ibadeti kendisine.. Ben ayrıca yapılan ibadetin ulu orta söylenmesine de çok karşıyım ama bu fikrimi söyleyip hiçbirinizi de kırmak istedim..
Tartışmalı konular yani bunlar canım,
Yorum yapmaya gerek yok, bizim burda enerjimiz farklı topik olarak, bozmayalım bu sinerjiyi :)
kuzu ortalığı karıştırcan yine.. Fatmada çatttttttttt diye çatlıycak
merve kız nasıl besledin ben hergün süt içiyorum yaaaaaaa
bu arada meltemmeryem doğum hikayen harikaymış allah 2. De öyle kolaygeçitlerden geçirsin
Kız benimki keseyi delecekmiş...
Kese incelmiş..Su gelirse erken doğuma alırız dediler...Yalvarıyorum artık kızıma, tekmeleme arada oynaşabilirsin, dönebilirsin diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?