2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

çok fazla hareket ediyor canım nsteye bağladılar gittiğimde hemşire hareket ettikçe şu düğmeye bas dedi benimki dakika da 2-3 defa vuruyor bende sürekli basınca hemşire kızmız çok hareketli heralde sporcu olacak diyo kalp ritminde filanda sorun çıkmadı kasılmada çıkmadı nst de içim rahatladı nette erken doğum riski oluşturur yazıyor doktor bişy söylemedi umarım erken gelmez nstdeye doğumhanede bağladılar orda sancı odasında açılmayı bekleyen sancı çeken bi bayan vardı kadın bağırıyo ağlıyo dayanamıyorum yeter filan diyodu :26: onu görünce fena tırstım normal doğumdanhemşireye sordum dayanılmıycak kadar kötü sancı oluyomu diye bide soruyomusun der gibi yüzüme baktıktan sonra yani...şiddetli adet sancısı gibi filan düşünme onun kat kat fazlası dedi

benm iştahım pek yoktu elevite geri basladım onu kullandıgımdan beri bende yıyorum surekli ama abur cubur seyler biskuvi cikolata filan..bide cagla we erik cok yiyorum ay hiç durduramıorum kendimi..hamileligimn basından beri istıodu e malum kıs bulunmuo şimdi cıktı alıkoyamıorum kendimi artık :)
yakamozcmmasallh bebegine cnm..

selam kızlar....ne duası okunuyor???
arkadaşlardan durumu kötü olan yok dimi? herkes iyimi? bodrumun bebeği nasılmış???
canım hepimiz adına gene genel olarak, kötü bişey yok :)
mervee benide yazz
okumaya baslarken ne demem lazim

tamam canım, genel olarak niyet et valla ben duasını yaprken 2011 haziran anneleri adına yapıyorm Allah görüyor biliyor :)

yakamozcum maşallah kızına suyun azalmışsa bol su tüket bişey olmaz inşallah... bebeğin dönmesi erken değil ki benimki 28.haftadan beri baş aşağı... doktorum normal demişti sorduğumda... baskı yaptığı için kusmuşsundur korkma hazne daralıyor sıkıyor bebek haliyle, e aslında bizlerde rahatsız oluyor bebekler kadar...

evet canım, beterin beteri var,
hastanedeki diğerlerini gördükçe insan şükür ediyor,
allah geçerini versin ne diyelim çaresiz dert vermesin...
benim dr um dışardan geldi, kentin dr u değildi canım,
adı mete tarcan

annen sağlıklıysa gelince yapar,
benim o şansımda yok maalesef ağır işler yine bana bakar...
tabii gidin babanla canım

ne güzell maşşallahhh kızına yakamoz
benim fikrimi sorarsan sallamaya hiiiç alıştırma derim,
2 çocuk büyüttüm 2 sinide sallamadım walla,
yanlız anakucağı çok iyi bişi yatağını bile kullanmıyo ilk aylarda,
birde gittiğin her odaya yanında götürüyosun,
misafirliğe, dışarıya gitsen, bebek yerini yadırgamadığı için rahat uyuyo senide üzmüyo..

ne bilim doktor erken deyince tereddüte düştüm bende, bol su içmem lazım evet bundan sonra dikkat edecem ya hiç dikkat edemiyodum çalışınca tüm gün okuldayım eve gelnce de bi kaç bardak içiyorum o kadar azalması normal kilosu az gibi geldi bana sizinkilere göre ama şimdi netten baktım 31. haftada yazan kiloya göre fazla bile :))

mervecim ben okudum yasini haberin olsun güzelim....

tamam canım Allah razı olsun ağzına sağlık...

ee daha ne :)) bizimkiler obur kız sen boşversene benim oğlan babası yolunda ilerliyor
iç su iç ben günde 3 sürahi deviriyorum...

annen sağlıklıysa gelince yapar,
benim o şansımda yok maalesef ağır işler yine bana bakar...
tabii gidin babanla canım

annem sağlıklı, gelince bana hiçbir iş yaptırmaz da, erken gelemiyor babamı bırakamadığı için. doğum öncesi işler bana kalıyor yani. ama bebek doğduktan sonra yanımda olur bir süre, sonra ben izmire giderim nasipse. senin annen nerde??

offfffff kızlar yarından sonra bi müddet giremicem heralde nete, laptopu eşim veriyor sahibine... daha hala yeni bişey alamadı bana şu yasin işini halletseydm de öyle giremeseydim bari ya

selam kızlar... herkes muhteşem yüzyılı mı izliyor:) ben de ilk kez izliyorum, fena gelmedi
ben hiç izlemedim :))
offfffff kızlar yarından sonra bi müddet giremicem heralde nete, laptopu eşim veriyor sahibine... daha hala yeni bişey alamadı bana şu yasin işini halletseydm de öyle giremeseydim bari ya

kız hala sizde miydi müşterinin laptopu. ne rahat adammış, istememiş mi bugüne kadar:)))

hadi ya kötü olmuş canım, inşallah en kısa zamanda halledilir, seni görmeye alıştık hep burada, zor olacak:93::93:

bi de internet cafecisiniz kızzzz çal cafeden birini kur eve:82:

amaan bu laptop eşimin arkadaşınındı ona geri veriyormuş yarın aslında şimdi alacaktı izin vermedim işim var dedim yarın akşam verecekmiş , bi laptop alamadı bana

mini book aldır, ben ondan aldırdım kocişe. ayrı ayrı takılıyoruz. bi de bu minik olduğundan her yere taşınıyo kolay oluyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…