- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
yakamoz maşallah kızına. iyi olmuş gitmen, için rahatlamış. suyun azalması ciddi bir sorun olsa doktorun uyarırdı herhalde. ablam yeğenime hamileyken suyu azaldığı için bebeğin hareketleri azalmıştı, sezaryanla almıştı o yüzden doktor. ama 38. haftasındaydı o. şu anda öyle bir şey olmaz herhalde. bol su iç sen.
canım hepimiz adına gene genel olarak, kötü bişey yok :)selam kızlar....ne duası okunuyor???
arkadaşlardan durumu kötü olan yok dimi? herkes iyimi? bodrumun bebeği nasılmış???
mervee benide yazz
okumaya baslarken ne demem lazim
hadi ya doguştan mı varmış reflu onu da duymuştum..allah şifa versin canım..benim de tek istedigim ufak bi ameliyatla düzelebilcek bişy olsun da yeterki razıyım..dua etmekten başka elimizden bişey gelmiyorki..allaha emanetiz hepimiz bianda insan hayatı degişebiliyor..allah beterinden saklasın yeterki cözülebilcek bişey olsun, tüm hayatlarını etkilemesin..yeni dogacak bebegine de kızına da saglık sıhhat versin..kimdi senin dogum doktorun?? sezeryan mı ? normal mi yaptın canım??
Allah yardımcın olsun canım. ben de aynı durumdayım, şu anda yardım edecek kimse yok. annem doğuma yakın gelir. ben de saldım çayıra valla, hiçbir şey yaptığım yokizmirde yapabilirsem mevlütü bakarım dediğin yere. babam kemeraltını iyi bilir zaten, yıllarca orda çalıştı, onu götürürüm pazarlık yapmaya:))
ağrılar gecede devam edince bugün sabah ta kendimi iyi hissetmedim izin alıp doktora gittim kızlar bebeğim iyi çok şükür boyu 40 cm kilosu 1763 gr dedi doktor renklide de gösterdi yanakları şiş tombul yanaklı bi kızın olacak dediyalnız haberler çok iyi değil bebek dönmüş başaşağı durumda doktor biraz erken dönmüş ondan bu sancılar dedi mide bulantılarıda başladı aniden dedim hatta dün kustum bebek baskı yapıyor aşağıda oldugu için yoksa başka herhangi bir problem görünmüyor dedi . Sancılar devam edecek doğum sancısı sanma bunları bebek aşağıya biraz yakın onunda etkisi var dedi bide bebeğimin suyu azmış biraz doktor risk oluşturuyor demedi ama su az olunca erken doğum riski oluşmuyormu? rapor içinde bu pazrtesi değil diğer pazartesi gel dedi yani haftaya cumaya kadar çalışıyorum sonra izinliyim artık :) ay kızımın yüzünü gördüm ilk defa topacık suratı toplu yanakları minicik burnu ve ağzı var gözleride iri gibi çok tuhqaf oldum onu görünce sanki çocugumun olacagının daha çok farkına vardım canımmm ne tatlıydı eşim bile bi tuhaftı doktordan çıktım boyu 40 cm olmuş diyorum ben onu bırak yüzünü gördüm ya tombul yanaklı bişydi kızım diyip gülüyor şaşkın şaşkın
bu arada kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var anakucağı mı alsam sleepermı? (şu elektrikli otomatik sallanan beşik benzeri anakucağı olanlardan :) kraft dondy i begendim hem ana kucagı hem otomatik kendi kendine sallanıyor hem mama sandalyesi oluyor yükseltilip...Aslında sallamaya alıştırmak istemiyorum ama her halukarda çocuk ağladıgında beşikte yada ana kucagındayken sallıycam ben onu uyumadıgı zamanlarda uzun uzun sallamakla uğraşmak yerine takarım fişi sallanır kendi kendine :)) hem ev işi yaparken yada bi işim oldugundada kolaylık sağlar diye düşünüyorum o sallanırken ben işlerimi hallederim kullananlarda çok memnun şu linkte var bakıp bi fikir verin alsammı :
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/293824-sepet-besik.html
anakucağımı alsam yoksa fiyat olarak yarı yarıya anakucagı ...
yakamozcum maşallah kızınasuyun azalmışsa bol su tüket bişey olmaz inşallah... bebeğin dönmesi erken değil ki benimki 28.haftadan beri baş aşağı... doktorum normal demişti sorduğumda... baskı yaptığı için kusmuşsundur korkma hazne daralıyor sıkıyor bebek haliyle, e aslında bizlerde rahatsız oluyor bebekler kadar...
tamam canım Allah razı olsun ağzına sağlık...mervecim ben okudum yasini haberin olsun güzelim....
ne bilim doktor erken deyince tereddüte düştüm bende, bol su içmem lazım evetbundan sonra dikkat edecem ya hiç dikkat edemiyodum çalışınca tüm gün okuldayım eve gelnce de bi kaç bardak içiyorum o kadar azalması normal kilosu az gibi geldi bana sizinkilere göre ama şimdi netten baktım 31. haftada yazan kiloya göre fazla bile :))
annen sağlıklıysa gelince yapar,
benim o şansımda yok maalesef ağır işler yine bana bakar...
tabii gidin babanla canım
offfffff kızlar yarından sonra bi müddet giremicem heralde nete, laptopu eşim veriyor sahibine... daha hala yeni bişey alamadı banaşu yasin işini halletseydm de öyle giremeseydim bari ya
ben hiç izlemedim :))selam kızlar... herkes muhteşem yüzyılı mı izliyor:) ben de ilk kez izliyorum, fena gelmedi
offfffff kızlar yarından sonra bi müddet giremicem heralde nete, laptopu eşim veriyor sahibine... daha hala yeni bişey alamadı banaşu yasin işini halletseydm de öyle giremeseydim bari ya
kız merveeeee nere gdıonnnnn
amaan bu laptop eşimin arkadaşınındı ona geri veriyormuş yarın aslında şimdi alacaktı izin vermedim işim var dedim yarın akşam verecekmiş , bi laptop alamadı bana
amaan bu laptop eşimin arkadaşınındı ona geri veriyormuş yarın aslında şimdi alacaktı izin vermedim işim var dedim yarın akşam verecekmiş , bi laptop alamadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?