2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bi de internet cafecisiniz kızzzz çal cafeden birini kur eve:82:

aşağıda 40 tane var bi tanesini getirmiyor neymiş yeni alacakmış bana uyuz oldum yaa inşallah bi sürprz yapar da 2 hafta kadar ayrı kalmam burdan çok sıkılırm ben şimdi evde iyi mi

aşağıda 40 tane var bi tanesini getirmiyor neymiş yeni alacakmış bana uyuz oldum yaa inşallah bi sürprz yapar da 2 hafta kadar ayrı kalmam burdan çok sıkılırm ben şimdi evde iyi mi

ya ne edecem ben dunursuz sımdıııııııı atla gel buraya beraber gırelımmmm

ya ne edecem ben dunursuz sımdıııııııı atla gel buraya beraber gırelımmmm

kız aşağıda 40 b.sayar var ama ordan da giremem ki eşim kızıyor içerde durmama valla bende sizsiz napıcam bilmiyorum inşallah bi müşterinin laptopu gelir de el koyarım

anammm şu evde net olmasa kafayı yerim akşama kadar, gidecek bi yerim de yok,çarşı yok bişey yok. burada olmasa çatlarım valla.

sacrecoeur canım sen 3 tane okurum demiştin okuyacaksan 3 tane kaydedelim seni... yarına kadar şu liste tamamlansa rahatlıcam :)

YASİN-İ ŞERİF okuyacaklar...

1- Fatma
2- Bodrum81+
3- banayaklasma
4- Erendiz
5- JUSE
6- brcylmz00
7- karacham+
8- bebekpoyraz
9- mervenesli
10- Birce3535
11- agrin
12- bahe
13- yasil_haktanemin
14- escool+
15- Royalist
16- nurmeh+
17- ezgimEE
18- volveron
19- sevibade
20- sacrecoeur
21- solanin
22- lazuri
23- zinkerbel
24 -ben

ben 1 tane okudum gerekirse okurum daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…