2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de deminden açtım beri göbeğimi izliyorum. çok komik gerçekten. dalgalanıyor:))

insan inanamıyor o hareketleri bi bebeğin yapabileceğine. geçen gün kuzunun dediği gibi, aslında ne kadar küçük ama doğsa koşacak sanki öyle hareketler ediyo diyo

karnımın çalkalandığını görüyorum sağa sola gidiyo, çok komik.

maşallah canım benim de oluyor öyle bazen. özellikle iş yerindeyken komik oluyor, biri fark etse ne komik olur diyorum :) bi de iş yerinde tembelleştim burası yüzünden, sürekli okumak istiyorum, işler kalıyo resmen

insan inanamıyor o hareketleri bi bebeğin yapabileceğine. geçen gün kuzunun dediği gibi, aslında ne kadar küçük ama doğsa koşacak sanki öyle hareketler ediyo diyo

evet ya. hep 3 kişi olcağız yakında diye konuşurduk eşimde. hareketleri izleyince tuhaflaştım, aslında şu anda da 3 kişiyiz diyorum. ben de burdayım diyor bize:))

:)) maşallah bebişlerimize. bazen de karnım dört bi yandan titriyo, az önce yine yaptı, kociş bakıyodu karnıma karşıdan. o napıyoo yaa içerde diyo

evet ya. hep 3 kişi olcağız yakında diye konuşurduk eşimde. hareketleri izleyince tuhaflaştım, aslında şu anda da 3 kişiyiz diyorum. ben de burdayım diyor bize:))

evettttttt artık 3 kişiyizzzzzzzzzzzz sabah uyanıyorum, ben yatakta dönmeyince hareket vermiyo bana. sırt üstü yatıyorum annecimmmmm bebeğimmm diye sesleniyorum hemen tepki veriyo kuzucum yaa

küçük adamlar:))) gerçekten mucize. içimde bir canlı olduğunu düşününce çok garip oluyorum...

ben de çok heyecanlanıyorum, bi de bazen rüyamda falan görüyorum o sabahlar çok mutlu oluyorum anlatamam:):) Rabb'im tüm bekleyenlere tattırsın inşallah, içinde de bize...
tam olarak C şeklinde duruyordu bebeğim ya çok değişik geldi bana...

dün gece girdim yatağa soluma yattımmm..aman yarabbi böle bi hareket etme olamaz kıpır kıpır ve de aşağı doğru baskı yapıo sanki 10 kez ardarda ince bi bıçak saplayıp çıkardılar çok korktuuuuuuuuuuuuuuum kalktım yürüdüm biraz pozisyon değiştirsin die .. anam dedim heralde doğurucam.. :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Kızlaaar ben bir süre girmem herhalde, beni merak etmeyin sakın :)
Ege bugün doktora gidecekti, inşallah güzel haberlerle gelir...
Kendinize ve bebişlerinize çooooook dikkat edinn

fatmaciiyymmm
seninle biz ayni haftadayiz ya bisi sorucam
sendede oluoy,rmu diye
ayaga kalkinca alt tarafimda bir agirlik bir agirlik karnimi tasiyamiyorum gibi
birde karnimin bir tarafinda bir obeklenme hissi
bule seyler sizede oluyormuu

fatmaciiyymmm
sendede oluoy,rmu diye

evet oluyooo canım özellikle evde daha çok hissediyorum ben de... galiba aşağıya indiler herhalde dün biri dedi göbeğin aşağıya inmiş diye

fatmaciiyymmm
sendede oluoy,rmu diye

Günaydın arkadaşlar, nabersiniz.. Canım Fatma ya sormuşsun ama ben cevap vereyim bende fena oluyor o dediğinden, ayakta duramıyorum.. Karnım çok acıyor.. Bacaklarıma öyle bir baskı yapıyorki benim velet anlatamam.. Ayakta durunca da kafası sanki mideme kadar çıkıyor, benimde canım yanıyor.. Zati dönmüyor benimkisi, bir dönseydi rahatlardım ama malesef dönmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…