Günaydın arkadaşlar, nabersiniz.. Canım Fatma ya sormuşsun ama ben cevap vereyim bende fena oluyor o dediğinden, ayakta duramıyorum.. Karnım çok acıyor.. Bacaklarıma öyle bir baskı yapıyorki benim velet anlatamam.. Ayakta durunca da kafası sanki mideme kadar çıkıyor, benimde canım yanıyor.. Zati dönmüyor benimkisi, bir dönseydi rahatlardım ama malesef dönmedi..
evet oluyooo canım özellikle evde daha çok hissediyorum ben de... galiba aşağıya indiler herhalde dün biri dedi göbeğin aşağıya inmiş diye
Günaydın arkadaşlar, nabersiniz.. Canım Fatma ya sormuşsun ama ben cevap vereyim bende fena oluyor o dediğinden, ayakta duramıyorum.. Karnım çok acıyor.. Bacaklarıma öyle bir baskı yapıyorki benim velet anlatamam.. Ayakta durunca da kafası sanki mideme kadar çıkıyor, benimde canım yanıyor.. Zati dönmüyor benimkisi, bir dönseydi rahatlardım ama malesef dönmedi..
tesekkur ederim yanit icin ya bende tek bende oluyor saniyordum sabaha kadar ruyaamda erken dogumla ugrastimfatma gecen gun banada kayinvalden karnin dusmus dedi cok bozuldum agzinizi hayra acin dedim kadina ama dogru demis galiba ahahaha
hayirlisi ile mayis ayini atlatsak
hamilelikte agirlasmak derler ya iste o simdi bana oldu
norml kız aşağıya düşmesi
bugun annemin iki arkadasi bize geliyor
millet ne anlayissiz ya
illa dogurmadan gidicem diye tutturmus anneme
insan aman hamile kiz ne geregi var der bunlar tam tersi
kayinvaldem ne dese ters geldigi icin bana)))
saka bir yana erken degilmi ne bileyim
cok korkuyorum erken dogururum diye
süslen kız sende bari annene deseler zinkerbel de gelse size onuda bi görsek falan filan dye
kız ne erkeni 8. aydayız yaa daha ne kadr bekletecen çocugu acaba
kiziim yuzum makyaj bile tutmuyor
ama evi topliim temizliyimm
evitoparlar yine gelirim
simdilik bana bye
sevgiyle kalin guzel annelerrrrr
dün akşam oturmaya gittim arkadaşa kadın karnıma baktı 6 aylık herhalde dedi yok dedim 8 kadının gözleri yuvalarından çıktı hiç karnın yok dedibende içimde saklıyorum kimse görmesin dye dedim
hoşgeldin kız öyküm.. kız dün markette gördüm senin dediğin jiletten 5,50 tl idi
tesekkur ederim yanit icin ya bende tek bende oluyor saniyordum sabaha kadar ruyaamda erken dogumla ugrastimfatma gecen gun banada kayinvalden karnin dusmus dedi cok bozuldum agzinizi hayra acin dedim kadina ama dogru demis galiba ahahaha
hayirlisi ile mayis ayini atlatsak
hamilelikte agirlasmak derler ya iste o simdi bana oldu
dün bi msj geldi kızlar bana dolandırıcılık oldugu kesin bana digital fotograf makinesi ve mp5 kazandıgımı yazmışlar ve 0216 bilmem ne kaç aramam gerektiğini
bugun annemin iki arkadasi bize geliyor
millet ne anlayissiz ya
illa dogurmadan gidicem diye tutturmus anneme
insan aman hamile kiz ne geregi var der bunlar tam tersi
benimki 32 oldugunda gel dmeiştigünaydın herkesee..bende sabahları çok yorgun kalkıyorum ya artık işe gelmek istemiyorum daha doğrusu hiçbişey yapmak istemiyoum uyuz giib oldum
haftaya cuma 31+6 oluyor doktora gitsem rapor verirmi kızlar.32 oluncamı gitsem yoksa
Çok iyiymiş fiyatı, daha pahalı zannediyordum ben..
Ya bende ikincide ççok çabuk ağırlaştım ilk hamilelikte 35.haftaya kadar çalışıştım, çokta enerjiktim.. Hatta izne keşke ayrılmasaydım diye düşünmüştüm.. Bu kız beni mahfetti..
OOoooo bana onlardan çok sık geliyor..
Ya bende aynı dertten muzdaribim.. Geçen arkadaşlar toplandı ben gidemedim, kanamam oldu dedim.. Diyorlarki neyse sen artık gelemezsin, biz sana geliriz.. Eşimde çok kızıyor, misafir kabul etme diyor ne olursa olsun kalkarsan sen falan diyor ama anlamıyorlar.. Dedim ki eşim misafir çağırmamı bile yasakladı.. Arkadaş diyor ki eeee gelme diyorsun yani.. Bende yani gelinde tek tek uğrayın bari dedim, hepinizi birden ağırlayamam... Sen bişi yapma falan da demiyorlar.. Sinir oldum ya..
Çok iyiymiş fiyatı, daha pahalı zannediyordum ben..
Ya bende ikincide ççok çabuk ağırlaştım ilk hamilelikte 35.haftaya kadar çalışıştım, çokta enerjiktim.. Hatta izne keşke ayrılmasaydım diye düşünmüştüm.. Bu kız beni mahfetti..
OOoooo bana onlardan çok sık geliyor..
Ya bende aynı dertten muzdaribim.. Geçen arkadaşlar toplandı ben gidemedim, kanamam oldu dedim.. Diyorlarki neyse sen artık gelemezsin, biz sana geliriz.. Eşimde çok kızıyor, misafir kabul etme diyor ne olursa olsun kalkarsan sen falan diyor ama anlamıyorlar.. Dedim ki eşim misafir çağırmamı bile yasakladı.. Arkadaş diyor ki eeee gelme diyorsun yani.. Bende yani gelinde tek tek uğrayın bari dedim, hepinizi birden ağırlayamam... Sen bişi yapma falan da demiyorlar.. Sinir oldum ya..
kızlar sabah kalktım karnım taş gibi hiç hareket yok ve hala oyle doktara gıdıcem bugun bakalım bızım bebıs ne alemde artık kadın dıyo sen nıye gelmıyosun gıtmıyorum doktora oda sınır oluyo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?