2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin kız öyküm.. kız dün markette gördüm senin dediğin jiletten 5,50 tl idi

evet oluyooo canım özellikle evde daha çok hissediyorum ben de... galiba aşağıya indiler herhalde dün biri dedi göbeğin aşağıya inmiş diye

tesekkur ederim yanit icin ya bende tek bende oluyor saniyordum sabaha kadar ruyaamda erken dogumla ugrastimfatma gecen gun banada kayinvalden karnin dusmus dedi cok bozuldum agzinizi hayra acin dedim kadina ama dogru demis galiba ahahaha
hayirlisi ile mayis ayini atlatsak
hamilelikte agirlasmak derler ya iste o simdi bana oldu

dün bi msj geldi kızlar bana dolandırıcılık oldugu kesin bana digital fotograf makinesi ve mp5 kazandıgımı yazmışlar ve 0216 bilmem ne kaç aramam gerektiğini

norml kız aşağıya düşmesi

bugun annemin iki arkadasi bize geliyor
millet ne anlayissiz ya
illa dogurmadan gidicem diye tutturmus anneme
insan aman hamile kiz ne geregi var der bunlar tam tersi

millet ne anlayissiz ya

süslen kız sende bari annene deseler zinkerbel de gelse size onuda bi görsek falan filan dye

dün akşam oturmaya gittim arkadaşa kadın karnıma baktı 6 aylık herhalde dedi yok dedim 8 kadının gözleri yuvalarından çıktı hiç karnın yok dedi bende içimde saklıyorum kimse görmesin dye dedim

günaydın herkesee..bende sabahları çok yorgun kalkıyorum ya artık işe gelmek istemiyorum daha doğrusu hiçbişey yapmak istemiyoum uyuz giib oldum
haftaya cuma 31+6 oluyor doktora gitsem rapor verirmi kızlar.32 oluncamı gitsem yoksa

hoşgeldin kız öyküm.. kız dün markette gördüm senin dediğin jiletten 5,50 tl idi

Çok iyiymiş fiyatı, daha pahalı zannediyordum ben..

Ya bende ikincide ççok çabuk ağırlaştım ilk hamilelikte 35.haftaya kadar çalışıştım, çokta enerjiktim.. Hatta izne keşke ayrılmasaydım diye düşünmüştüm.. Bu kız beni mahfetti..

dün bi msj geldi kızlar bana dolandırıcılık oldugu kesin bana digital fotograf makinesi ve mp5 kazandıgımı yazmışlar ve 0216 bilmem ne kaç aramam gerektiğini

OOoooo bana onlardan çok sık geliyor..

millet ne anlayissiz ya

Ya bende aynı dertten muzdaribim.. Geçen arkadaşlar toplandı ben gidemedim, kanamam oldu dedim.. Diyorlarki neyse sen artık gelemezsin, biz sana geliriz.. Eşimde çok kızıyor, misafir kabul etme diyor ne olursa olsun kalkarsan sen falan diyor ama anlamıyorlar.. Dedim ki eşim misafir çağırmamı bile yasakladı.. Arkadaş diyor ki eeee gelme diyorsun yani.. Bende yani gelinde tek tek uğrayın bari dedim, hepinizi birden ağırlayamam... Sen bişi yapma falan da demiyorlar.. Sinir oldum ya..

benimki 32 oldugunda gel dmeişti

zinkerbel tabi 8 olduk kızzz

kızlar sabah kalktım karnım taş gibi hiç hareket yok ve hala oyle doktara gıdıcem bugun bakalım bızım bebıs ne alemde artık kadın dıyo sen nıye gelmıyosun gıtmıyorum doktora oda sınır oluyo :)))

oykum ne ayip ya kizlar demesi yok gelmeyin diosun falan uyuz oluyorum boyle insanlara (

ne zaman kanaman oldu hic haberim olmadi
cok gecmis olsun canim

aman ne anlayışsızlar sen biş iyapma biz bi 5 dk sana uğrayıp gideriz der bari insan sende yapma canım bişi bi çay içsin gitsinler yeter beee

hayırlı haberlele gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…