aman ne anlayışsızlar sen biş iyapma biz bi 5 dk sana uğrayıp gideriz der bari insan sende yapma canım bişi bi çay içsin gitsinler yeter beee
hayırlı haberlele gelirsin inş.
ınsallah dun benım arkadas dogum yapacaktı sezeryana alacaklardı doktora gıtmıs doktor hadı baslayalım demıs bızım delı manyak aman doktor bey bırdaha nerde hamıle kalıcam az 2 gun daha ıcımde dursun sonra alırsın demıs gulmekten catladık yarın dogumu var ve doktor amelıyata benı cagırdı gel bak dıye gıtsemmı gıtmesemmı :)
etkilenirim diyosan gitme kan görmeye falan dayanamıyorsan gitme aklından çıkmaz
oykum ne ayip ya kizlar demesi yok gelmeyin diosun falan uyuz oluyorum boyle insanlara(
ne zaman kanaman oldu hic haberim olmadi
cok gecmis olsun canim
aman ne anlayışsızlar sen biş iyapma biz bi 5 dk sana uğrayıp gideriz der bari insan sende yapma canım bişi bi çay içsin gitsinler yeter beee
hayırlı haberlele gelirsin inş.
Geçen çarşamba oldu... Ben zaten insanları hiç anlamıyorum ben beni biri evine davet etmezse gidemem, bunlar yüzsüz, birde ellerini kollarını sallayarak gelirler akşama kadar otururlar şaka gibi..
evisine gidiorum byyee
kan tutuyo benı o oerdenın arkasında durursun bebek dogar dogmaz gorursun fılan dedı bende sezeryan olucam korkuyorum dıye cagırdı daha beterde olabılırım tatlım haklısın
canım sende pişkinliğe vur yaa ah uh de dur şuram agrıyo buram sızlıyo bi çay yap alın kendiniz doldurun içinde
Öyle yapmak lazım bence de.. Yada battaniyeni alıp yatçan.. Onlar naparsa yapsın..
kolay gelsin canım..
Aman benim ikinci ben hala çok korkuyorum.. Boşver bence gitme.. Ama doğum sonrasındaki o enfes anı, o duygusallığı yaşamak için git derim.. Çok muhteşem bişey.. Ben hangi arkadaşım doğum yapsa hüngür hüngür ağlarım o anda..
escool istersen gitse doğuma girme bebeği dışarda odasında gör anesine verdiklerinde falan emdiğinde falan o safhaları gör o zaman....
yaa etek giymek istiyorum özledim ya lcw daki eteklere baktım çok begendim uffff
escool istersen gitse doğuma girme bebeği dışarda odasında gör anesine verdiklerinde falan emdiğinde falan o safhaları gör o zaman....
yaa etek giymek istiyorum özledim ya lcw daki eteklere baktım çok begendim uffff
Kız şurda 1 ay kaldı bence alma artık bişi.
yok kız normal etek yaa hamilelik falan değil dur birini gösteriyim
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Etek - D.BEIGE
bunu mesela çok hoşuma gi,tti
benım2 ay once teyzemınkızı dogurdu yanıdoguran dogurana bızdeoda bas hemsıreydı gıttım dogumda cıkar cıkmaz goreyım dedım bı gıttım bebegı gordugum anda bı duygulandım tansıyonum dusmedımı tansıyonum sıfırlanmıs herkes dogum yapanı bıraktı benımle ugrasıyo bır muddet kendıme gelemedım hem merak edıyorum gıdeyım dıyorum hemde korkuyorum mınık mınk ellerını gorunce pat dıye duserım :)))))))999
yok kız normal etek yaa hamilelik falan değil dur birini gösteriyim
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Etek - D.BEIGE
bunu mesela çok hoşuma gi,tti
Ay gitme o zaman sen.. Bende paniğimdir zaten ama başkasının doğumundan çokta etkilenmem..
Eeee sonrada giyerim diyorsan al canım..
bacılar ben cıkar doktara gıdıyorum opt sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?