2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aman ne anlayışsızlar sen biş iyapma biz bi 5 dk sana uğrayıp gideriz der bari insan sende yapma canım bişi bi çay içsin gitsinler yeter beee

hayırlı haberlele gelirsin inş.

ınsallah dun benım arkadas dogum yapacaktı sezeryana alacaklardı doktora gıtmıs doktor hadı baslayalım demıs bızım delı manyak aman doktor bey bırdaha nerde hamıle kalıcam az 2 gun daha ıcımde dursun sonra alırsın demıs gulmekten catladık yarın dogumu var ve doktor amelıyata benı cagırdı gel bak dıye gıtsemmı gıtmesemmı :)

etkilenirim diyosan gitme kan görmeye falan dayanamıyorsan gitme aklından çıkmaz

oykum ne ayip ya kizlar demesi yok gelmeyin diosun falan uyuz oluyorum boyle insanlara (

ne zaman kanaman oldu hic haberim olmadi
cok gecmis olsun canim

Geçen çarşamba oldu... Ben zaten insanları hiç anlamıyorum ben beni biri evine davet etmezse gidemem, bunlar yüzsüz, birde ellerini kollarını sallayarak gelirler akşama kadar otururlar şaka gibi..

aman ne anlayışsızlar sen biş iyapma biz bi 5 dk sana uğrayıp gideriz der bari insan sende yapma canım bişi bi çay içsin gitsinler yeter beee

hayırlı haberlele gelirsin inş.

Yok valla daha kabul etmedim zaten eşim o kadar kızıyor ki bu durumlara, sen söyleyemiyorsan ver tellerini ben söylerim diyor.. Ya doktor yat dedi diyorum daha bunun ötesi var mı yani:))))

Geçen çarşamba oldu... Ben zaten insanları hiç anlamıyorum ben beni biri evine davet etmezse gidemem, bunlar yüzsüz, birde ellerini kollarını sallayarak gelirler akşama kadar otururlar şaka gibi..

canım sende pişkinliğe vur yaa ah uh de dur şuram agrıyo buram sızlıyo bi çay yap alın kendiniz doldurun içinde

evisine gidiorum byyee

kolay gelsin canım..

kan tutuyo benı o oerdenın arkasında durursun bebek dogar dogmaz gorursun fılan dedı bende sezeryan olucam korkuyorum dıye cagırdı daha beterde olabılırım tatlım haklısın

Aman benim ikinci ben hala çok korkuyorum.. Boşver bence gitme.. Ama doğum sonrasındaki o enfes anı, o duygusallığı yaşamak için git derim.. Çok muhteşem bişey.. Ben hangi arkadaşım doğum yapsa hüngür hüngür ağlarım o anda..

escool istersen gitse doğuma girme bebeği dışarda odasında gör anesine verdiklerinde falan emdiğinde falan o safhaları gör o zaman....

yaa etek giymek istiyorum özledim ya lcw daki eteklere baktım çok begendim uffff

benım2 ay once teyzemınkızı dogurdu yanıdoguran dogurana bızde oda bas hemsıreydı gıttım dogumda cıkar cıkmaz goreyım dedım bı gıttım bebegı gordugum anda bı duygulandım tansıyonum dusmedımı tansıyonum sıfırlanmıs herkes dogum yapanı bıraktı benımle ugrasıyo bır muddet kendıme gelemedım hem merak edıyorum gıdeyım dıyorum hemde korkuyorum mınık mınk ellerını gorunce pat dıye duserım :)))))))999

Kız şurda 1 ay kaldı bence alma artık bişi.

haklısın tatlım bende gordum o eteklerı bayıldım 1 ay kaldı bırdaha masraf yapmamayım dedım canım

Ay gitme o zaman sen.. Bende paniğimdir zaten ama başkasının doğumundan çokta etkilenmem..

yok kız normal etek yaa hamilelik falan değil dur birini gösteriyim

LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Etek - D.BEIGE

bunu mesela çok hoşuma gi,tti

Eeee sonrada giyerim diyorsan al canım..

Ay gitme o zaman sen.. Bende paniğimdir zaten ama başkasının doğumundan çokta etkilenmem..

Eeee sonrada giyerim diyorsan al canım..

burda yokki lcw hem şimdi deneyemem ki denemeden de alamam ben dogumdan sonra inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…