2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
yarın kontrolüm var..çok heyecanlıyım.. inşallah 2 kılo olmuştur kuzum...
izin uzatmak için raporu yarın vericek doktorum, 1 ay daha çalıştıktan sonra izne ayrılıyorum....oleyyyyyy

oooooo ben alyansımı çıkaralı aylar oldu. sende bişey yok ozaman.
bazı geceler çıkarıyorum ama gündüzleri hep takıyorum diyorum çıkartmıcam ben o yüzüğü takana kadr ne ugraştım takabildiğim yere kadr takıcam

ayyyy bende p.tesi alıcam artık izin için geri sayarım ama sizleri özlicem evde net yok işede gelmem

olmuştur canım. güzel haberlerle gelirsin inşallah.

lierac jel.aldım 2 ay kullandım baktım çatlamıyom bıraktım hala 1 kutu duruyo.maysta tekrar balşıcam.

o zaman jelini alıyım ben de. sağol canım.

iyimm canımmm fena deılımmmm ...
varya evde butun aburcuburları yıyorumm yararlı bısı yok ben ıste ne kadar duzenlı beslenıyormusummm:))):

çok kilo alırsın valla birden şişersin yeme baccııııım. onlar çok ödem yapıyo.
kuru meyve ceviz, fındık ye.

günaydın nasılsınız güzeller biz iyiyiz çok şükür dün biraz hormonlar ve çevrede olanlardan etkilendik
ağlmaklı bi gün geçirdik onun için burayada gelemedik ama bugün geçti neyseki

günaydın nasılsınız güzeller biz iyiyiz çok şükür dün biraz hormonlar ve çevrede olanlardan etkilendik

ayy kıyamam sana ağlama canım

işyerınde hep onları yıyordum cnm yaa ama gecen ay doktor kılo almadın dedı yaa hemen azıttımmmmmmmmm

offf yemek yemek ne guzel bısı yaaaaa

fmg learagı aldınmı cnmm?
ben ılk aylarda 70 e almıstım kıyıp suremıyodumm ama allahtan 2 tane bedava geldı abımlerden:)gorumcem sımdı 50 ye almıs nettenn

50 TLye buldum jelini ama keremi mi jeli mi almak lazım bilemedim.
size danışmadan almıyım dedim.

kız nesine kıyamıyosun sür gitsin.
birden çatlarsın valla benim gibi.
çatladıktan sonra sürsen ne fayda

nasıl yani p.tesi çıkıyomusun izne.

oyyy kıyamam boşver olanları takıl bize :)
hadi bana lierac hakkında yorum yap :))))

yok kız p.tesi çalışabilir raporu alıcam senin dogurdugunda ben izne çıkıcam

günlerdir sıkıntılıydım iyi oldu aslında ferahladım bugün iyiyim
ii o zaman dikkat et kendine

oyyy kıyamam boşver olanları takıl bize :)
hadi bana lierac hakkında yorum yap :))))

lıerac süpersonik bi krem biliyosun en erken ben çatladım liera kullandıktan sonra yeni çatlağım olmadı
sadece karnımın altında dün farkettim bir tane o da sanıırm ben hergün sürmediğim için oldu hergün iki defa sür

Son düzenleme:

haklısın cnm artık sabah aksam suruyorum yaa ılk zamanlarrr bırgun bebe yagı suruyodum bı gun onu

bana doktor yazmıstı jel cnm bızımkıde al bıranoncee catlaklarıda oanrıyooo..

alında bulunsun su yan taraflarada arada sur bacak kısmının orasıda catlıyomus arkdaslar dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…