2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahh bu hormonlar ahhh ağlama krızı gecır arkasından gulme krızınee gırr:)):))
hemen lıeragı surımmm :)):):)):

yok kız p.tesi çalışabilir raporu alıcam senin dogurdugunda ben izne çıkıcam

ohhhhh içim rahatladı. ama sen yine de bağlat yazın nasıl görüşçez kız deliiii :))))
özlerim ben seni

ben çıldırdım. birden bire feci çatladım. acil çaresine bakmam lazım
jelini alıyım değil mi? çok yağlandırıyor mu?

ya merve gıttı fatmadamı gıdıyorrr :84::84::84::84::84:

günaydın bebek. merve nereye gitti?

jel ok. yağlı kalıyor mu channel?
sabah sürüp giyindiğimde kıyafetlerimi yağlandırırsa ıyyyyyy.

yokkkkk kesınlıkle yaglandırmıyooo yaa jelı degısık yaglandırma felan yok bak ben 2 dk once surdumm sımdı sen deyınce baktım sadece nemlendırmısss

kuzum bende sizi özlerim ama işde bebek nerde olucak belli değil ama yinede memlekete gideriz dönüş ramazan başlamadan olur agusts 1 dedimi geliriz sıcakda oruç tutamayız zorlanırız.. hemde geldiğimde aldıgımız evde teslim olursa bide ev taşırım onun telaşı sürer..buldugum yerden girerim ama... tel veirim kız nolcek arasınız hehehehe bende aramıyom bu arada ararsınız

ahh bu hormonlar ahhh ağlama krızı gecır arkasından gulme krızınee gırr:)):))
hemen lıeragı surımmm :)):):)):

iyi geldi ama valla açıldımşimdi dediğin gibi gülme krizine bile girebilirim ..hemen sür hiç ihma etme
bak ben bir haftadır sürmedim sürsem belki karınımdaki o bir tane olmazdı

yokkkkk kesınlıkle yaglandırmıyooo yaa jelı degısık yaglandırma felan yok bak ben 2 dk once surdumm sımdı sen deyınce baktım sadece nemlendırmısss

aaaa süper ozaman. bepanthen yapış yapış yapıyo. çok sinir bozucu.
çok sevindim bu duruma :)))))

hayırlısı canım yaaaa.
telini versene bana. özelden at bekliom.

merhaba kızlar,

bende sizlerle birlikte haziran annesi olucam diye yola başladım ama benim kızım çok erken davrandı mart annesi oldum. 28 hafta 5 günlükken dünyaya geldi. hala yoğun bakımda ama çok şükür ters birşey yok şimdilik.. inşallah hepiniz bu güzel yolculuğu zamanında tamamlayıp, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..

ya fmg sız hastane cıkısı dısıında tulm aldınızmı tekkk

hanı hastanede felan gıysın guzel dıyeee

heee heeee
o gün senin aldığın pembe tulum vardı ya onun keremini aldım.
paçaları kısa şort gibi olandan.
ayrıca tek tulumları da var.
sen o aldığını giydirirsin işte annesi.
yedek 1-2 tane daha al bulunsun istersen. 3-6 ay al ama.

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy sağlığı yerinde olması en güzeli tabi normal mi oldu peki hani sancıların vs mi başladı.. oy canım sende kucagına alırsın bebişini inş.

Çok iyiymiş fiyatı, daha pahalı zannediyordum ben..

ben internetten baktım da 20 küsür gibi bişey gördüm.
fatma normal bi markette mi gördün ? migros vs gibi büyük yerlerde mi var acaba? ay bu jilet işini hiç bilmiyorum marketin hangi reyonunda bulunur onu bile bilmiyorum yaa

Öyle yapmak lazım bence de.. Yada battaniyeni alıp yatçan.. Onlar naparsa yapsın..

hasta insanın evine gelenlere ben de illet oluyorum. aynen de öyle yapmak lazım, geliyorlarsa madem hiçbişey yapma diyolar, hakkaten yapmıcaksın belki o zaman utanırlar..

lierac kullanan arkadaşlar.
jelini mi yoksa kremini mi kullanıyorsunuz?
hangisini almalıyım sizce?
canım benimkisi jel olan. herhangi bi yağlı his bırakmıyo, anında emiliyo ciltten. ben bigün lieracı bi gün bebe yağını kullanıyorum.kaşıntıyı da alıyor..

ya fmg sız hastane cıkısı dısıında tulm aldınızmı tekkk

hanı hastanede felan gıysın guzel dıyeee

ben bir tane aldım ilk zamanlar giydiririm diye beli felan açılmaz hem tulumla

birde mothercareden 3 lü beyaz tulum aldım geceleri giydiririm onuda pijama niyetine uykuda da beli açılmasın emzirmek için kucağıma aldığımda

ahhh canım ne kadar erken doğmuş. ama herşeyin yolunda olması çok güzel.
dilerim en yakın zamanda çıkar yoğun bakımdan.
bebeğine kavuşursun.

hahahaha kız ilahi büyük migrosta mı gördün diyo burda ne arar öle şeyler orta halli bir markette gördüm

oyyyy bellerini yerim ben onların tombişleerrrr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…