canım benimkisi jel olan. herhangi bi yağlı his bırakmıyo, anında emiliyo ciltten. ben bigün lieracı bi gün bebe yağını kullanıyorum.kaşıntıyı da alıyor..
ben bebeyağından memnunum ya, rahatsızlık vermiyor, niveanınki sanırım bendeki. şu sprey kolonyalar var ya onun kutusuna koydum. onunla pıs pıs yapıyorum karnıma sonra da yayıyorum, yoksa kendi şişesinden koyunca çok oluyor hakkaten..yok cnm benıde bebeyagı ole yapıodu vıcık cıcıkk
merhaba kızlar,
bende sizlerle birlikte haziran annesi olucam diye yola başladım ama benim kızım çok erken davrandı mart annesi oldum. 28 hafta 5 günlükken dünyaya geldi. hala yoğun bakımda ama çok şükür ters birşey yok şimdilik.. inşallah hepiniz bu güzel yolculuğu zamanında tamamlayıp, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..
duvar kagıdımız dun yapıldıııııııııı:)
Eki Görüntüle 181833
ben bir tane aldım ilk zamanlar giydiririm diye beli felan açılmaz hem tulumla
birde mothercareden 3 lü beyaz tulum aldım geceleri giydiririm onuda pijama niyetine uykuda da beli açılmasın emzirmek için kucağıma aldığımda
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy sağlığı yerinde olması en güzeli tabi normal mi oldu peki hani sancıların vs mi başladı.. oy canım sende kucagına alırsın bebişini inş.
hahahaha kız ilahi büyük migrosta mı gördün diyo burda ne arar öle şeyler orta halli bir markette gördüm
orda bı tanee mıckymouse lu begendm ama 70 mılyondu olmassa alıcam onu cokkkk begendımm cok sekerdııııııııı
yağlandırmıyoohhhhh içim rahatladı. ama sen yine de bağlat yazın nasıl görüşçez kız deliiii :))))
özlerim ben seni
ben çıldırdım. birden bire feci çatladım. acil çaresine bakmam lazım
jelini alıyım değil mi? çok yağlandırıyor mu?
günaydın bebek. merve nereye gitti?
jel ok. yağlı kalıyor mu channel?
sabah sürüp giyindiğimde kıyafetlerimi yağlandırırsa ıyyyyyy.
bazen benimkide sakin oluyo merak etme hareket ediyosa sorun yokturgünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
benim kızım iki gündür çok sakin merakta bıraıyor beni
ben tam takım bir hasten çıkışı aldım sanırım o yeter hem alt üst takımı hem tulumu varya fmg sız hastane cıkısı dısıında tulm aldınızmı tekkk
hanı hastanede felan gıysın guzel dıyeee
allaha şükür iyi olmasına sevindimmerhaba kızlar,
bende sizlerle birlikte haziran annesi olucam diye yola başladım ama benim kızım çok erken davrandı mart annesi oldum. 28 hafta 5 günlükken dünyaya geldi. hala yoğun bakımda ama çok şükür ters birşey yok şimdilik.. inşallah hepiniz bu güzel yolculuğu zamanında tamamlayıp, sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..
duvar kagıdımız dun yapıldıııııııııı:)
Eki Görüntüle 181833
ahhh canım ne kadar erken doğmuş. ama herşeyin yolunda olması çok güzel.
dilerim en yakın zamanda çıkar yoğun bakımdan.
bebeğine kavuşursun.
26+0 ken kanama ve kasılamalarım başladı. 3 hafta hastanede yattım. bu arada bebeğin suyu da azalmış.. kese sızdırıyormuş meğerse.. kanamam olduğu için farkedemedik.. ama hastanede yattığım için doktorlar hem gerekli önlemleri aldılar (akciğer geliştirici iğnesini filan yaptılar.. çok işimize yaradı) hem de sürekli kontrol altında oldum. son gün bebeğin rutin kontrolünde baktılar ki suyu neredeyse hiç yok. önce bebekte problem var diye korktular.. amniyosentez yapmak istediler. yaptıktan sonra zaten az ve kötü olan suyu tamamiyle boşaldı acil sezaryen oldum. 1140 gr doğdu. şimdlik problem yok gibi..
ben bebeyağından memnunum ya, rahatsızlık vermiyor, niveanınki sanırım bendeki. şu sprey kolonyalar var ya onun kutusuna koydum. onunla pıs pıs yapıyorum karnıma sonra da yayıyorum, yoksa kendi şişesinden koyunca çok oluyor hakkaten..
canım inşallah en kısa zamanda çıkar yoğun bakımdan evinize gidersiniz sağlıcakla inşallah..
bayıldım resmen
kiracıyım ben o yzden yaptıramadım duvar kağıdı çok istiyordum oysa
hatta badana bile yaptıramadım kuzumun odasına
hem mobilyalar erken geldi hemde daha önce kanama geçirp hstanede yattığım için gözm yemedi
26+0 ken kanama ve kasılamalarım başladı. 3 hafta hastanede yattım. bu arada bebeğin suyu da azalmış.. kese sızdırıyormuş meğerse.. kanamam olduğu için farkedemedik.. ama hastanede yattığım için doktorlar hem gerekli önlemleri aldılar (akciğer geliştirici iğnesini filan yaptılar.. çok işimize yaradı) hem de sürekli kontrol altında oldum. son gün bebeğin rutin kontrolünde baktılar ki suyu neredeyse hiç yok. önce bebekte problem var diye korktular.. amniyosentez yapmak istediler. yaptıktan sonra zaten az ve kötü olan suyu tamamiyle boşaldı acil sezaryen oldum. 1140 gr doğdu. şimdlik problem yok gibi..
ooyy kuzum minnaciktır o yaaa kuzum benim yaa sağlığı iyimiş şükür yaa ne kadr kalıcak daha
dün 1600 gr oldu.. 2000 gr a ulaşıp, ağızdan besleninceye kadar kalacak.. herhalde 1 ay daha..
kız ne biliim internetten baktım 20 tlyi görünce bu sıradan her markette yok heralde diye düşündüm acaba başka bi şey mi gördüm 20 tlye amaan ya ben bu jilet işinden anlamıyorum zaten hiç. en iyisi eski sisteme devam ediim
70 tl bi tuluma verilir mi kız ben o fiyata 3 tane alırım
yağlandırmıyo
bazen benimkide sakin oluyo merak etme hareket ediyosa sorun yoktur
ben tam takım bir hasten çıkışı aldım sanırım o yeter hem alt üst takımı hem tulumu var
allaha şükür iyi olmasına sevindim
çok beğendim bizimde yapıldı kağıt çekip bendemi koysam hem kıyafetlerimizi de daha eklemedim heves geldi bak çeksemmi
ben internetten baktım da 20 küsür gibi bişey gördüm.
fatma normal bi markette mi gördün ? migros vs gibi büyük yerlerde mi var acaba? ay bu jilet işini hiç bilmiyorum marketin hangi reyonunda bulunur onu bile bilmiyorum yaa
hasta insanın evine gelenlere ben de illet oluyorum. aynen de öyle yapmak lazım, geliyorlarsa madem hiçbişey yapma diyolar, hakkaten yapmıcaksın belki o zaman utanırlar..
canım benimkisi jel olan. herhangi bi yağlı his bırakmıyo, anında emiliyo ciltten. ben bigün lieracı bi gün bebe yağını kullanıyorum.kaşıntıyı da alıyor..
bende 10 tane almıcam kısss bı tane ozendımonu alıcammm amaaannn bosverrrr bı tane olucakkk zatenn nelere para vermıoz dımı:)
kız ne biliim internetten baktım 20 tlyi görünce bu sıradan her markette yok heralde diye düşündüm acaba başka bi şey mi gördüm 20 tlye amaan ya ben bu jilet işinden anlamıyorum zaten hiç. en iyisi eski sisteme devam ediim
70 tl bi tuluma verilir mi kız ben o fiyata 3 tane alırım
kız fmg gönderdim msjı aldın mı
kızlar gunadın artık hazırlıklar başlamış ben hiç bişe almadım kızıma herşeyimi annem almış biz sadece beşik pusetini alacağız aslında bende isterdim almayı ama benimki riskli olduğu için cok gezip dolaşamıyorum
çok teşekkürler.. sizlerede Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
dün 1600 gr oldu.. 2000 gr a ulaşıp, ağızdan besleninceye kadar kalacak.. herhalde 1 ay daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?