- 8 Haziran 2010
- 6.067
- 2.654
- 248
arkadaşlar rosmann diye bir market var alman markası pembe kutuda karın çatlaklıkları için bi krem var ben 3 aydan itibaren sürüyorum hem nemlendirici hemde hoş ve güzel kokuyor arkadaşlar benim karnım öle büyüdüki şimdi görseniz akşama sabaha doğurcak gibiyim ama bir tane bile çatlağım yok bakın istersenin hatta kutunun arkasında oluşan çatlakların izlerini azaltır diyor
kilosu maşallah gayet iyi doğmuş annesi. zaten bi problem de yokmuş maşallah...hep böyle devam eder inş. sütün geliyor mu sütünden veriyorlarmı?
bundan dı kız
sürekli sağıyorum sütümü.. geleni veriyorlar. mamayla da destek yapıyorlar. anne sütüne de zaten böyle erken doğumlarda ek bir protein daha koyup öyle veriyorlar. hergün gidip, hem sütleri veriyoruz hem de görüyoruz kızımızı..
canım oykumun ekledigi daha farklı, adı gillette venüs.
Fatmaaaa hilminin öğretmen hattı yok mu.
varsa ondan arasın beni. beleşe
bende 1 tane aldım dunde mothercare baktım ama daha pıjama varı geldı dedıgın gıbı onlar bana yataeken gıydırmek ıcınnn:))):
orda bı tanee mıckymouse lu begendm ama 70 mılyondu olmassa alıcam onu cokkkk begendımm cok sekerdııııııııı
kızlar komşu çay içmeye çağırdı bi gideyim değişiklik olur ..channel gelince resimleri çekicem canım ...görüşürüz
var kız senin öğretmen hattımı kız nasıl sevindim heee...
ne jileti kızlar özelliği neymiş bunun?
öyküm kullanıyomuş bayanlar içinmi görmene gerek kalmıyomuş cırt cırt alıomuşunkesilmiyormuş bi tarafların
oyyyy kıyamam ben ona az kalmış annesi. biraz daha zor.
ameliyatın nasıl geçti?
sezeryan zor mu? merak ediyorum benim sezeryan olacak.
ohhhh afiyet olsun.
aaaa süper işte benimki öğretmen hatttııı. beleşe konuşuruz bacım.
kızlar komşu çay içmeye çağırdı bi gideyim değişiklik olur ..channel gelince resimleri çekicem canım ...görüşürüz
bendekocamı zor tutuyorum o tulumu almaması için 70 tl bi tuluma verilirmi yaa
vrilirde bizim için çok pahalı ancak indirime girerse o zaman aırız bizde
hadi yaaa bu eklediğin mi yoksa başka mı?
sezaryene spinal başladılar yani sadece belde aşağısını uyuşturarak (benimkinin duruşu da tersti, makat gelişti) ama herşey çok ani geliştiği için ben psikolojik olarak kaldıramadım.. genele çevirdiler sonra.. ameliyat sonrası da öncesinde ben 3 hafta hiç yataktan kalkmadan yattığım için kaslarım zayıflamış herhalde biraz zorlandım.. ama geceyi yanında refakatçi olmadan geçiren sezaryen olanlar da vardı.. kişiden kişiye değişiyor. sen rahat olursan o da rahat olur.. hiç düşünme bunları şimdiden bunları.. 1 hafta sonrasında zaten hatırlamıyorsun..
hahahahaa süpermiş kız biz onuda kapattıracaktık biliyon mu etrafımızda kimse öğretmen yok diye derken avea dan aradılar deidler işde düzenli ödemişiniz vs vs kapattırmayın bşka bş yeri aramadıgınız sürece 1 tl gelsin faturanız dediler... anam gerçektende öle daha kaç ay sonra 3 tl mi ne verdi hilmiöle duruyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?