2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

banada herkes kullanma sana bişi olur diyor,
bende araba diye ölüyorum, benim evhamlı herifte çok hasta olmuştu 2 sene önce, ama halaaa akıllanmadı, bide arabayla çıksam 1000 kere arar heralde

kudurdular ki ne kudurdular senin 3. bebeğin mi kızz hey maşallahhh

ben dünürü bi elime geçirsem bi çarpıcam da göbeğimi mi şamarımı mı bilemicem kızımla uğraşıyo ikide bir

yehhhuuu hobaaa:92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::118::118::118::118::118::103::103::103::103::103:
bulu bulu guluu guluuuugugugugluglg

ayy yok ben kafayı yedim ksin

kızlar bende son günlerde feci bir kaşıntı var. göbeğim ve göğüslerim zaten feci onları saymıyorum da kollarım ve bacaklarımı parçalıyorum artık kaşırken. bugün eşimin tahlil sonucunu beklerken kadın doğumcuya sordum, safrayla ilgili sorun olabilir dedi, kan tahlili yaptırdım çıkmadı. losyon ve serum verdi. inşallah iyi gelir, dayanamıyorum(

kızlar ya benimde annem mayısın ortasına doğru gelecek ama ben çok bunaldım yemek yapma isteğim yok evi temizleyemiyorum kasıklarım ağrıyo çamaşırı yıkayıp toplamak bile zulum bi uyku halidir gidiyo napıcaz yaa

kudurdular ki ne kudurdular senin 3. bebeğin mi kızz hey maşallahhh

ben dünürü bi elime geçirsem bi çarpıcam da göbeğimi mi şamarımı mı bilemicem kızımla uğraşıyo ikide bir

günaydınnnnnnn, topikte sağır sultan duydu bi sen duymadın merve
maşallahh tabiii

oda iyiymiş:))))))

Allah isimleriyle yaşatsın canım.. Üç kız ne güzel.. Kızkardeşler bir başka oluyor zaten.. Evet bu araba işini doğumdan sonra halletmeliyim bence de.. Kızım bile dalga geçiyor artık..

Valla bol bol dua ediyorum ben kaynanama, Allahım diyorum şuna akıl fikir ver.[/QUOTE]

aminnnnnnnnn

İyi akşamlar kızlar ...byeee

iyi akşamlarrrrr

kızzz sen ne diyosun ben uykumda kaşıı kaşıı kaşıı hep çatlamış göbeğimin altı felaket benimde çok fenaa çokk...

uyku muuu uyku deme bana 24 saat uyur moddayım çok fena uyku bastırıyor hiç uyanmak istemiyorum valla napcam bende bilmiyorummm

ahh ahhh hepimiz aynı dertten muzdaribiz. annelerimiz ne kadar güçlüymüş, hala onlarsız bir şey yapamıyoruz:))

göbek ve gögüsteki kaşıntılar çatlakların olacağının göstergesiymiş benim doktorum kaşıntığı an badem yağı sür demişti yine önünü alamadım çatır çatır çatladım hemde son 10 gündür yanii daha öncesi yok

valla bilmiodum kızzz aboooooooooo asıl aga senmişsin de haberimiz yokmuş

kızzz sen ne diyosun ben uykumda kaşıı kaşıı kaşıı hep çatlamış göbeğimin altı felaket benimde çok fenaa çokk...

göğüslerim ve göbeğim feci zaten. hadi onlar büyüyor, çatlayacaklar ondan kaşınıyor da kollarım ve bacaklarım da acayip kaşınıyor. yara oldu artık kaşımaktan. göbeğim iyi bile dayandı zaten hatır hutur kaşıyorum hala yok çatlak. ama kesin fena çatlayacak.

size bıse dıyımmmı? herkes lıerac yok badem yagı ıvır zıvır kullandı ben sadece vaselinn markanın kakao yagı ıcerıgı olan bır krem kullandımm hıc catlagım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…