üff bizde de tam tersi. evlenmeden annemle babam başımın etini yedi, evlendikten sonra eşim, kullan diye. tam heveslenip çalışıyorum biraz, ama trafiğe çıkınca korku giriyor içime bırakıyorum. eşim bu son rahatsızlığında iyice fırçaladı ama bu halde arabayı ben kullanıyorum senin yüzünden diye. ben de sinir oldum kendime, oğluş doğduktan sonra öğrenmeliyim mutlaka.
Valla ben ilkinde hiç bu kadar heveslenmemiştim bunda nasıl hevesliyim anlatamam.. Buldumcuk olduk bizde..
sorma canım aynen bizde:)))
bide süpriz hamilelik olmasına rağmen, kapı süsüne kadar aldık,
öbürlerinde almamıştım
Ben küvet aldım birde file, kızımda fileyle çok rahat etmiştim..
Evet eş,mde kızıyor bana hep.. Bence ihmal etme erteledikçe erteliyor insan bu işleri..
hadi göriim sizleri bebekleri alın çıkın gezmelere bol bol
kızlar şu msja bakınnn dikkatli okuyun
Sen bin dokuz yüz çift sıfır, dedem bilmez ama babam bilir... Salı günü Cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya olarak harbe gidiyoruz... çölde kar ddiz boyu jetski ayarladım hızla gidiyorumm... köye geldim asansörle 9.kata çıktım... neyse o zamanlar elektirk yok mum ışığında televizyon seyrediyorduk... bir ara sen geldin aklıma,telefon olmadığı için seni arayamadım bari bi msj atayım da halini hatrını sorayım dedim...
kudurdular ki ne kudurdularsenin 3. bebeğin mi kızz hey maşallahhh
ben dünürü bi elime geçirsem bi çarpıcam da göbeğimi mi şamarımı mı bilemicemkızımla uğraşıyo ikide bir
kudurdular ki ne kudurdularsenin 3. bebeğin mi kızz hey maşallahhh
ben dünürü bi elime geçirsem bi çarpıcam da göbeğimi mi şamarımı mı bilemicemkızımla uğraşıyo ikide bir
kızlar şu msja bakınnn dikkatli okuyun
Sen bin dokuz yüz çift sıfır, dedem bilmez ama babam bilir... Salı günü Cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya olarak harbe gidiyoruz... çölde kar ddiz boyu jetski ayarladım hızla gidiyorumm... köye geldim asansörle 9.kata çıktım... neyse o zamanlar elektirk yok mum ışığında televizyon seyrediyorduk... bir ara sen geldin aklıma,telefon olmadığı için seni arayamadım bari bi msj atayım da halini hatrını sorayım dedim...
benim huysuz olacağım kesin,
o yüzden dedim allahımm bana oğlan verme
ayyy alemsiniz kız
iki dünür koca göbeklerinizi çarpıştırın birde
evvett canım çok gaddardırlar kendileri,
ama Allahımmm büyük,
konuşunca bide gelinlere bahane bulurlar, acaba kendileri ne yaptıklarının farkındamı??
en kısa zamanda değiştir fikrini geç bile kalmışsın,
bak hem kocanda destekliyor ne güzel, bir kadına enn büyük ihtiyaç aslında araba..
İyi akşamlar kızlar ...byeee
yehhhuuuhobaaa:92::92::92::92::92::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::118::118::118::118::118::103::103::103::103::103:
bulu bulu guluu guluuuugugugugluglg
ayy yok ben kafayı yedim ksin
kızzz sen ne diyosun ben uykumda kaşıı kaşıı kaşıı hep çatlamış göbeğimin altıkızlar bende son günlerde feci bir kaşıntı var. göbeğim ve göğüslerim zaten feci onları saymıyorum da kollarım ve bacaklarımı parçalıyorum artık kaşırken. bugün eşimin tahlil sonucunu beklerken kadın doğumcuya sordum, safrayla ilgili sorun olabilir dedi, kan tahlili yaptırdım çıkmadı. losyon ve serum verdi. inşallah iyi gelir, dayanamıyorum(
kızlar ya benimde annem mayısın ortasına doğru gelecek ama ben çok bunaldım yemek yapma isteğim yok evi temizleyemiyorum kasıklarım ağrıyo çamaşırı yıkayıp toplamak bile zulum bi uyku halidir gidiyo napıcaz yaa
kızlar ya benimde annem mayısın ortasına doğru gelecek ama ben çok bunaldım yemek yapma isteğim yok evi temizleyemiyorum kasıklarım ağrıyo çamaşırı yıkayıp toplamak bile zulum bi uyku halidir gidiyo napıcaz yaa
kızlar bende son günlerde feci bir kaşıntı var. göbeğim ve göğüslerim zaten feci onları saymıyorum da kollarım ve bacaklarımı parçalıyorum artık kaşırken. bugün eşimin tahlil sonucunu beklerken kadın doğumcuya sordum, safrayla ilgili sorun olabilir dedi, kan tahlili yaptırdım çıkmadı. losyon ve serum verdi. inşallah iyi gelir, dayanamıyorum(
ahh ahhh hepimiz aynı dertten muzdaribiz. annelerimiz ne kadar güçlüymüş, hala onlarsız bir şey yapamıyoruz:))
günaydınnnnnnn, topikte sağır sultan duydu bi sen duymadın merve
maşallahh tabiii
oda iyiymiş:))))))
Allah isimleriyle yaşatsın canım.. Üç kız ne güzel.. Kızkardeşler bir başka oluyor zaten.. Evet bu araba işini doğumdan sonra halletmeliyim bence de.. Kızım bile dalga geçiyor artık..
Valla bol bol dua ediyorum ben kaynanama, Allahım diyorum şuna akıl fikir ver.
kızzz sen ne diyosun ben uykumda kaşıı kaşıı kaşıı hep çatlamış göbeğimin altıfelaket benimde çok fenaa çokk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?