2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kız bazı çatlaklar belli olmuyormuş doğumdan sonra fırtlıyormuş belki benim bilmediğim daha vardır çatlak amannn çatlak patlak karılar olduk beeeeeeeeeee

kız bazı çatlaklar belli olmuyormuş doğumdan sonra fırtlıyormuş belki benim bilmediğim daha vardır çatlak amannn çatlak patlak karılar olduk beeeeeeeeeee

evet göbek inince ortaya çıkıyormuş. benim annemde var, ablamda hiç yok, bakalım hangisine çekeceğim:)))

sorma canım yaaa,
gece yatağa girince oluyo benimde,
elim ayağım kaşınıyo hatır hutur uykum kaçıyo yaa

çözümü olan varsa bekliyoruzzzzz

valla bilmiodum kızzz aboooooooooo asıl aga senmişsin de haberimiz yokmuş

tabeeee asıl ağa benim
egeeeeeeeeeee kulakların çınlasın anacım bak ağalığında gitti

tabeeee asıl ağa benim
egeeeeeeeeeee kulakların çınlasın anacım bak ağalığında gitti

amannn sensin tabi EGE duymasınmış duysun o bana sidikli naciye diye hep der hep der ben bişi der miyim anammm bu lafları duysa beni öldürür :83::83::83::83: tamam EGE en büyük sensin (ama sevibade'de döktürmüş şekerim tecrübelikse agalık aga sevibade :119::119:) eğeer laptop gitmese bile topiğe giremem bu laflarımdan sonra

EGEnin yeri başkadır yaaa çok seviyorum zilli karıyı :92:

nefes darlığı filanda çoğaldı..önceden sadece yorulunca nefesim daralırdı şimdi oturduğum yerde
Allahım nolursun çabucak geçsin zaman..

beni sevmiyomusunuz kız
ne korkuyosunuz egeden bu kadar şekerrr gibi kadındır,
bide o kadar laftan sonra en büyük sensin demiş
aaaaaowww sen bu laflardan sonra topiğe gelme sakın gündüzlerii,
offff ege seni vurcakkk vurcakkkk
gündüzki atışmalarımı okudun kız
dillerimiz şişmiş ikimizinde ohh stres attık

nefes darlığı filanda çoğaldı..önceden sadece yorulunca nefesim daralırdı şimdi oturduğum yerde
Allahım nolursun çabucak geçsin zaman..

aminnnnnnnnnn

kızzz sevmez miyim hepcüğünüzü seviyorumm bee :)))))) EGE'den mi yok canımmm korkmuyorumm o da beni sever sidikli zarifesiyim ben onun yok gelmicem galiba yarın gündüz

merve, sen duayı yarın akşam yapacaktın de mi? bugün koşuşturmaktan okuyamadım da ben yarın gündüz okurum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…