göğüslerim ve göbeğim feci zaten. hadi onlar büyüyor, çatlayacaklar ondan kaşınıyor da kollarım ve bacaklarım da acayip kaşınıyor. yara oldu artık kaşımaktan. göbeğim iyi bile dayandı zaten hatır hutur kaşıyorum hala yok çatlak. ama kesin fena çatlayacak.
kız bazı çatlaklar belli olmuyormuş doğumdan sonra fırtlıyormuş belki benim bilmediğim daha vardır çatlakamannn çatlak patlak karılar olduk beeeeeeeeeee
kızlar bende son günlerde feci bir kaşıntı var. göbeğim ve göğüslerim zaten feci onları saymıyorum da kollarım ve bacaklarımı parçalıyorum artık kaşırken. bugün eşimin tahlil sonucunu beklerken kadın doğumcuya sordum, safrayla ilgili sorun olabilir dedi, kan tahlili yaptırdım çıkmadı. losyon ve serum verdi. inşallah iyi gelir, dayanamıyorum(
kızlar ya benimde annem mayısın ortasına doğru gelecek ama ben çok bunaldım yemek yapma isteğim yok evi temizleyemiyorum kasıklarım ağrıyo çamaşırı yıkayıp toplamak bile zulum bi uyku halidir gidiyo napıcaz yaa
valla bilmiodum kızzz aboooooooooo asıl aga senmişsin de haberimiz yokmuş
göbeğim joleli pasta gibi bi oraya bi buraya bi durmadı oğlum
tabeeee asıl ağa benim
egeeeeeeeeeee kulakların çınlasın anacım bak ağalığında gitti
joleli pasta süper yaaa
joleli pasta süper yaaa
bana fayda ettı vaselın kakao yagı ıcerıklı kremı var kahverengı hıc catlagım yoktu surdum yınede suanda yok deneyın bence
nefes darlığı filanda çoğaldı..önceden sadece yorulunca nefesim daralırdı şimdi oturduğum yerde
Allahım nolursun çabucak geçsin zaman..
kız senin hamileliğin ağır geçiyor beee kıyamam
bi sus bee çatlağı yok diye hava atıyo bu da
hmmmm biraz da psikolojikk senin durumunnyaaaaa son iki gündür böleyim.. eşimde yok pazar dönücek.. evden çıkmadım bugün filan daraldım heralde onunda etkisi var
amannn sensin tabiEGE duymasınmış duysun o bana sidikli naciye diye hep der hep der ben bişi der miyim anammm bu lafları duysa beni öldürür :83::83::83::83: tamam EGE en büyük sensin (ama sevibade'de döktürmüş şekerim tecrübelikse agalık aga sevibade :119::119:) eğeer laptop gitmese bile topiğe giremem bu laflarımdan sonra
EGEnin yeri başkadır yaaa çok seviyorum zilli karıyı :92:
nefes darlığı filanda çoğaldı..önceden sadece yorulunca nefesim daralırdı şimdi oturduğum yerde
amannnnnnnnnnnn alan almıs satan satmıs hesabı merve olsa ne olcak bacımmmm
kızzz canın mı çektiiiiiiiiii:18::18:
beni sevmiyomusunuz kız
ne korkuyosunuz egeden bu kadar şekerrr gibi kadındır,
bide o kadar laftan sonra en büyük sensin demiş
aaaaaowww sen bu laflardan sonra topiğe gelme sakın gündüzlerii,
offff ege seni vurcakkk vurcakkkk
gündüzki atışmalarımı okudun kız
dillerimiz şişmiş ikimizinde ohh stres attık
aminnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?