Araba işi tam bir işkence oldu bana bir türlü öğrenemedim.. Zaman bulamadım hiç. Gezdirdim kızmı hemde çok gezdirdim ama araba kullanmaktan hep kaçtım korkuyorum herhalde.. İstanbul da çok zor ya... Allaha şükür hiçbirine muhtaç olmadım ama insan işte bekliyor ne de olsa..
ne dötü ne kafası aynı sorun bende de var dünür ayakları o... şuan hıçkırık da tuttu çok sinirleniyor hıçkırık tuttuğunda fır fır off sakinleştiremiyorum veledi:84:
susssssss laf soleme damadıma
mardindekilere ben de güvenemiyorum canım, hele de ikizde hiç güvenilmez. diyarbakıra gidiyorum o yüzden, büyükşehir olduğu için alternatif çok. doktorum da gerçekten çok güvenilir, acayip rahatlatıyor beni. aşılamayla hamile kaldım ben, tedavi aşamasından beri gidiyorum yani, artık akraba gibi olduk. doğumumu da onun yaptırmasını çok istiyorum o yüzden.Ya Birçe valla sen zaten doğum izninde olcan değil mi, gidemezmisin, daha rahat edersin doğumdan sonra, hem sizin oraların koşulları nasıl bilemiyorum ama benim bir arkadaşımın görümcesi Mardin de öğretmen orda doğum yaptı hem de ikizlere, ama çok başarılı olmadı doğumu.. Seni korkutmak istemem sonuçta onunkiler ikizdi hemde tek yumurta ikizi ve kıza normal doğum yaptırmış doktroru ama o da sonradan annesinin yanında doğurmadığına çok pişman oldu.
boşalll bircemmm boşalll
burada olmasa nereye anlatacaktık derdimizi??
bizde 3 kardeşiz ve hepimiz uzakta, ablamın 5 yaşında kızı var ve hala msn dışında görmedim,
öyküm geçen yazdıklarını okudum çok kızdım annene,
canım benimde kayınvalidemler bizden 1 saat uzaklıkta ve büyük kızım geçen sene 2 kez hastanede yattı...birinde tam 10 gün kaldık, bade bebekti emiyodu üstelik, ona babası yıllık izin alarak evde tek başına baktı, öğlen bizi görmeye gelirlerdi, yavrum gözümün içine bakarak nasıl giderdi babasının omuzunda...köşeyi dönene kadar gözümün içine bakardı,
dün sabah aklıma geldide ağladım,
sonra ben ameliyat olduğumda da gelmediler.....ailem gelebildiği yerde geldi, kızın hastanede yattığını annemden saklamıştık...
seni çoooook iyi anlıyorum
Beştaş aldırdım ..Çok kötü oturdu böğrüne ama napalım..
Valla çok zor dimi, insan öyle zor zamanlarda başına gelenleri asla unutmuyor.. Benim kızımda bademcik ameliyatı oldu güya babaannesi de aşıktır torununa, geldi dikildi hastanede, acıktı hatun burda restaurant yok mu falan dedi, biz cafe de yedik de... Sonra da 15 gün aramadı.. İşte bunların düşkünlüğü bu kadar... Offf bacım of anlatsam ben sana şaşarsın.. Ben evlendim evleneli yanlızım eşim müfettişti benim yılın yarısında yoktu, kızımı tek başıma büyüttümde, kimsecikler aramazdı beni.. kendi ailemde dahil.. Birşey olunca komşularm sağolsun koştururlardı.. Hemde ablam ve abim bana çok yakın oturuyorlardı.. Valla kimseden fayda yok..
aaa niye işkence olsun kızzz
allah iyiliğini versin senin,
ben çok sakinimdir, arabayıda güzel kullanırım,
ammaaa benim evhamlı herif bırakmıyo
buranın trafiği de istanbuldan beter canım, arabanın burnunu çıkarabilirsen dua et,
benim panik atak bi arkadaşım var kullanamasa o kullanamazdı,
kadın karşıdan araba bile gelse çığlık çığlığa bağırırdı,
bide takla attı arabayla,
ama şimdi fıldır fıldır kullanıyor
Olsun canım alırsın daha vakit var.. Bende pek bişey almadım zaten ufak tefek şeyler, benimki ikinci olduğundan çok abartmadım..
ay annem sağolsun herşeyi almış.birazda biz aldık yeter heralde..
babasıda oğluşuma küvet almış....
insan çok hevesleniyo gerçekten yaaaaaa...
Olsun canım alırsın daha vakit var.. Bende pek bişey almadım zaten ufak tefek şeyler, benimki ikinci olduğundan çok abartmadım..
bende alcam kuvette annem dıokı leğen al orda daha rahat olur yuh dedımmm
mardindekilere ben de güvenemiyorum canım, hele de ikizde hiç güvenilmez. diyarbakıra gidiyorum o yüzden, büyükşehir olduğu için alternatif çok. doktorum da gerçekten çok güvenilir, acayip rahatlatıyor beni. aşılamayla hamile kaldım ben, tedavi aşamasından beri gidiyorum yani, artık akraba gibi olduk. doğumumu da onun yaptırmasını çok istiyorum o yüzden.
ay bu akşam çok hassasım, okurken bile gözlerim doldu. ne kadar gaddarmış kayınvalideleriniz. benimki çağırsam gelir ama ben rahat edemem diye çağırmıyorum hiçbir şeye. ablam da bursada, yazık kızı olmasına rağmen gerekirse rapor alıp ben gelirim doğumuna diyor. canım ya o benim. en azından onunla aynı şehirde olsaydım keşke...
aaa niye işkence olsun kızzz
allah iyiliğini versin senin,
ben çok sakinimdir, arabayıda güzel kullanırım,
ammaaa benim evhamlı herif bırakmıyo
buranın trafiği de istanbuldan beter canım, arabanın burnunu çıkarabilirsen dua et,
benim panik atak bi arkadaşım var kullanamasa o kullanamazdı,
kadın karşıdan araba bile gelse çığlık çığlığa bağırırdı,
bide takla attı arabayla,
ama şimdi fıldır fıldır kullanıyor
Valla ben ilkinde hiç bu kadar heveslenmemiştim bunda nasıl hevesliyim anlatamam.. Buldumcuk olduk bizde..
bende alcam kuvette annem dıokı leğen al orda daha rahat olur yuh dedımmm
Ben küvet aldım birde file, kızımda fileyle çok rahat etmiştim..
üff bizde de tam tersi. evlenmeden annemle babam başımın etini yedi, evlendikten sonra eşim, kullan diye. tam heveslenip çalışıyorum biraz, ama trafiğe çıkınca korku giriyor içime bırakıyorum. eşim bu son rahatsızlığında iyice fırçaladı ama bu halde arabayı ben kullanıyorum senin yüzünden diye. ben de sinir oldum kendime, oğluş doğduktan sonra öğrenmeliyim mutlaka.
üff bizde de tam tersi. evlenmeden annemle babam başımın etini yedi, evlendikten sonra eşim, kullan diye. tam heveslenip çalışıyorum biraz, ama trafiğe çıkınca korku giriyor içime bırakıyorum. eşim bu son rahatsızlığında iyice fırçaladı ama bu halde arabayı ben kullanıyorum senin yüzünden diye. ben de sinir oldum kendime, oğluş doğduktan sonra öğrenmeliyim mutlaka.
ne dötü ne kafası aynı sorun bende de var dünür ayakları o... şuan hıçkırık da tuttu çok sinirleniyor hıçkırık tuttuğunda fır fır off sakinleştiremiyorum veledi:84:
Büyük kız Aslı, küçük kızım da İdil Mira, Allahın izniyle.. Seninkiler neydi..
geldiii lamba almıs bana gerı gıdecek sımdıı
yaşlandıça çocuklaşıyolar işte, bende annemi kıyamayıp şu 1 aydır hergün arıyodum,
niye hergün arıyosun anlatacak şey bulamıyorum diyorşaka gibi yanii
amannnnnnn kaynananda beklemesin bi zahmetttt
sanki onlar şu zor zamanlarda gelip bi bardak sumu veriyolar
sende benim kızıma laf söyleme o zamanvur kızım vur canına oku annenin
mardindekilere ben de güvenemiyorum canım, hele de ikizde hiç güvenilmez. diyarbakıra gidiyorum o yüzden, büyükşehir olduğu için alternatif çok. doktorum da gerçekten çok güvenilir, acayip rahatlatıyor beni. aşılamayla hamile kaldım ben, tedavi aşamasından beri gidiyorum yani, artık akraba gibi olduk. doğumumu da onun yaptırmasını çok istiyorum o yüzden.
ay bu akşam çok hassasım, okurken bile gözlerim doldu. ne kadar gaddarmış kayınvalideleriniz. benimki çağırsam gelir ama ben rahat edemem diye çağırmıyorum hiçbir şeye. ablam da bursada, yazık kızı olmasına rağmen gerekirse rapor alıp ben gelirim doğumuna diyor. canım ya o benim. en azından onunla aynı şehirde olsaydım keşke...
Ya işte ne bilim hiç fırsat olmadı eşim senelerdir bende kullamırım diye otomatik vites araba kullanıyor ama bende nerde o cesaret.. İnşallah belki iki çocuktan sonra değişir fikrim..
Diyarbakırsa iyi canım ben hep Mardin de yapçaksın diye düşündüm.. Onuda kanamasını durduramayınca Diyarbakır a götürmüşlerdi acilen.. Yazık kız ölümden döndü.. Zaten senin gebeliğin çok özeldi, farklıydı bence de bildiğin doktor olması iyi olabilir.. İyi neyse bak rahatladım bende valla, Mardin olmamasına sevindim..
Ah güzelim hepsinin kıymetini bil o zaman. Allah hepsinden razı olsun.. Gerçi benim ablamda çok iyidir de biraz fazla sorunları olan bir kocası var onun için çok ilgilenemiyor.. Kendi derdi ona yetiyor zaten..
kudurdu veletler,
çıkınca ne yapacaklar bakalım..
büyük ceren, küçük bade, 3 numara kızımda değişmezse cansu diyor babası
elektrikler gelmedimi kızzz halaaa
Evet insanın yaşlandıkça huyu değişiyor herhalde.. Belki bizde öyle olcaz ne bileyim, büyük konuşmamak lazım..
kudurdu veletler,
elektrikler gelmedimi kızzz halaaa
Evet insanın yaşlandıkça huyu değişiyor herhalde.. Belki bizde öyle olcaz ne bileyim, büyük konuşmamak lazım..
kudurdu veletler,
ayyy alemsiniz kız
iki dünür koca göbeklerinizi çarpıştırın birde
ah be güzelim teorikte ben de kendime bunları söylüyorum da uygulamada olmuyorsakin olacaksın dikkatli olacaksın tek yolu bu canım, kullanırsın bişey yk araba kullanmakta, trafikte araba kullanmak sokak aralarından kullanmaktan çok daha rahat inan buna :)
Evet eş,mde kızıyor bana hep.. Bence ihmal etme erteledikçe erteliyor insan bu işleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?