2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yaaaaa iki akşamdır bıçak girip çıkıo alt taraflara çok korkutuooooo sizede oluyo mu yaaa..

Valla oluyor geçen sordum doktora ben artık çok kasılıyorum, kasıklarım falan çok ağrıyor dedim artık normal dedi.. Vücut doğuma hazırlanıyormuş.. Bana da oluyor hatta bacaklarımı bile kastırıyor.

arkadaşlar haziranda doğacak bebekler uyku tulumu kullanışlı olur mu?
nasıl bişey aldın sacrecoeur......

Herhalde biraz büyük almıştır canım

yaaa böle bi acı olamaz.. aniden girio çıkıo .. tam bağrıcakken kesilio.. :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

ne bileyim ben hep küçük şeyler alıyorum yani büyüdükçe alırım diye...çoğunu giyemez bile dediler.bende almadım.artık oğluş büyüüdkçe beraber seçeriz
anne yesin onu

midemın basında sızce dötümü var kafasımııı bayılacam artık yaaaaa dayandı gıtmıyorrrrrr :84::84::84:

eee sen şimdi bu doğumda napçan, annen gelcek mi yanına? sevi

gelecek canım,
zaten annem herbişeyi duysa canı durmaz gelir,
ama biz pek sağlığı yerinde olmadığı için dişimizi sıkıyoz çağırmıyoruz onu herşeye yani..

allahhhh allahhh ne ilginç kardeşler var yarabbimmmm
yeğenlerinidemi özlemiyolar acaba,
insan bi pikniğe falan götürür kardeşini, yeğenini alıp,
sende arabayı falan becerip kendin gezdirseydin çocuğunu,
bazen hayatta gözü kara olcan, herşeyi becercen

yaaaaa iki akşamdır bıçak girip çıkıo alt taraflara çok korkutuooooo sizede oluyo mu yaaa..

olmadı henüz ipek,
benim zorum sağ kaburgamla

yaşlandıça çocuklaşıyolar işte, bende annemi kıyamayıp şu 1 aydır hergün arıyodum,
niye hergün arıyosun anlatacak şey bulamıyorum diyor şaka gibi yanii
amannnnnnn kaynananda beklemesin bi zahmetttt
sanki onlar şu zor zamanlarda gelip bi bardak sumu veriyolar

ne bileyim ben hep küçük şeyler alıyorum yani büyüdükçe alırım diye...çoğunu giyemez bile dediler.bende almadım.artık oğluş büyüüdkçe beraber seçeriz
anne yesin onu

Bende öyle yaptım da bazen dayanamıyor insan uygun birşey görünce falan alıyor. Mesela ben ayakkabı falan aldım.. Geçen günde internetten mevlüt kıyafeti aldım.. Çok özeniyorum ben bu kızıma.. Zaten sonradan almak daha iyi bence de..

Araba işi tam bir işkence oldu bana bir türlü öğrenemedim.. Zaman bulamadım hiç. Gezdirdim kızmı hemde çok gezdirdim ama araba kullanmaktan hep kaçtım korkuyorum herhalde.. İstanbul da çok zor ya... Allaha şükür hiçbirine muhtaç olmadım ama insan işte bekliyor ne de olsa..

midemın basında sızce dötümü var kafasımııı bayılacam artık yaaaaa dayandı gıtmıyorrrrrr :84::84::84:

kızım bi günde bağırmadan tepinmeden gel şuraya
bizimde dayanmadık, tepinmedik yerimiz kalmıyo ama sabır diyoz ne yapalım,
kalk biraz yürü pozisyonu değişsin bebişin,
ne oldu kocenn gelmedimi, iki dakkada bizi satmıştın

isim ne düşündün öyküm, büyük kızın adı ne?

yaşlandıça çocuklaşıyolar işte, bende annemi kıyamayıp şu 1 aydır hergün arıyodum,
niye hergün arıyosun anlatacak şey bulamıyorum diyor şaka gibi yanii
amannnnnnn kaynananda beklemesin bi zahmetttt
sanki onlar şu zor zamanlarda gelip bi bardak sumu veriyolar[/QUOTE]

Evet insanın yaşlandıkça huyu değişiyor herhalde.. Belki bizde öyle olcaz ne bileyim, büyük konuşmamak lazım..

valla bende dayanamazdım ama 29 haftadan beri evdeyim ya da hastanedeyim.o yüzden çıkamayınca alamıyorum haliyle....
daha beşik bile dün geldi.
hayırlısı olsun...bakalım zamanında gelsin de.aceleci velet:84:

geldiii lamba almıs bana gerı gıdecek sımdıı

Büyük kız Aslı, küçük kızım da İdil Mira, Allahın izniyle.. Seninkiler neydi..

ne dötü ne kafası aynı sorun bende de var dünür ayakları o... şuan hıçkırık da tuttu çok sinirleniyor hıçkırık tuttuğunda fır fır off sakinleştiremiyorum veledi:84:

valla bende dayanamazdım ama 29 haftadan beri evdeyim ya da hastanedeyim.o yüzden çıkamayınca alamıyorum haliyle....
daha beşik bile dün geldi.
hayırlısı olsun...bakalım zamanında gelsin de.aceleci velet:84:

Olsun canım alırsın daha vakit var.. Bende pek bişey almadım zaten ufak tefek şeyler, benimki ikinci olduğundan çok abartmadım..

ablan aslı dedıgıne gore aslı sanırım buyuk kızın adı masallah

Teşekkürler canım.. Büyük kız 8 yaşında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…