yaaaaa iki akşamdır bıçak girip çıkıo alt taraflara çok korkutuooooo sizede oluyo mu yaaa..
yaaaaa iki akşamdır bıçak girip çıkıo alt taraflara çok korkutuooooo sizede oluyo mu yaaa..
arkadaşlar haziranda doğacak bebekler uyku tulumu kullanışlı olur mu?
nasıl bişey aldın sacrecoeur......
Valla oluyor geçen sordum doktora ben artık çok kasılıyorum, kasıklarım falan çok ağrıyor dedim artık normal dedi.. Vücut doğuma hazırlanıyormuş.. Bana da oluyor hatta bacaklarımı bile kastırıyor.
Herhalde biraz büyük almıştır canım
Valla oluyor geçen sordum doktora ben artık çok kasılıyorum, kasıklarım falan çok ağrıyor dedim artık normal dedi.. Vücut doğuma hazırlanıyormuş.. Bana da oluyor hatta bacaklarımı bile kastırıyor.
Herhalde biraz büyük almıştır canım
eee sen şimdi bu doğumda napçan, annen gelcek mi yanına? sevi
Yani biri kocasını biri karısını bırakamazdı hiç.. Birde en küçükleri benim ama ilk bebeği olanda bendim. Sonra kendi çocukları olunca anladılar durumu sen nasıl becerdin tek başına diye şaşırdılar... Kız hepsinin arabası vardı da haftasonu kardeşim birşeye ihtiyacın var mı markete götürelim mi falan demezlerdi.. Ben de haftasonları millet eşiyle dolaşırdı sinir olurdum kızımda onları görünce benim babam nerde diye sorardı, onun için senelerce hafta sonu dışarı çıkmadım ben.. Birde eşim en gezilcek zamanlarda yoktu hep.. Tüm yaz ve bahar dönemi.. Şaka gibi yani..
Ya aslında annem çok fedakar çok verici bir kadındı bende anlamadım belli bir yaştan sonra inanılmaz bencilleşti.. Kendi hasta olunca ama ona bakmazsan kızar, küser, laf sokar falan.. Ona bozuluyorum bak mesela Allah için kaynanam yardım etmez bana ama o da pek beklemez..
ne bileyim ben hep küçük şeyler alıyorum yani büyüdükçe alırım diye...çoğunu giyemez bile dediler.bende almadım.artık oğluş büyüüdkçe beraber seçeriz
anne yesin onu
gelecek canım,
zaten annem herbişeyi duysa canı durmaz gelir,
ama biz pek sağlığı yerinde olmadığı için dişimizi sıkıyoz çağırmıyoruz onu herşeye yani..
allahhhh allahhh ne ilginç kardeşler var yarabbimmmm
yeğenlerinidemi özlemiyolar acaba,
insan bi pikniğe falan götürür kardeşini, yeğenini alıp,
sende arabayı falan becerip kendin gezdirseydin çocuğunu,
bazen hayatta gözü kara olcan, herşeyi becercen
olmadı henüz ipek,
benim zorum sağ kaburgamla
yaşlandıça çocuklaşıyolar işte, bende annemi kıyamayıp şu 1 aydır hergün arıyodum,
niye hergün arıyosun anlatacak şey bulamıyorum diyorşaka gibi yanii
amannnnnnn kaynananda beklemesin bi zahmetttt
sanki onlar şu zor zamanlarda gelip bi bardak sumu veriyolar
midemın basında sızce dötümü var kafasımııı bayılacam artık yaaaaa dayandı gıtmıyorrrrrr:84::84::84:
midemın basında sızce dötümü var kafasımııı bayılacam artık yaaaaa dayandı gıtmıyorrrrrr:84::84::84:
Bende öyle yaptım da bazen dayanamıyor insan uygun birşey görünce falan alıyor. Mesela ben ayakkabı falan aldım.. Geçen günde internetten mevlüt kıyafeti aldım.. Çok özeniyorum ben bu kızıma.. Zaten sonradan almak daha iyi bence de..
karnını biraz ovala elile sev geçer belki
bazen bende işe yarıyo....
Bende öyle yaptım da bazen dayanamıyor insan uygun birşey görünce falan alıyor. Mesela ben ayakkabı falan aldım.. Geçen günde internetten mevlüt kıyafeti aldım.. Çok özeniyorum ben bu kızıma.. Zaten sonradan almak daha iyi bence de..
kızım bi günde bağırmadan tepinmeden gel şuraya
bizimde dayanmadık, tepinmedik yerimiz kalmıyoama sabır diyoz ne yapalım,
kalk biraz yürü pozisyonu değişsin bebişin,
ne oldu kocenn gelmedimi, iki dakkada bizi satmıştın
isim ne düşündün öyküm, büyük kızın adı ne?
kızım bi günde bağırmadan tepinmeden gel şuraya
bizimde dayanmadık, tepinmedik yerimiz kalmıyoama sabır diyoz ne yapalım,
kalk biraz yürü pozisyonu değişsin bebişin,
ne oldu kocenn gelmedimi, iki dakkada bizi satmıştın
isim ne düşündün öyküm, büyük kızın adı ne?
elimi nereye atsam kacıo baska yere dayanıo keyfımı bozma der gıbı kıyamıyorumdahele ayaktayken cok acıtıyor
valla bende dayanamazdım ama 29 haftadan beri evdeyim ya da hastanedeyim.o yüzden çıkamayınca alamıyorum haliyle....
daha beşik bile dün geldi.
hayırlısı olsun...bakalım zamanında gelsin de.aceleci velet:84:
ablan aslı dedıgıne gore aslı sanırım buyuk kızın adı masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?