kızım o 3. çocuğuna hamile sen daha ilk, onun hazne geniş , daha büyüktür karnı seninkindenhemen hava at 3 hafta öndeyim diye
ne güzel ya bacaklar incecik. son foto.ya göre epey büyümüş gerçektenEki Görüntüle 182431 kumsalımmmmmmmmm kocaman olduuu sanırımmm bacakta bıse yok gobek aldı basını gıttı
doğru söylüyorsun. 1 hafta bile fark ediyor.ipek 33 haftalık kızlar dikkatinizi çekerim,
hafta haftayı aratıyo,
bizde belki 33 e geldiğimizde tıkanıcaz
kabak mııııııııııııııııcanım kabak çekti
merhaba güzell anneler ve tatlı bebişleriiii
ben yan komsunuz temmuz annelerindenyaa size bişi danısacaktım şimdiden cevabınız için çok tesekkürlerrr
ben hasta bezini alıp koyayım dedim ama bu benim ilk bebegim siz hangi marka ve ne boyunu aldınız öle minyon tipli ufak tefek birisi deilim büyük boyunumu alsam diom onu biizm kızlar o bile büyük oluyomus dediler bide belden bantlı mı olsun bilemedim şimdiiii napimm :26:
merhaba güzell anneler ve tatlı bebişleriiii
ben yan komsunuz temmuz annelerindenyaa size bişi danısacaktım şimdiden cevabınız için çok tesekkürlerrr
ben hasta bezini alıp koyayım dedim ama bu benim ilk bebegim siz hangi marka ve ne boyunu aldınız öle minyon tipli ufak tefek birisi deilim büyük boyunumu alsam diom onu biizm kızlar o bile büyük oluyomus dediler bide belden bantlı mı olsun bilemedim şimdiiii napimm :26:
ne güzel ya bacaklar incecik. son foto.ya göre epey büyümüş gerçekten
doğru söylüyorsun. 1 hafta bile fark ediyor.
ege gibi oldun sen de:)
kaşınma merve
bak egeden önce ben yolarım seni
walla gayettt fit bi vücudum var, acaba siz 3 tane doğursanız neye benzersiniz
hazne doğurunca ölemi kalıyomuş merve aman dr lar duymasın bunu ,
ayrıca önde olsa ne olur, sonda olsa ne olur yarışıyoz mu
aaaa akşam akşam kaşıntısı tuttu bunun, egeden girdi benden çıktı,
sabah ağa nasılsa tozunu alır bunun
ben almadım daha. özel hastanelerin çoğu veriyormuş dediler, hastaneye sorduktan sonra alacağım. ama geçen gün mayıs annelerinde okudum orda da küçük boyu bile epey büyük oluyor yazıyordu.merhaba güzell anneler ve tatlı bebişleriiii
ılık bi duşş alıp uyucammm inşallah güzel güzel uyur sabah açarım gözlerimi..
tşk ederım cnmmm evet ya son fotomu gorunce baya guldumEki Görüntüle 182480 Eki Görüntüle 182481 arada kı fark gozle gorulebılecek kadar buyuk
hakket kızz iyi bakmışsın kızıma aferim
ayy duş almış gibi oldumbende mi alsam uyumak için hep kalkıyorum gece tuvalete yaaaaaa:84:
kız ben çapulcu gibiyim şuan hayatta çekilmemşuna bak biz hatuna çek diyoruz üşengeçliğinden çekmiyor bi de bana diyo elini yüzünü çek diye sen beni görmedin mi bacım ben buraya resmimi yüklemiştim
ılık bi duşş alıp uyucammm inşallah güzel güzel uyur sabah açarım gözlerimi..
canım ben mesane pedi aldım daha açıp bakmadım ama.internette yorumlar iyiydi
ayyyy koptummmmmmmmmmmm altıma işicem şimdikız ne biliyim 2.3. bebeklerde göbek daha önden gidermiş damarına mı bastım ne bağıryosun küccük çocuğa tamam yaa küstüm ben oynamıyorum keşke bizde 3.yü doğrsak da fit olsak bacım abooo laf aramızda bu da psikopat çıktı
all allll iyi gelir kendinde değilsin sen bu akşam
duş alınca gece wc ye kalkmıycanmı canım ne alaka
görmedim görsem resim koy dermiyim
çapulcu mapulcu, kendine güveniyosan her halinle koyarsın,
bak poyraza üstüne kısa gelen tişörtle bile koymuş resmi,
all allll iyi gelir kendinde değilsin sen bu akşam
duş alınca gece wc ye kalkmıycanmı canım ne alaka
görmedim görsem resim koy dermiyim
çapulcu mapulcu, kendine güveniyosan her halinle koyarsın,
bak poyraza üstüne kısa gelen tişörtle bile koymuş resmi,
iyi uykular tatlı rüyalar ipekçim
mesane pedimi
oda neki ilk kez duydum ????
yaaa kızlar hastaneden veriyolar ped med yanii ilk kez burda duyuyorum hasta bezini götüren,
evde de zaten öle abartılı bi kanama olmuyor
ayyyy koptummmmmmmmmmmm altıma işicem şimdikız ne biliyim 2.3. bebeklerde göbek daha önden gidermiş damarına mı bastım ne bağıryosun küccük çocuğa tamam yaa küstüm ben oynamıyorum keşke bizde 3.yü doğrsak da fit olsak bacım abooo laf aramızda bu da psikopat çıktı
tşk ederım cnmmm evet ya son fotomu gorunce baya guldumEki Görüntüle 182480 Eki Görüntüle 182481 arada kı fark gozle gorulebılecek kadar buyuk
canım ben mesane pedi aldım daha açıp bakmadım ama.internette yorumlar iyiydi
merhaba komşuvalla ben almadım ablamın arkadaşında varmış o verdi bana... orta boy ama baya büyük orta boy dediğine bakma bebe dor'undu sanırım tam olarak hatırlamıyorum kaldırdm çünkü bildiğin bebek bezi gibi cırtcırtlı ...
ben almadım daha. özel hastanelerin çoğu veriyormuş dediler, hastaneye sorduktan sonra alacağım. ama geçen gün mayıs annelerinde okudum orda da küçük boyu bile epey büyük oluyor yazıyordu.
ailen hala sende mi ipek?? yalnız değilsin de mi??
işeeeee işeeeee hele boşa sidikli demiyo ege sana haklıymış kadın
delii ne alaka 2.3.bebekte içinde 2-3 tanemi bebek oluyo
ayyyy hiçde bağırmıyorum sen neden öle algıladın cicimçok hoşsun walla
çok yaşa emi
küçülde cebime gir emiküsmüş oynamıyormuş
canım sen kaşın kaşın kaşıyınca psikopat de
yok be aslında tişörtün kısa gelmiş resim ondan acaip,
yoksa 33 haftalık göbek nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?