2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yehhhuuu tşk ederim canımmmmmmmmmmmmmmmmm kafası iyi olan bi ben değilim ki hepinizsiniz

yok kız kocam devrıyede elektrıkler gıtsede sorun degıl artık lamba almıs eveee

sevıbade tşk ederım cnm guzel sozlerın ıcın eeeee sımdı anladınmı kocam taaaa köylerden cekıp geldı aksam elektrık olayında asık banaaa

bişi değil canımcımmmmm ne demekk ne demekkkk
oooow adama bak tabeee gelecek gurbete gelin gitmiş kızceğiz,
eee tabeee aşık olmasa evlenmezdi adamceğiz,
allahhh artırsınnn boyyy boyyy çocuklarınız olsun inşallahhhh

yok kız kocam devrıyede elektrıkler gıtsede sorun degıl artık lamba almıs eveee

aman ii bari bende taaa izmirlerden sana mum yolluycaktım az kalsın

royalist kız ne bakımı yaptın söyle bende yapıym acayip çirkinleştim aynaya bakamıyorum tenimde koyulaştı şiştikçe açılmazmı rengim

Canimmm inan benim de ten rengim koyulasti sanki hamilelikle. Normalde cok acik renkti cildim. Bugunku bakimla sanki biraz daha rengim acildi kendine geldi. Kocacik da farketti cildimin canlandigini.
Once yuzume buhar banyosu yaptim : Bir litre kadar kaynar su icine yarim limon ve taze veya kuru nane ekle. buharina yuzunu tut, basina da bir havlu at. iyice buharda kalsin cildin.
o sirada eline miniksteril bir havlu al, araliklarla yuzunu ovustur.
Sonra da cildi tazeleyici, maske: yarim limon suyuna, 1 tatli kasigi bal, 1-2 yemek kasigi un, 1 elma ve 1 yumurta beyazi.. hepsini mikserden gecir. buhar banyosundan sonra cildine sur ve iliktan daha sicak bir minik havluyu yuzune kapat. bekle 10-15 dk. sonlara dogru bunalirsan havluyu kaldir ama maskeden bolca sur. En son soguk su ile cildini yika.. ayna gibi oluyorsunn
maskeyi buhar banyosundan once hazirlamani tavsiye ederim..

Son düzenleme:

yakamozzz gecmıse daldı bır turlu cıkamıyor işin ıcındenn :82: HUUUUUU BACIMMMMMMMMMM GELECEGE BAK GELECEGEEEEEEEEEEEEE
sorma kız iki saattir okuyorum bitmedi gitti :)) çatlarım okumazsam ne konuşmuşlar acaba diye hepsini okudum merakımdan
başladı yine silemem krizi yakamoz geliyor aklıma böyle olunca:))
ay evet meşhurdur benim resim ekleyip sonra silemiyorum krizlerim ders de almıyorum bi daha ekliyorum sonra yineaynı sorun
evet canım onuda duydum onun için su orkidin gece pedini alıcam bu defa çok teşk

oooo kimler gelmiş bizim topiğe, bende sonrası için orkidin gece pedinden aldım Meloşcum ilk günler için yenidoğan bebek bezini ped gibi kullanmamamı önerenler oldu hasta bezi cırtcırtlı filan bebek bezi gibi bağlıyosun pek rahat edemem ben onla o yüzden almadım ben

teşekkürler canım ya yapıym bari bakalım nasıl gelecek bi hamile olduk kadınlık namına bişey kalmadı

teşekkürler canım ya yapıym bari bakalım nasıl gelecek bi hamile olduk kadınlık namına bişey kalmadı

Seni cok ii anliyorum. Inan bazen ben de kendimi taniyamiyorum. Ne oldu bana boyle diyorum. Ama azicik bakim yapmak, hafif bir makyaj vs insani kendine getiriyor. Bir de her kim nasil oldugunu sorarsa, kendini nasil hissedersen hisset, hep Cok iyiyim. Bomba gibiyim de.. Bu sana ve etrafindakilere pozitif enerji getiriyor.

bnde kayıp ılanı verecektım sıtede
yakamoz geçmişi bitiriyor, az kalmış günümüze gelmesine

beni mi öptün merve yiğenini mi anlamadım yatmıyorum sen git yat uykun gelmiş

senide öptüm yeğenimide öptüm,
küçüksün ya büyüycen ablam ondan dedim git yat diye,
ne biliyon kız müneccimmisin allasen??? uykumun geldiğini

mervenın bugun leptopuyla son gecesı offf aldır heee kocanaaaa

aaaaaaaaaaa bak kız sahi onu unuttuk,
şimdi bana kızınca hemen yarın sabah ilk işi laptop almak olacak mervenin
merve kızz küstünmü yoksa walla içime dert olur hee

bu arada bu saatte bizim topikte 13 kişi
demekki harbiden kavga olsa 50 kişi falan toplanır

aslında doğruda ben pozitif enerji verebiliyomuyum bilemiyorum dediğini uygulayalım bakalım

eeeee dogum yaklasıyor bacım gece uykuları haram oldu tabı bızeee ben hep bakardım bızım sıtede 1 tane adam yok mart annelerii nısan annelerı kaynıyor of derdım bız ne zaman kaynıcaz 30 u devırmek lazımmıs

yakamoz geçmişi bitiriyor, az kalmış günümüze gelmesine

bitirdim ya abartmayın:)) ay saatde geç oldu okuycam bitircem diye geldim gidiyorum yapacam şimdi bu saatte topik baya kalabalık maşallah, sona yaklaştıkça bizim hatunlara bi haller oluyo herkeste bi gülme krizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…