çok tesekkürlerrr ben de karar veremedimm acıkcası orta boy mu büyük boy mu
bende malatyada eger bi aksilik olmazsa özelde yapmayı düşünüom alt komsum dogum yaptı ona takmışlar ama eve gelincede felan lazım oluyomus al melikecim dedi ama bi sürü marka var burda genelde canped bakalım ben bi kaç yere daha sorayım öle alayım hepinize ayrı ayrı çok tesekkür ettimm
ben bu resmı nasıl sılcem yaaaa
ben bu resmı nasıl sılcem yaaaa
ablam ilk günler hasta bezi kullanılıyor sonradan ped yeterli oluyor demişti. gerçi kişiden kişiye değşiyordur herhalde.
Alıntı yapmayın silicemm kızlar aha sevibade bu da benim
ay canım ne güzel çıkmışsın ama sanki hamileler gibi elini karnına koymuşsun hamilemiydin yoksa kız
başladı yine silemem kriziyakamoz geliyor aklıma böyle olunca:))
selam kizlar,
Bugun harika bir cilt bakimi yaptim evde. Iyi geldi.
Simdi kayinvalidedeyiz kocacikla. ikimiz de laptoplarimizi actik. zavalli kadin da tv karsisinda uyukluyor. guya onu mutlu etmeye geldik.bu gece burada kalacagiz.
valla bende anlamadım ne alaka kız wcye kalkmamaklaben mi iyi değilim aman sen kendine bak psikopat kesildin başımıza aman saygılar sevibade hanım
güvenmiyorum kendime ya da senin gibi üşeniyorumayrıca poyraza iltifat mı ettinnnnn başka bişy mi dedin anlamadım kısa tişört heee haahahahahahahah
aman ne yapım bacım yaaaa o bluzda esımn heeeeeeee
aman küstüm işte çok küçüğüm tabe ben mi kaşınıyprum hiç de bilemm
ayrıca bebekten kıskandım bende resim koycam
ay canım ne güzel çıkmışsın ama sanki hamileler gibi elini karnına koymuşsun hamilemiydin yoksa kız
o nasıl laf kız öyleeeeeee
size cevap vermiciiim merve hanımmm,
lütfen duşunuzu alınız ve yatınız,
ziraaa iyi değilsiniz
kız benim şu anda üstümdeki bluzda aynen öle kısa geliyo,
sen takılmıyonda şu merveye ne oluyosauyuz merve git yat
walla sen oturda dua et sabah geçmişi okumasın ege,
yoksa senin geçmişine okur
iyi süslende koy baree resmi küçük hanım
bu arada poyrazzz o nasıl kaş göz öyle maşallahhhh
çok güzelsin bacımm
kız yok bee göbeğimi kapattım pörtlemişti de biraz evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ben
ayrıca resmi silemiyorum
kız yok bee göbeğimi kapattım pörtlemişti de biraz evlendikten 5 ay sonra hamile kaldım ben
ayrıca resmi silemiyorum
hahahahaha ay koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıde bana dıodun merve krız geldı banaaaaaaaaaaaaaaaa ben sıldıummmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasıl sildin kızz benimkini de sil dicem de ben dosya yükleden yükledim silememamann kalsın
yukarda kontrol paneli varrr ordan gırdım en altta eklentıler var dıo tıkla gır resımlerın cıkyo işaretle sıl eeee allahın sopası yok işteeeeee
Alıntı yapmayın silicemm kızlar aha sevibade bu da benim
koydum ya resimayrıca gayet iyiyim EGE'de okusun geçmişi, geçmişime okur valla saygılar ege seni seviyorum bacım
hahahahaha ay koptum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bıde bana dıodun merve krız geldı banaaaaaaaaaaaaaaaa ben sıldıummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?