2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

aslında doğruda ben pozitif enerji verebiliyomuyum bilemiyorum dediğini uygulayalım bakalım

Verirsin canim neden olmasin? Ben bu topik uzerinden bile senden hep olumlu enerji aliyorum.
Nefes daralmasi gibi birsey arada bir bana da oluyor. Toplamda kac kg aldin sormasi ayip? Ben 22.5 kg aldim. bu fazla kilolar beni oturdugum yerde bile yoruyor

bitirdim ya abartmayın:)) ay saatde geç oldu okuycam bitircem diye geldim gidiyorum yapacam şimdi bu saatte topik baya kalabalık maşallah, sona yaklaştıkça bizim hatunlara bi haller oluyo herkeste bi gülme krizi

ben de önceden direkt geçmişten başlıyordum merakımdan ama bitirdiğimde kimse kalmıyordu, vazçtim o yüzden, topik boşsa okuyorum:)) cidden geceleri de kalabalık artık topik

ben mi küstüm? yok kızz benim küsmüklüğüm kuuş uykusu gibidir hayatta küs kalamam küsmedim ablacım gel gel oy oyy ben yokken iyi bakın buralara beni de öptüğün için tşk ettim bende seni öpeyim gel:94:

yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:

eskiden beri ben topige hep aksam veya gece gelirdim. hic kimsecikler olmazdi. Sizin gun icinde yazdiklarinizi okurdum. Ben de birseyler yazardim, sabah cevaplarlar belki diye. Ama sabahcilar da saolsun cevap yazmazdii.. Simdi maashallah, geceleri topik kalabalik. cok mutlu oluyorum boyle gordukceee sizi burada

Son düzenleme:
bitirdim ya abartmayın:)) ay saatde geç oldu okuycam bitircem diye geldim gidiyorum yapacam şimdi bu saatte topik baya kalabalık maşallah, sona yaklaştıkça bizim hatunlara bi haller oluyo herkeste bi gülme krizi

sorma kız herkes delirdi herkeste bi gülme bi gülme

ooooow kimler gelmiş,
nerdesin kızz birbirimizi yiyoz burda
bende kadroda bi eksiklik var diyodum, muhabbetin en güzel yerlerini kaçırdın

oturduğum yerde nefesim daralıyodaha fazla oksijen lazım bana

ne oluyo hayırdır bu akşam ipekte daralıyodu

aaa sahimi kız hiç aklıma gelmedi benim gece gelip buraya bakmak
asıl bebeler doğunca kaynıycaz hemde nasıl buralara uğrayabilecez mi aceba???

pazar gününden beri bişi oldu hepimize

yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:

ay Allah korusun. topikte en ileri onun haftasıydı, çok çok az kalmış o zaman doğumuna. Sağ salim alsın inşallah kucağına. çok aktifti eskiden gökyüzü, şimdi hep başka yerlerde görüyorum adını, niye yazmıyor ki buraya??

bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz

kaç haftalıkmışki gökyüzü en ileriyse 2 3 haftası falan kalmıştır demi

evet 35 haftayı devırmek uzere sanırım bende anlamadım bırcee yaaa özelden msj attım nıye gelmıyorsun dıe eskısı gıbı gıremıyorum dıyor ama her zaman cvp yazmıs bıyerlere buraya gelmıyor anlamadım bende :44:

evet canim eminim, O kadar aldim vallahi. Cunku hamilelik suresince hic ama hic yuruyus yapmadim. benim vucudum spora cok alisikti. birden birakinca aldim. hareketsiz bir hamilelik gecirdim. Sebze ve meyve de cok yedigim soylenemez. Hayal ettigim gibi saglikli beslenerek ve spor yaparak bir hamilelik gecirmedim kisacasi. Ama hamdolsun saglikliyiz bebek de ben de..

bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz

evet canım bende gece dolaşırken bundan 1.5 ay evvel falan şubat anneleri miydi mart anneleri miydi ne herke böyle bizim gibi bıcır bıcır demiştim ne güzel hepnz burdasınız, demişlerdi bana siz de 30lu haftalara gelin sizi de görücez ne uyku kalıcak ne bişey doğruymuş valla

ben yazana kadar gelmişsin bile yakamoz
duydum dedikodumu yaptıgınızı geldim hemen :)
ben de önceden direkt geçmişten başlıyordum merakımdan ama bitirdiğimde kimse kalmıyordu, vazçtim o yüzden, topik boşsa okuyorum:)) cidden geceleri de kalabalık artık topik
bende yazıp öyle okuyorum çoğu zaman ama bugün geçmişten başladım ne hikmetse bi dahaya bende öyle yapim sohbete zaman kalmıyo yoksa böyle
ayy Allahtan 37. hafta erken bi zamanda alınmak zorunda değil mayıs sonuydu sanırım onun normal tarihi 35. haftasında olması lazım 2 haftası var demek doğuma :26: sağ salim kavuşur inşallah bebeğine eskisi gibi girmiyor evet başka topiklere yazdıgını görüyorum ben genelde onun ...

evet ya sorma kaçırmışım güzelim muhabbeti geç oldu zaten yarın acısını çıkarırım ben sabah 6.30da kalkacam yatmazsam uayanamıycam en iyisi yatim ben :)) hadi öptüm hepinizi yarın devam ederiz sohbete :80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…