aslında doğruda ben pozitif enerji verebiliyomuyum bilemiyorum dediğini uygulayalım bakalım
bitirdim ya abartmayın:)) ay saatde geç oldu okuycam bitircem diye geldim gidiyorum yapacam şimdibu saatte topik baya kalabalık maşallah, sona yaklaştıkça bizim hatunlara bi haller oluyo herkeste bi gülme krizi
senide öptüm yeğenimide öptüm,
küçüksün ya büyüycen ablam ondan dedim git yat diye,
ne biliyon kız müneccimmisin allasen??? uykumun geldiğini
aaaaaaaaaaa bak kız sahi onu unuttuk,
şimdi bana kızınca hemen yarın sabah ilk işi laptop almak olacak mervenin
merve kızz küstünmü yoksa walla içime dert olur hee
bu arada bu saatte bizim topikte 13 kişi
demekki harbiden kavga olsa 50 kişi falan toplanır
bitirdim ya abartmayın:)) ay saatde geç oldu okuycam bitircem diye geldim gidiyorum yapacam şimdibu saatte topik baya kalabalık maşallah, sona yaklaştıkça bizim hatunlara bi haller oluyo herkeste bi gülme krizi
ben de önceden direkt geçmişten başlıyordum merakımdan ama bitirdiğimde kimse kalmıyordu, vazçtim o yüzden, topik boşsa okuyorum:)) cidden geceleri de kalabalık artık topik
sorma kız iki saattir okuyorum bitmedi gitti :)) çatlarım okumazsam ne konuşmuşlar acaba diye hepsini okudum merakımdan
ay evet meşhurdur benim resim ekleyip sonra silemiyorum krizlerimders de almıyorum bi daha ekliyorum sonra yineaynı sorun
oooo kimler gelmiş bizim topiğe, bende sonrası için orkidin gece pedinden aldım Meloşcum ilk günler için yenidoğan bebek bezini ped gibi kullanmamamı önerenler oldu hasta bezi cırtcırtlı filan bebek bezi gibi bağlıyosunpek rahat edemem ben onla o yüzden almadım ben
oturduğum yerde nefesim daralıyodaha fazla oksijen lazım bana
eeeee dogum yaklasıyor bacım gece uykuları haram oldu tabı bızeee ben hep bakardım bızım sıtede 1 tane adam yok mart annelerii nısan annelerı kaynıyor of derdım bız ne zaman kaynıcaz 30 u devırmek lazımmıs
Verirsin canim neden olmasin? Ben bu topik uzerinden bile senden hep olumlu enerji aliyorum.
Nefes daralmasi gibi birsey arada bir bana da oluyor. Toplamda kac kg aldin sormasi ayip? Ben 22.5 kg aldim. bu fazla kilolar beni oturdugum yerde bile yoruyor[/QUOTE
ay sağol tatlım ama 22 buçuğa eminmisin valla bende çok aldım da 12 kilo diyeyim ama boyuma göre çok fazla top gibi oldum bide benm karnım çook büyük seninde öylemi herkes aşerirken zayıflar ben bulantı falan ne varsa yaşadığım halde kilo aldım göbek yaptıydım sağolsun doktorum progestan verdiydi hayatımın hatasını yapmışım içmeseydm 10 falan olurdu
yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:
eskiden beri ben topige hep aksam veya gece gelirdim. hic kimsecikler olmazdi. Sizin gun icinde yazdiklarinizi okurdum. Ben de birseyler yazardim, sabah cevaplarlar belki diye. Ama sabahcilar da saolsun cevap yazmazdii.. Simdi maashallah, geceleri topik kalabalik. cok mutlu oluyorum boyle gordukceee sizi burada
ay Allah korusun. topikte en ileri onun haftasıydı, çok çok az kalmış o zaman doğumuna. Sağ salim alsın inşallah kucağına. çok aktifti eskiden gökyüzü, şimdi hep başka yerlerde görüyorum adını, niye yazmıyor ki buraya??
ay Allah korusun. topikte en ileri onun haftasıydı, çok çok az kalmış o zaman doğumuna. Sağ salim alsın inşallah kucağına. çok aktifti eskiden gökyüzü, şimdi hep başka yerlerde görüyorum adını, niye yazmıyor ki buraya??
ay sağol tatlım ama 22 buçuğa eminmisin valla bende çok aldım da 12 kilo diyeyim ama boyuma göre çok fazla top gibi oldum bide benm karnım çook büyük seninde öylemi herkes aşerirken zayıflar ben bulantı falan ne varsa yaşadığım halde kilo aldım göbek yaptıydım sağolsun doktorum progestan verdiydi hayatımın hatasını yapmışım içmeseydm 10 falan olurdu
bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz
bence zaman yaklaştıkça hepimiz geceleri daha çok giricez uyku tutmıycak yada yatamıycaz
duydum dedikodumu yaptıgınızı geldim hemen :)ben yazana kadar gelmişsin bile yakamoz
bende yazıp öyle okuyorum çoğu zaman ama bugün geçmişten başladım ne hikmetse bi dahaya bende öyle yapim sohbete zaman kalmıyo yoksa böyleben de önceden direkt geçmişten başlıyordum merakımdan ama bitirdiğimde kimse kalmıyordu, vazçtim o yüzden, topik boşsa okuyorum:)) cidden geceleri de kalabalık artık topik
ayy Allahtan 37. hafta erken bi zamanda alınmak zorunda değil mayıs sonuydu sanırım onun normal tarihi 35. haftasında olması lazım 2 haftası var demek doğuma :26: sağ salim kavuşur inşallah bebeğine eskisi gibi girmiyor evet başka topiklere yazdıgını görüyorum ben genelde onun ...yaaa daha yenı okudum gokyuzuu+ vardı hatırlarsanız kızlarr bebegını 37 haftada alcaklarmıs sanırım seker yuzunden ölüm riski felan varmıs sanırım bebegın :44:
ooooow kimler gelmiş,
nerdesin kızz birbirimizi yiyoz burda
bende kadroda bi eksiklik var diyodum, muhabbetin en güzel yerlerini kaçırdın
ne oluyo hayırdır bu akşamipekte daralıyodu
aaa sahimi kız hiç aklıma gelmedi benim gece gelip buraya bakmak
asıl bebeler doğunca kaynıycaz hemde nasıl buralara uğrayabilecez mi aceba???
pazar gününden beri bişi oldu hepimize
evet evet ben 28 haftadan sonra tam yatamaz oldum hatta kocamı uyutur gelır bakardımmm oda kalkar sen yınemı actın o veletıı kıracam yuru yataga derdı zorla yatardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?