Biz ne yapalım bacım....
Katana gibi olduk, koşturup duruyoruz...Pikniğe gidebilmişsin ama, çok sevindim..
ahahah güzel plakalar he ben daha öğrenemedim 37. haftada randevu vereceklermiş.
ben pazar gunu tartıldım epeydır cıkmıyodum korkumdan 11.5 hadı dıyelım 12 kılo almısım ben 15 17 almısımdır zannedıyodum sevındım valla.esımde dıyo cok fazla kılo almıs gıbı durmuyosun dıye nasıl sevındım.
bebısımınde yerı daraldı herlade ıcerde dun cok rahatsız ettı benı dısarı dogru ıtıyo oyle kalıyo orda butun karın kaslarım acıdı dun.
koşturup mu debelenip mi.. ben resmen debeleniyorum. çok komik sırtüstü düşen hamamböcekleri gibi yataktan kalkamıyorum..
ya çilek gelmiyor artık. aradım konuştum ama ben çileğimi çok özledimmmmm
evet uzun yaa artık 2 haftada bir çağırıyorlar..uff dr bana 1 ay sonra görüşelim dedi yaa uzun değilmi
Benimki de belli değil ki..4 hazirandı, 39.hafta sonuydu...
En son gittim duruma göre 38.hafta sonu olabilir demişti...
Şimdi de kesede incelme var, gittiğimde ne diyecek bilmiyorum, ayın 5 inde başlıyormuş doktorum işe gelsin muayene olucam bakalım ne diyecek...
benim bebişim çok sakin yaa sinir oldum 2 günüdr. nazlı nazlı hareket ediyor.
gittim gittim sonunda şükür...D....ama buldumcuk gibiydik hilmi o bi tarafa koşturuyo ben bi tarafa koşturuyorum
koşturup mu debelenip mi.. ben resmen debeleniyorum. çok komik sırtüstü düşen hamamböcekleri gibi yataktan kalkamıyorum..
tekme derken yükseklik oluyor geriliyor felan öyle yapıyor benimki kayıyor sanki felan???????
Ya benimkinin gavurluğu üstünde..Yeri dar değil mi ki...Hala tekmeliyo deli deli...O kadar tembihliyorum yapma kızım diye, yok, hatun deli gibi tekmeliyor..
he yaa sahi o nerde yaaaa
iyi bari herkesinki aynı demek sorun yok:)))))))))))))) nasılsınbenimkide öyle 3 gündür..çok sakin..
Olsun o kadar kardan sonra, pikniğe gidince olur o kadar...KEyfini çıkarmışsın, iyi yapmışsın...
Ege, ben yatmadığımdan debelenme olmuyor...Eve gidiyorum uyku tutmuyor..Zaten pek uyuyan bi insan değilimdir...Yatınca zor kalkıyorum ama...Genelde oturur pozisyonda olduğumdan ağrım acım olmuyor...Bana kramp da girmedi daha haaa..Ne zaman başlıcak kramplar...Nasıl bişi olduğunu da bilmiyorum...Vitamin falan içtiğim de yok...
evet uzun yaa artık 2 haftada bir çağırıyorlar..
aman eninde sonunda gelecekler ha 38 ha 39 sağlıkla hayırlısıyla gelsin güzellikler prensesler.. prensler
tekme derken yükseklik oluyor geriliyor felan öyle yapıyor benimki kayıyor sanki felan
bi kaç gün girmiycem dedi.
ay bende diyorum nasıl oluyo sezeryen için bile erken hani 36. haftakrıştırmışım yaw
amin canım tek isteğim 38 den önce gelmemesi içebildiğim kadar su içiyorum bu ara zatendaha ilk aylarda rüyamda görmüştüm 37 artı 1 de doğuyodu inşallah öyle olmaz :)) ay zamanında doğsun ya zaten nasıl doğum yapacam endişesi ve doğum korkusu var bide erken gelecek korkusu yaşamiyim
iyi bari herkesinki aynı demek sorun yok:)))))))))))))) nasılsın
bende yan yatıp bacakarasına yastık koyuyorum ama bi yandan bi yana dönerken debeleniyorum.
bende yan yatıp bacakarasına yastık koyuyorum ama bi yandan bi yana dönerken debeleniyorum.
canım maşallah artık baya büyümüş karnın :) çıkmıyo diyodun ama gayet de çıkmış maşallah :)) e tabi büyüdü artık sıpalar :)))ege kız profilime resim koydum 23 nisanda gideblldim pikniğe bakın bakalım:
günaydın hatunlar....
Çilek o günkü olaydan dolayı mı gelmiyor..Öyleyse üzülürüm bak...İnşallah en kısa zamanda gelir yaa..
galiba evet o yüzden gelmiyor. neyse ararız sonra yeter boykotun deriz. hata arıyorum
Olsun o kadar kardan sonra, pikniğe gidince olur o kadar...KEyfini çıkarmışsın, iyi yapmışsın...
Ege, ben yatmadığımdan debelenme olmuyor...Eve gidiyorum uyku tutmuyor..Zaten pek uyuyan bi insan değilimdir...Yatınca zor kalkıyorum ama...Genelde oturur pozisyonda olduğumdan ağrım acım olmuyor...Bana kramp da girmedi daha haaa..Ne zaman başlıcak kramplar...Nasıl bişi olduğunu da bilmiyorum...Vitamin falan içtiğim de yok...
Çilek o günkü olaydan dolayı mı gelmiyor..Öyleyse üzülürüm bak...İnşallah en kısa zamanda gelir yaa..
yeter cnm yetmesse alırsın zaten zamanla oturur..1 ay sonra gel dedi .... uffff( kız ege aldıklarımı yazmıştım yeterli dimi onlar..
oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...canım maşallah artık baya büyümüş karnın :) çıkmıyo diyodun ama gayet de çıkmış maşallah :)) e tabi büyüdü artık sıpalar :)))
günaydın canım nasılsın?
sen çileği özle bizi özleme hiç
ne olayı ya niye gelmiyo ki çilek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?