2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Biz ne yapalım bacım....
Katana gibi olduk, koşturup duruyoruz...Pikniğe gidebilmişsin ama, çok sevindim..

koşturup mu debelenip mi.. ben resmen debeleniyorum. çok komik sırtüstü düşen hamamböcekleri gibi yataktan kalkamıyorum..

ya çilek gelmiyor artık. aradım konuştum ama ben çileğimi çok özledimmmmm

ahahah güzel plakalar he ben daha öğrenemedim 37. haftada randevu vereceklermiş.

Benimki de belli değil ki..4 hazirandı, 39.hafta sonuydu...
En son gittim duruma göre 38.hafta sonu olabilir demişti...
Şimdi de kesede incelme var, gittiğimde ne diyecek bilmiyorum, ayın 5 inde başlıyormuş doktorum işe gelsin muayene olucam bakalım ne diyecek...

???????
Ya benimkinin gavurluğu üstünde..Yeri dar değil mi ki...Hala tekmeliyo deli deli...O kadar tembihliyorum yapma kızım diye, yok, hatun deli gibi tekmeliyor..

koşturup mu debelenip mi.. ben resmen debeleniyorum. çok komik sırtüstü düşen hamamböcekleri gibi yataktan kalkamıyorum..

he yaa sahi o nerde yaaaa

uff dr bana 1 ay sonra görüşelim dedi yaa uzun değilmi
evet uzun yaa artık 2 haftada bir çağırıyorlar..

aman eninde sonunda gelecekler ha 38 ha 39 sağlıkla hayırlısıyla gelsin güzellikler prensesler.. prensler

gittim gittim sonunda şükür...D....ama buldumcuk gibiydik hilmi o bi tarafa koşturuyo ben bi tarafa koşturuyorum

Olsun o kadar kardan sonra, pikniğe gidince olur o kadar...KEyfini çıkarmışsın, iyi yapmışsın...

Ege, ben yatmadığımdan debelenme olmuyor...Eve gidiyorum uyku tutmuyor..Zaten pek uyuyan bi insan değilimdir...Yatınca zor kalkıyorum ama...Genelde oturur pozisyonda olduğumdan ağrım acım olmuyor...Bana kramp da girmedi daha haaa..Ne zaman başlıcak kramplar...Nasıl bişi olduğunu da bilmiyorum...Vitamin falan içtiğim de yok...
Çilek o günkü olaydan dolayı mı gelmiyor..Öyleyse üzülürüm bak...İnşallah en kısa zamanda gelir yaa..

Son düzenleme:
benimkide öyle 3 gündür..çok sakin..
iyi bari herkesinki aynı demek sorun yok:)))))))))))))) nasılsın

bende yan yatıp bacakarasına yastık koyuyorum ama bi yandan bi yana dönerken debeleniyorum.

evet uzun yaa artık 2 haftada bir çağırıyorlar..

aman eninde sonunda gelecekler ha 38 ha 39 sağlıkla hayırlısıyla gelsin güzellikler prensesler.. prensler

1 ay sonra gel dedi .... uffff( kız ege aldıklarımı yazmıştım yeterli dimi onlar..

günaydın herkeseeee

ne kadar içerde dursalar o kadar iyi ama 37 haftada erken değil doğum için korkma
37. haftada normal doğuranda çoooook sezeryan olanda

iyi bari herkesinki aynı demek sorun yok:)))))))))))))) nasılsın

bende yan yatıp bacakarasına yastık koyuyorum ama bi yandan bi yana dönerken debeleniyorum.

aynen bende öle yatıyorum dönerken hilmiden tutunuyorum kendime dogru çekip öle dönüyorum...

Ben hala kocişi kullanıyorum yastık niyetine...Yastık yumuşak hoşuma gitmedi...
Döndüğünden debeleniyorsun işte...Benim dönme şansım kalmadı ki...Bi pozisyon bulup uyuyorum, aynı pozisyonda uyanıyorum mecburen....Dönme imkanım yok...

ege kız profilime resim koydum 23 nisanda gideblldim pikniğe bakın bakalım:
canım maşallah artık baya büyümüş karnın :) çıkmıyo diyodun ama gayet de çıkmış maşallah :)) e tabi büyüdü artık sıpalar :)))

günaydın hatunlar....

günaydın canım nasılsın?

sen çileği özle bizi özleme hiç

Çilek o günkü olaydan dolayı mı gelmiyor..Öyleyse üzülürüm bak...İnşallah en kısa zamanda gelir yaa..

ne olayı ya niye gelmiyo ki çilek?

galiba evet o yüzden gelmiyor. neyse ararız sonra yeter boykotun deriz. hata arıyorum

iyiyiim çok şükür egecim.. geceleri uykularım birazcıkda olsa rahatladı sanki.. eskiden 6 kez uyanıodum şimdi 3 kez uyanıorum bunada şükür bebişe hazırlıo vücut kendini heralde :)

1 ay sonra gel dedi .... uffff( kız ege aldıklarımı yazmıştım yeterli dimi onlar..
yeter cnm yetmesse alırsın zaten zamanla oturur..

oy oy oy kıyamam hemşoma çileğide özledim senide özledim canım...
seninle arada konuşuyoruz o kaç gündür yok..
nasılsın bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…