2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evt kız rahatlamammı valla hava güzel olsa gene durmıcam... karnımda çıksın artıkın:... kız pazar günüde karsa gi,ttik ya bi battal boy tunik gibi bişey gördüm dedim hilmiye sıgar bu oda sıgmaz fatma sana ben sıgar diyom o sıgmaz diyo neyse gittim denedim anam boynumdan aşağı indiremedim.. canım nasıl sıkıldı dedim ki evet ben büyümüşüm artık.. dün tartıldım bide 1 kilo almışım ...haa burdan çıkıncada bi tansiyonumu ölçtürdüm 8/5 olmuşmuş...

günaydın okuma kızzz etkileniyorsun
etkılendım valla hemde nasıl gozlerım doldu sureklı okurken.
günaydın cnm. evet onlar bitrdiler mayısta da biz başlarız artık

ınsallah hayırlısıyla bana bu gunler cok uzaktı sankı en azından bana oyle gelıyodu sımdı baslamak bıtırmek hersey ınanılmaz gelıyo ya dogum hıkayelerı falan okuyuncada bı garıp oldum.
sen hepımızden ondesın galıba dımı?
ınsallah once hayırlısıyla senın dogum hıkayenı okuruz.

kuzum günaydın işlerini hafiflettin mi ben biraz düzene koydum ama bugunde var bi atraksiyon:)))

Sorma ağam, gece 12 de gittik eve...
Beyannamelerin son günüydü dün....
Bu hafta biraz daha rahat geçer artık..Ama kendimi çok yorgun hissediyorum...Sen ne güzel izne çıkacaksın, bunlar bana antalyaya gelince haber ver diye dalga geçiyorlar...Gün sayıyorum ya, plakalarla, son 07 olunca bırakacaklarmış...

hala kendini fit sananlardansın yani. allahtan boy var kurtarıyorsun..

gunaydın fıstıkkkkkkkk

yaa guzelım artık duru buyudu kıpırdıyamıyorrrrr:)
evet ama ben tekmeleri özledim

kııızzz benim veledinde dönmye niyeti yok galiba yaa dönmezse sendenim ege..

günaydın

benimkide böle sürtünüyo gibi
sürtünüyor evet tepe gibi yükseliyor iniyor:))))))))

hala kendini fit sananlardansın yani. allahtan boy var kurtarıyorsun..

evet ama ben tekmeleri özledim

sürtünüyor evet tepe gibi yükseliyor iniyor:))))))))

evt kendimi fit zannediyordum da değilmişim büyümüşüm artıkın .........

amin inşallahhh hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..
ben biraz daha öndeyim mayıs sonunda inşallah löpçük yapıp çıkarcam

ahahah güzel plakalar he ben daha öğrenemedim 37. haftada randevu vereceklermiş.

ben pazar gunu tartıldım epeydır cıkmıyodum korkumdan 11.5 hadı dıyelım 12 kılo almısım ben 15 17 almısımdır zannedıyodum sevındım valla.esımde dıyo cok fazla kılo almıs gıbı durmuyosun dıye nasıl sevındım.
bebısımınde yerı daraldı herlade ıcerde dun cok rahatsız ettı benı dısarı dogru ıtıyo oyle kalıyo orda butun karın kaslarım acıdı dun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…