günaydın herkese
sabah sabah nisan annelerının dogum hıkayelerını okudum bı garıp oldum zaten duygusallıgım en ust sevıyede sankı yarın doguma gırcem gıbı oldum.
günaydın cnm. evet onlar bitrdiler mayısta da biz başlarız artıkgünaydın herkese
sabah sabah nisan annelerının dogum hıkayelerını okudum bı garıp oldum zaten duygusallıgım en ust sevıyede sankı yarın doguma gırcem gıbı oldum.
gidebildin demekki çok sevindim kurtulduk burda piknik sayıklamandan . kız ne güzel çıkmışsın delüü.. karnın baya bi belli artıkın.. çok yakışmış benim delime:))) rahatladın mı piknik yapınca
günaydın hatunlar....
günaydın hatunlar....
benim bebişim çok sakin yaa sinir oldum 2 günüdr. nazlı nazlı hareket ediyor.
günaydın cnm. evet onlar bitrdiler mayısta da biz başlarız artık
günaydıngünaydın hatunlar....
benim bebişim çok sakin yaa sinir oldum 2 günüdr. nazlı nazlı hareket ediyor.
etkılendım valla hemde nasıl gozlerım doldu sureklı okurken.günaydın okuma kızzz etkileniyorsun
günaydın cnm. evet onlar bitrdiler mayısta da biz başlarız artık
kuzum günaydın işlerini hafiflettin mi ben biraz düzene koydum ama bugunde var bi atraksiyon:)))
gunaydın fıstıkkkkkkkk
yaa guzelım artık duru buyudu kıpırdıyamıyorrrrr:)
kııızzz benim veledinde dönmye niyeti yok galiba yaa dönmezse sendenim ege..
günaydın
benimkide böle sürtünüyo gibi
hala kendini fit sananlardansın yani. allahtan boy var kurtarıyorsun..evt kız rahatlamammı valla hava güzel olsa gene durmıcam...karnımda çıksın artıkın :... kız pazar günüde karsa gi,ttik ya bi battal boy tunik gibi bişey gördüm dedim hilmiye sıgar bu oda sıgmaz fatma sana ben sıgar diyom o sıgmaz diyo neyse gittim denedim anam boynumdan aşağı indiremedim.. canım nasıl sıkıldı dedim ki evet ben büyümüşüm artık.. dün tartıldım bide 1 kilo almışım ...haa burdan çıkıncada bi tansiyonumu ölçtürdüm 8/5 olmuşmuş...
evet ama ben tekmeleri özledimgunaydın fıstıkkkkkkkk
yaa guzelım artık duru buyudu kıpırdıyamıyorrrrr:)
sürtünüyor evet tepe gibi yükseliyor iniyor:))))))))kııızzz benim veledinde dönmye niyeti yok galiba yaa dönmezse sendenim ege..
günaydın
benimkide böle sürtünüyo gibi
Naber kız deli karı.....
Özledim....
hala kendini fit sananlardansın yani. allahtan boy var kurtarıyorsun..
evet ama ben tekmeleri özledim
sürtünüyor evet tepe gibi yükseliyor iniyor:))))))))
amin inşallahhh hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı..etkılendım valla hemde nasıl gozlerım doldu sureklı okurken.
ınsallah hayırlısıyla bana bu gunler cok uzaktı sankı en azından bana oyle gelıyodu sımdı baslamak bıtırmek hersey ınanılmaz gelıyo ya dogum hıkayelerı falan okuyuncada bı garıp oldum.
sen hepımızden ondesın galıba dımı?
ınsallah once hayırlısıyla senın dogum hıkayenı okuruz.
ahahah güzel plakalar he ben daha öğrenemedim 37. haftada randevu vereceklermiş.Sorma ağam, gece 12 de gittik eve...
Beyannamelerin son günüydü dün....
Bu hafta biraz daha rahat geçer artık..Ama kendimi çok yorgun hissediyorum...Sen ne güzel izne çıkacaksın, bunlar bana antalyaya gelince haber ver diye dalga geçiyorlar...Gün sayıyorum ya, plakalarla, son 07 olunca bırakacaklarmış...
idare eder yaa dünki ve pazar günki yorgunluğumu atamıyorum bi türlü ve ben bile agırlaştım yaaa
Biz ne yapalım bacım....
Katana gibi olduk, koşturup duruyoruz...Pikniğe gidebilmişsin ama, çok sevindim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?