2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar merhaba iyi geceler herkese

bugun beşiğimizi aldık anne kucağımızı biberonumuzu tum banyo temizlik setini aldık aldık bide buzdolabı magneti siparişi verdik kızım doduğdunda şekerle dağıtmak için çok mutlu oldum bebeğimize ilk alışverişimizi yapmış olduk yarın uyku setini alcaz kıyafetlerini ben alaamadım gezemedim almak için onları anannesi aldı kıyafet ile ilgili herşeyi artık sabırsızlanıyorum daha 1 ay var erken ama dayanamadık gittik aldık babasıyla....:))

hayırlı olsun cnmm neresı erken bızım odamıs gelelı 15 gun olacak

Son düzenleme:
günaydın millettttttttttt.
channel nasılsın dün rastlaşamadık seninle..

hoşgeldin ege

Senden sonra hiç yaşamadım
Yıllar geçti anlayamadım
Hiçbirşeyde senin tadını
Aradım çok çok bulamadım
Bitsin çilem dayanamadım
Sensizliğe alışamadım
Bu hikaye bitti bitecek
Daha ben mutlu olamadım

O yerlerde yaşamak
Her şeyi senle paylaşmak
Ne zor böyle sensiz olmak
Unuttum artık adını
Sen dağların kadını
Söyle bunlar bana reva mı

Senden sonra sonrası yok
Ya sen yoksa başkası yok
Aç içimde dağ çiçeğim
Yüzümün başka gülesi yok
Bir tanem faydası yo
Senden gayrı çaresi yok
Ne olur duy artık sesimi
Bu ateşin kül olası yok

O yerlerde yaşamak
Her şeyi senle paylaşmak
Ne zor böyle sensiz olmak
Unuttum artık adını
Sen dağların kadını
Söyle bunlar bana reva mı

aşkım yaa bana mı yolladın bu şarkıyı:))) geldim geldim

kızlar gunaydınnn

ıyım fıstık evet ya dun ck yogunmus herkes karsılasamadık
nasılsın cnm be alemde ev:):):)

evet dün müthiş yoğunluk vardı söylemesi ayıp 3 günüm kaldı da işleri toparlıyorum..
Ev bitti bugun akşam yengem annem eşim ben girip bi eşyaları yayıcaz yerleri silip yarında kadın gelecek cam koltuk kapı felan bitirirse bende hafta sonu hurçları boşaltıp herşeyi bebeğinkilerde dahil yıkamaya başlıycam inşallah herhalde 1 haftada düzene girerim.
Amma yazdım he sen nasılsın senin ev baya bi toparlandı demi..

egecımmm ne guzel yaa ızne cıkıyosun valla bu 3 gn sana bıtmek bılmez sımdı..
ohhhh gecmıs olsun canım bıtmıs bısı kalmamıs yarın ev tertemız olur sonrası zaten yavas yavas yaparsın camasır utu felan onlar zor deıl):):):):)
bızım ev bıttı canım bız kırletme moduna gırdık bılee:)))::)benım daha 2 ayım var doguma yaaaaaaaaaa:):):):)
bızı terkedıp gıdeceksınız egee kuzucuklarınızın yanınaaa:):):))

egeeee senın doguma 1 ay kaldı dımı??

ay sorma gerçekten hafta uzuyor sanki. evettttt 30 dan düşüyoruz artık 1 ayımız kaldı. evden girerim işlerimi yoluna koyarsam eylüşü okula yollar girerm. sizi bırakmam telleşiiriz hiç olmadı

ege kız profilime resim koydum 23 nisanda gideblldim pikniğe bakın bakalım:

günaydın herkese
sabah sabah nisan annelerının dogum hıkayelerını okudum bı garıp oldum zaten duygusallıgım en ust sevıyede sankı yarın doguma gırcem gıbı oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…